Полицаят, който се беше барикадирал, опитал да се обеси

Венцислав Караджов бе осъден доживот за убийството на родителите си
17 май 2024 16:37, Петър Бойчев
18
Полицаят, който се беше барикадирал, опитал да се обеси
Снимка БГНЕС

Венцислав Караджов – полицаят, който се беше барикадирал в дома си, е направил опит да се обеси, съобщи адвокатът му Зоя Тошкова. Това е станало малко преди той да бъде изведен от жилището си.

"Кабелът обаче се скъсал. Известно време той лежал на пода, докато се освести. Приел го е като знак на съдбата", подчерта юристът и обясни, че не полицията го е убедила да се предаде.

Според Тошкова, ако подходът на униформените е бил малко по-агресивен, клиентът ѝ можело да ги нападне.

Веднага след като тя разбрала, че решението по делото е излязло, уведомила Венцислав Караджов. "Той започна да се сбогува с мен и каза, че животът му е свършил и няма да лежи невинен в затвора. Тогава усетих, че нещо крои и му казах да не прави ексцесии, за да не пострадат невинни", обясни адвокатката. Осъденият казал, че ще действа както си иска, след като са били вложени усилия да бъде признат за виновен.

Рано тази сутрин бусове на Жандармерията и СОБТ се изтеглиха от мястото пред дома на бившия полицай. Той беше отведен, след като се предаде доброволно, потвърди за NOVA адвокатката му.

Вчера Караджов отказа да излезе от дома си и да се предаде на съдебна охрана, след като от ВКС беше потвърдена присъдата му - доживотен затвор.

След седем години зад решетките бившият полицай Венцеслав Караджов, обвинен в убийство на родителите си по особено жесток начин, излезе под домашен арест с гривна за проследяване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от Свободно време.
Проучване разкрива историята и океанските пътешествия на дървото баобаб
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Да убиеш родителите си заради имот.Трудно ще се намери по-голям човешки оттпадъкк.До неотдавна подобни боххлуци ги закачаха на здраво държавно въже.Много жалко,че този индивид не можа да получи от това въже.
17
0
 
1
 
! Отговори
До 11 преди 2 седмици
И сами полицаите да си плащат об джоба за прегледите.
16
0
 
6
 
! Отговори
Емигрант преди 2 седмици
Как с доживотна излиза след седем години с гривна ? И за колко убийства е осъден, защото убива двама поюособенно жесток начин, навсякъде в демократичния свят ще получи две доживотни и никъде няма да излезе с гривна след 7 години, най-малкото след 30 години ще има право да подаде за помилване което ще се разгледа след десетина години, но пак никой няма да го пусне ще изгние там !
15
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А ако наистина е невинен?!
14
1
 
8
 
! Отговори
Cat преди 2 седмици
Да се беше обесил.***.Убиваш двамата си родители, ще разиграваш полицията и цял град,и накрая даже не можеш да се обесиш?!
13
1
 
2
 
! Отговори
CSI преди 2 седмици
Жена му ги е гътнала .Така се говореше
12
6
 
4
 
! Отговори
Хмх преди 2 седмици
Знаете ли, че няма нито едно ПРЯКО доказателство за вината му? Има убийци с вина, доказана със свидетели, които са с условна или с по 5 години затвор, а този е осъден да лежи ефективно въз основа единствено на КОСВЕНИ улики.
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Цялата Полиция на психотест в Психиатията -ежемесечно и по 50лв за преглед.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 3 - Така е. Защо изобщо имаме затоври и прочие ... Толкова е безсмисмено ...отивам се напуша ... Пиииий оут
9
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Уау. Загрижен адвокат! Братовчед ми засщитаваше един, който беше казал, че "ще страдат много хора". Както отвърнал братовпеда ли? "Слес това знаеш, къде да ме намериш" ... Ех затояа пича купи Бентли на жена си де ...
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Нямам мнение, не ми е ясен случая.
7
1
 
7
 
! Отговори
Поредният от падък преди 2 седмици
От болшевикошумкарски род
6
1
 
8
 
! Отговори
Ушеф преди 2 седмици
Наркоман
5
0
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 2 седмици
Приказки под шипковия храст. Тоя е толкова изпечен манипулатор, че няма кой няма да му повярва. Надявам се да е с доживотна без право на замяна.
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
На който му е писано да бъде булка в затвора,нема да се обеси.
3
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Родителите му са извършили самоубийство чрез оплодена яйцеклетка, която се развива в зародиш и после техен син. Вината не е неговата защото нямаме свободна воля.
2
0
 
10
 
! Отговори
Да убие родителите! преди 2 седмици
Този не е луд, а е обсебен от демон...
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да беше казал да му пратим по- здраво въже...А тия глупости, че бил невинен, нека ги разправя в затвора, може да му повярват..