Кой доносник, кой борец... Петков семейно на плажа Корал

Направи и няколко намека по последния скандал
102
Кой доносник, кой борец... Петков семейно на плажа Корал
Снимка: Facebook/Kiril Petkov

Кирил Петков честити Деня на храбростта от пясък на плажа Корал в морския курорт Лозенец, където е заедно със съпругата си Линда и двете дъщери. Той направи кратка ретроспекция по спасяването на плажа, както и няколко намека по пресния отпреди седмица скандал дали има фалшифицирани подписи при напускането му от НПО-то.

"Днес е Гергьовден - един от най-светлите християнски празници и ден на храбростта. Честит имен ден на всички именници! Честит празник на българската армия! Отново съм със семейството си на плаж Корал и се радваме на майското слънце. Въпреки че на много тази тема омръзна, тя е добър пример какво означава смелост и храброст в днешния ден и какво не.

Още по темата
Колкото и някои хора да се опитват да омаловажат успеха на запазването на красивите дюни зад този прекрасен плаж – той е вече факт и бе постигнат в миналия парламент.

Да, този успех включва и години наред работа на много хора, както и мечтата на всички в сдружение “Да Запазим Корал”, но реално се довърши тази година точно от хората, които посмяха да влязат в политиката, независимо че там е най-незавидното място. Хората като Мирослава Петрова, които също можеха да се занимават с много други по-приятни неща. Хора като нея, аз бих нарекъл храбри! Точно като нея, която нито един път не попита “на кое място в листата ще бъда?”, защото нея я интересуваше каузата, а не говоренето за каузата и потенциалните героични постове като тези на други фейсбук рицари, които накрая се превърнаха и в ДАНС доносници.

Не е храброст да доносничиш на ДАНС. Там е мръсно, няма смисъл да се правите на революционери, а реално да ви използват в тази кампания точно силите на задкулисието. Революционери, за които голямото постижение тази година беше да се опитат да очернят името на една от най-смелите жени в политиката днес.   

Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май!  Не видяхме нито биволи, нито птички да вдигат шум. Беше тихо и спокойно.  Има една запазена красива природа на един черноморски плаж, на която и нашите деца ще могат да се радват. Чудесно е!  Честит празник на храбростта!", написа Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: КоралКирил Петков
Още от Страната
Условията за туризъм в планините са добри
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
9
 
12
 
! Отговори
въпросителен преди 3 седмици
простьо, кирьо, детегледачката с мустака къде я оставихте бря, да не се пързаля по парапетя на чича петка. голем палавник кристалинчо излезе а едната щерка май не е негова....
64
4
 
7
 
! Отговори
Име преди 3 седмици
Лустрация!
63
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Не е храброст да доносничиш на ДАНС." - Ако по-време на дядото на кандидара ви за софийски кмет, го беле казал това, щеше да си удошен в някое мазе ...
62
6
 
9
 
! Отговори
Стара е снимката преди 3 седмици
Тук е с 10 кг отгоре... Сигурно снимката е отпреди 2020....
61
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Браво респект Кирил Петков и Асен Василев . Щом ревът срещу ПП ДБ значи всичко е наред. Боко и ШИШИ искат " - В тоя сайт се реве и срещу ГЕРБ от 15 години ама .. Нишо не бе наред.
60
5
 
10
 
! Отговори
Българка преди 3 седмици
Лена защо я няма?
59
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Разкара жената от София, че ги смапкаха с гаври за тея козунаци ...
58
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тая снимка съм я гледал и преди година...поне.
57
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Киро не си е заплюл Корал. Корал си го е заплюл бай Петко бащата на Киро. Той е избрал мястото стратегически, защото било много удобно за акостиране на руски кораби. Отец Георги чичото на Киро разказва подробно как е избрано мястото и защо бай Петко е купил имота там. Киро е въздух под налягане. Той е невменяем. Без бай Петко нищо не решава. Всъщност без баща си Киро може да чупи само шишета или както каза Денков, Киро чупил цяла маса от нерви. Хасиендата на Киро е на баща му.
56
3
 
6
 
! Отговори
Ббб преди 3 седмици
Тоя си го е заплюл този Корал и това е, иска си го. Други пък са си харесали Росенец. Правилно, това да им остане от политическата авантюра, пак е нещо.
55
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кой баджанак, кой сват, кой на парапетката брат?
54
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Невероятни простотии лъже този драскач против държавата в която живеем драска този драскач
53
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този наетият шарлатански драскач като лъже накъде гледа и кого заблуждава останаха ли хора истински че да вярват на Киро шарлатаните около него
52
4
 
9
 
! Отговори
АМИ, ДА.... преди 3 седмици
ТЪРСИ ДОКУМЕНТИ ОТ МИНАЛИ ДАЛАВЕРИ, ЧОВЕКА....ХАХАХА
51
15
 
8
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 3 седмици
Браво респект Кирил Петков и Асен Василев . Щом ревът срещу ПП ДБ значи всичко е наред. Боко и ШИШИ искат магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция и децката болница да печелят от децата. Да им заклекне на Боко тиквата и Пеевски свинята и всички останали които 33 години мачкат и грабят България. Които е крал от децата на България да гние.
50
5
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 седмици
да,ТАКА изглеждаше преди години ЦЯЛОТО ни черноморие..Преди да го налазят разните печелбари-схемаджии..
49
1
 
6
 
! Отговори
И преди 3 седмици
И аз го ползвам за пречистване от мръ*сници-политици. И не само. Но мен не може да ме видите на Корал. Нито семейно, нито single. :)))
48
15
 
9
 
! Отговори
Браво преди 3 седмици
Работи много заслужава почивка
47
18
 
8
 
! Отговори
Боко и ШИШИ преди 3 седмици
Никога повече ДПС ГЕРБ и ИТН дъното бутнаха правителството на ПП ДБ и спряха България към Европейския път Шенген и евро зоната. Шиши и Боко тиквата си иска държавата и общините в България да пълни човали пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция.
46
18
 
5
 
! Отговори
Боко Магнитски преди 3 седмици
Никога повече комунисти ГЕРБ ДПС и БСП и Радев слуга на СССР стига 33 години лъжи и мачкане на народа яхти лодки къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция това са мафията ГЕРБ ДПС ИТН дъното и БСП и Радев.