Романтична вечеря на покрива? Защо не!

Интериорна дизайнерка представи оригинална идея за свободното време
11

Снимка: Aine Bunikyte

Спомняте ли си кое е най-странното място, на което сте пили кафе? Е, живеещата в Литва интериорна дизайнерка Аине Буникют има доста свежа идея в тази насока.

Тя създаде специална масичка и два стола покрай нея, благодарение на които може да пиете сутрешното си кафе направо на покрива на вашата къща или вила. Или дори да посрещнете там любимия човек за романтична вечеря.

Идеята изобщо не е толкова сложна за осъществяване – иновативните мебели са прикрепени към стълба. Така масичката и двата стола могат да бъдат лесно поставени на покривите на повечето къщи и сгради.

А ако идеите на Аине ви харесват, може да разгледате още нейни творения тук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Края на "романтичната вечеря" ще бъде с пожарникари. Някой ще трябва да ги спаси (свали) от там. Понякога простотията на дизайнерите наистина е безкрайна величина!
7
0
 
8
 
! Отговори
Българин преди 9 години
До 8. Като прочетох заглавието на статията и на мен ми дойде същата мисъл, но тук няма място за шега.Само пази боже да не сме на тяхното място ! Не го пожелавам и най - големият си враг това което се случва в Мизия и на други места в България!
6
3
 
7
 
! Отговори
eeeeeeeeee преди 9 години
то тия са сигурно от МИЗИЯ
5
1
 
8
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Ееее тез техните кермиди да не са гумени та са разхождат по тех бе,после нема ли им капе в одаята та да слагат легени го сбират,то кога ний са качваме на покриват нящо да прайме по тарлъци одим и стапяме на ръба между две кермиди щото там е най-здравото пък иначе са пукат бе и после лошо Имаме ена коза щурава веднаж са беше метнала на покрива и са врати горе кат онуй-ветропоказаталеля бе и дорде я свалим голем зор беше ама сичко беше потрошила лудата та после бая работа отвори
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Значи цаката е следната. Влазаш в къщата на мацката - качвате се на покрива, пиеш 2-3 чаши вино, ставаш до онова место, ама погрешка се изтъркулваш по покрива, падаш пред вратата на къщата, звъниш пак на мацката и след изтърколването и виното тя ти се вижда друга мацка. Ентусиазиран влизаш пак, качваш се пак на покрива и пиеш още 2-3 чаши вино, пак се изтърколваш и падаш пак пред вратата. звъниш и виждаш трета мацка. И така цяла нощ. Романтична вечеря.
3
1
 
4
 
! Отговори
ай уа стиа рива преди 9 години
Как точно се сяда? Как да накараш Милото да се провре през капандурата? Колко тежка жена ще издържат българските гредореди? Каква точно гледка ще се разкрие от "пуокриуа"?
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами с тези наводнения, не ни остава избор освен на покрива.
1
1
 
22
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Великият Алберт Айнщайн заявява - " Зная, че 2 неща са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто все още не съм съвсем сигурен!" Само сме за покрив, след половин литър грозданка!