Борисов: Да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България

Когато се сблъскат митове, се ражда нова реалност, заяви Росен Желязков
19 май 2024 14:45, Нели Христова
498
Борисов: Да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България
Снимка: БГНЕС

На среща със симпатизанти в Кърджали, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта, че в смесените региони, какъвто е и Кърджали, трябва да се дава знак как се работи и като противоборство на партиите, и след това в името на хората.

"Това е най-важното за смесените региони", обобщи Борисов, като подчерта, че в кърджалийския регион етническата толерантност трябва да е въздигната в култ, припомняйки т.нар. Възродителен процес.

"Нищо по-страшно няма от разделението на религиите и последствие в партиите. Това, че три години нищо не се е случило, хората са го видели, за това и резултатите са такива. Аз съм сигурен, като видях и водача на ДПС, като гледам и нашия водач, спокойно мога да кажа, че Кърджали ще има околовръстно, ще има спортна зала и булевардът ще им бъде готов", коментира Борисов. Той обеща, че там, където са кметове на ГЕРБ, кметове на ДПС, ще направят всичко възможно хората да се чувстват добре.

Лидерът на ГЕРБ обеща освен инфраструктура„ още и образование, култура и нулева миграция.

Ще направим всичко възможно - където са кметове на ГЕРБ и на ДПС, хората да се чувстват по-добре, категоричен бе Бойко Борисов.

"Всеки един, дори с друга религия, разбира колко е важно да има храмове. Това на жълтите павета трудно се разбира. Те затова не ходят в тези смесени региони. Те и жълтите павета ги потрошиха. Разбиха София", продължи лидерът на ГЕРБ.

Той коментира и международните отношения.

"Най-добрите отношения с Турция сме ги имали ние. За първи път ЕК даде на България да е домакин на среща ЕС-Турция във Варна. Имам кадри, на които аз карам джипката, Ердоган стои като бодигард до мене. А отзад - тримата най-важни на ЕС."

"Когато има храмове, това значи духовност, и двете страни се уважават", завърши словото си Борисов.

Той бе в Кърджали заедно с кандидата за евродепутат Асим Адемов и с водача на евролистата на партията и водач в 1 МИР Благоевград Росен Желязков. Като основна задача след изборите, Желязков определи съставянето на стабилно правителство с пълноценен мандат, който да изпълни основното предназначение на управлението.

"Време е да натиснем паник-бутона и да спрем този вятър на промяната, който ще унищожи България", каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Кърджали Цвета Караянчева. Тя представи пред присъстващите и пред Борисов всеки един от кърджалийската листа.

"12 години аз съм депутат от този регион. Трябва да покажем, че нямаме време за губене, защото държавата стремглаво върви надолу. Време е да натиснем паник бутона и да сложим край на този вятър на промяната, който ще унищожи България", каза пред партийния актив Цвета Караянчева. В словото си тя направи анализ на сглобката и управлението досега, изреждайки числа, като за някои от тях Борисов й подсказваше.

"Когато се сблъскат митове, се ражда нова реалност. Сблъскаха се два мита - колко е лоша партия ГЕРБ и колко добри са тези, които идват. И така се роди новата реалност на тези 3 години, която обаче доведе до това хората да са разединени, да живеят неудовлетворени и най-вече с чувството за тревожност какво предстои и ни очаква", каза в словото си Желязков.

"Нашата задача след тези избори е да управляваме усърдно, за да не е разединено обществото. Затова и програмата ни цели да удовлетвори обществените очаквания", добави той.

Според него след изборите основната задача на ГЕРБ ще е да се състави редовно стабилно правителство с пълен мандат: "Затова ще направим всичко необходимо да съставим управление с когото трябва и с когото можем, водени от принципите си, без да казваме: с тези няма, с тези никога повече. Защото хората очакват обединение на разединението си!"

"Този, който знае какво трябва, е лидерът ни Борисов. Той 3 пъти е бил премиер, страната е преминавала през кризи. И доверието, което той има, е отражение на отговорността, която той има", завърши Желязков.

На събитието е и кандидатът за евродепутат Асим Адемов.

Нека обединим сили и издигнем глас за стабилна България в сигурна Европа, призовават кандидатите на ГЕРБ. Според социолозите, партията ще спечели категорично предстоящите предсрочни парламентарни избори, а преднината й за евровота е 15 процента.

Борисов посети църквата на средновековен манастирски комплекс "Св. Йоан Предтеча" и разговаря с отец Николай Величков. Към манастира има параклис, изграден с дарения, основно от ГЕРБ.

"Без вас нямаше да се случи този духовен оазис", поздрави Борисов отец Николай Величков на влизане в черквата. Членове и симпатизанти на ГЕРБ го посрещнаха с аплодисменти и скандирания "Бойко, Бойко".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


498
Още от Избори 2024
"Медиана": "Възраждане" са втора политическа сила, ПП стават четвърти
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
399
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Бацо Гацов-президент хахаха
398
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Активен участник във Възродителния процес се е "загрижил" толкова много за пострадалите от него ... няма да разберем никога как стават такива метаморфози. Разкаяние в такъв лъжехристиянин - НИКОГА!
397
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
О ГАРВАНЕ ТИ ПТИЦО ПРОКЛЕТА НА ЧИЙ ГРОБ ТАМ ТЪЙ ГРОЗНО ГРАЧИШ,А ГАРВАНЪТ БУДА ОТГОВАРЯ "ГРАЧА НАД ПОКОЙНА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ПОСТРОИМ НАШАТА ГЪЗАРИЯ"!!! И ТЪЙ ЩЕ БЪДЕ, ПРЕГРЪЩАТ СЕ ГЕРБ-СДС И ДПС КАТО ДВОЙКА ГЕЙОВЕ ДА ПРАВЯТ АНАДОЛСКИ КЕЙОВЕ,А БЪЛГАРИТЕ КАТ ПО ВРЕМЕТО НА ОТЕЦА ПАИСИЙ НАПУСКАТ ДОЛИНАТА ДА ИЗХРАНВАТ НА ЕВРОПА ДЕЦАТА!!!...
396
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ама вие вече нямате права! Какво искате точно?
395
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Съжалявам но всички ще бъдете храносмляни и асимилирани. Ваше правителство няма да има.
394
0
 
6
 
! Отговори
Кметът преди 1 седмица
Вожде,давай ще помагаме да пълниш чекмеджетата,там си рекордьор в книгата на Гинес.
393
0
 
5
 
! Отговори
Оцелял от СДС-Чумата преди 1 седмица
Асфалт паша е велик...... Няглец, правещ се на ***, защото така му изнася.
392
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ти преди това я унищожи бе крадльо. Нанков ти товареше саковете с кеша при инспекциите на Хемус И после с правителствения самолет в Дубай. Но народа в БГ е *** и крадлив и не вижда нещо нередно в това Точка
391
0
 
7
 
! Отговори
емо преди 1 седмица
масовото гласуване за герб няма да избави българия от политическата и всякаква друга криза, а ще я задълбочи. при управлението на герб се осъществи срастване на държавните с престъпните структури и на практика унищожаване на държавността ни. затова герб е престъпна организирана група, която може да спечели изборите, но няма да управлява, освен ако от пп-дб не направят нова сглобка - те са си лика-прилика. а факта, че толкова много хора гласуват за герб говори за нивото на българския избирател -
390
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
389,388 Оо, видяхме вятъра на промяната, на убийците, на пътя, на световните измамници, на прелюбосейците до парапета, които продължиха частния или бизтес заедно с политическата си кариера, Киро просто Лена фалшификаторката до парапета, Ананиев, Лорер, Гюров... Които покриха незаконния трафик и замалко не наложиха диктатура с "нашето МВР", служби и съд. Сега напъват за ЕП на висока заплата, знаели езици. Ами, да изпратим там преводачи, вместо тези шарлатани.
389
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ппдб влязоха в митниците и ги заразиха с огромна корупция... пуделът е виновен...
388
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
388 Ноуп! Дивият глиган е Кокорчо, на който не му личи глиганският врат, а търбухът му пръска ризата. Все за свинско и прасешко говори...или се присмива на учителите за скъсаните им чорапи. Който задлъжни всички с непосилен милиарден дълг.
387
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Само масово гласуване ЗА ГЕРБ-СДС ще избави България от политическа и всякаква друга криза. НЕ, на аматьорите от ПП,ДБ, НЕ на брокерите-измамници Киро просто и Асен Василев, на който все му се привежда свинско със зеле. НЕ, на фалшификаторката Лена до парапета , НЕ, на недоучилия рапър който показват среден пръст в парламента Ицо Хазарта...
386
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лойко е паталогичен лъжец ,лошото е че и сам си вярва !!!
385
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Скоро вятъра на промяната ще издуха двестакилограмовият див глиган,омацан до ушите в далавери !!
384
4
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 1 седмица
Браво, Бойко! Направи Делян Пеевски лидер на ДПС и приключи стози възродителен процес!
383
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този вятър на промяната само продухва ташаците на Тиквун.
382
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лумпенизираните избиратели - ние гласуваме за който водят агитация ологархомедиите. Велизар Енчев от БСП казва, че Европа не трябва да работи за война а за мир и журналмисирките почват да се заяждат с него все едно са политици а не журналисти. Казва че Меркел си е признала че минските споразумения са подписани за да не се спазват от украинците за да се стигне до война те пак грачат.
381
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Политически граметните не гласуват, политически неграмотните, гласуват за партии, които потискат собствената им класа. Пак ще повторите същото упражнение. ако дилемата е герб или ппдб, значи определено си заслужавате съдбата.
380
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ИЗЛЪГАХА ВИ НАВРЕМЕТО, ЧЕ ГЕРБ СА МНОГО ЧЕСТНИ, И ТЕ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА, СЕГА ВИ ЛЪЖАТ ЧЕ ППДБ СА МНОГО ЧЕСТНИ... НЯМА ДЯСНА ПАРТИЯ, КОЯТО ДА СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ БЛАГОТО НА ХОРАТА НЯМА И ДА ИМА.