Кирил Петков проговори за катастрофата, спира кампанията си

Съпредседателят на ПП-ДБ изказа съболезнования на близките на загиналия, обеща техника за пожарникарит
Обновена: 16 май 2024 21:17 | 16 май 2024 21:06, Красимир Ангелов
367

Снимка: БГНЕС

"Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор". Това написа съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков във Facebook след инцидента с автомобила на НСО, в който пътуваше към Варна. При катастрофата загина мъжът, управлявал другия автомобил в пътния инцидент, а жена е тежко ранена.

Още по темата
"Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството е направено", заяви той.

"Возих се на задната седалка в колата и имах само "изкарване на въздуха", но реално не съм пострадал“, обясни Петков и добави, че екипът на "Спешна помощ" е дошъл много бързо на място, както и пожарникарите, които по думите му са успели много професионално да разрежат колата, за да извадят пострадалите.

"Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да стигнем до хората. Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни, въпреки че бяха с някакви травми. Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим", написа още Кирил Петков.

"Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези специализирани инструменти, които имаха, трябва да са във всяка пожарна кола, защото разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко, за да ги осигурим", заяви още той.

Кирил Петков добави, че е отишъл до болницата, където е настанена пострадалата при инцидента жена. "Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната травма изглежда незастрашаваща живота", поясни той.

"Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота ѝ. Дал съм телефона си на директора на болницата, ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време", коментира Петков. Според него медицинският персонал в болницата са били големи професионалисти и им благодари за моменталната помощ, която са оказали на жената.

"Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му, написа още Петков за близките на починалия мъж. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ, от която имат нужда. Ще спра предизборната си кампания, докато съм сигурен, че всичко, което зависи от мен, за да помогна на пострадалите и семейството, е направено", каза още Петков.

Всичко за инцидента вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от Общество
Меко казано е важно: Каква тоалетна хартия използваме?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
335
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Mopcku_ Има определена скорост за шофиране и когато мен ме спрат, ме глобяват. Такива като тоя, дето се имат за богоизбрани и се смятат над закона, не спазват нищо. Резултата го виджаме всички. Това впрочем не е първата катастрофа с кола на НСО, все по същата причина. Не е е първия случай на загинал в резултат на неспазване на ограниченията.
334
0
 
4
 
! Отговори
леля Асена - Педала преди 1 седмица
Убиецът, рожба на евроатлантическата *** е накарал шофьора да кара с 140 км при ограничение 60 ! . . Така Киро стана убиеца Харвардски .
333
1
 
4
 
! Отговори
Плъха Денков преди 1 седмица
До Mopcku_. . Ти адвокат на Харвардския убиец ли си ?
332
9
 
4
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 седмици
Бог да го прости загиналия и съболезнования на семейството му. Не разбирам искрено защо и в такъв момент хапете по Петков? Я се огледайте какви запъртъци са останали в парламента - Боко, Дебееелеевски, Косю Копейкиин и т.н. Поне от човещина си е спрял кампанията. Буци и компания с дебелеевския не са спирали да убиват хора от как ги знаем! Това все пак е катастрофа! На никого не желая да попада в такава!
331
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Няма свидетел, че жертвата не е спрял на знака стоп, това си го измислиха от НСО. Жертвата не само че плати с живота си, а дори от международен шофьор медиите го направиха "пенсионер"
330
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Малее че то как е останал някой жив, удрящата кола е направила хармоника другия автомобил.
329
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Съпредседателят на ППДБ Кирил Петков е участвал в зверска катастрофа през 2020 г. Това се твърди в сигнал в електронната поща на***, към който са прикачени и снимки от ПТП-то. Според информацията Петков е шофирал под въздействието на алкохол и наркотици, като инцидентът е покрит от Бойко Рашков.
328
2
 
12
 
! Отговори
шмatka преди 2 седмици
Спрете да ни занимавате с този поомияр и долен ллъжжец!
327
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Киро е непоправим престъпник. Мястото му е в затвора.
326
4
 
17
 
! Отговори
Кирчо преди 2 седмици
КИРИЛ ПЕТКОВ преди беше само ЛЪЖЕЦ! Излъга за канадското си гражданство. А сега стана вече и УБИЕЦ! То така се започва, от лъжата към убийството. Ето така се става ПРЕСТЪПНИК! Започва се с дребно престъпление, една малка лъжа докато накрая се стига и до най-тежкото престъпление-убийството!
325
7
 
13
 
! Отговори
4 преди 2 седмици
Петков също е шофьор и е изключено да не е виждал , че колите движат с непозволена скорост и може да стане нещо ,както и стана-убиха човек,убиха българин , а друг бере душа!Отговорен ли е Петков?Твърдо да!Къде е прокуратурата?Няма я!Както вече 35 години!
324
5
 
23
 
! Отговори
Рюхо преди 2 седмици
Разбира се че ще я спре, ако сега ислезе да говори пред хора, обикновени хора не други психопа.. опа политици или платени журналисти дали ще го питат какви са бъдещите планове на партията. Споредмен още от утре ще се впрегне активно да помага на пожарникарите и на полицаите и на пострадалите и на арменския поп и на който си поиска нещо .... от Канада.
323
9
 
34
 
! Отговори
Боби преди 2 седмици
Спирал кампанията си, да се гръмне направо. Как не го е срам да лъже хората.
322
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Защо от НСО са го возили? Някой да обясни. Аз също искам да си водя предизборната кампания и НСО да ме вози.
321
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Без доказателства Ами в противен случай ,колата на НСО трябва да е навлязла в страничният път! Елементарно Wотсон!
320
2
 
14
 
! Отговори
И ЕВРО-АТЛАНТИТЕ преди 2 седмици
СЪЩО ПЛАЧАТ
319
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Аз предлагам референдум за премахване на коланите от страната на шофьора на всиюки коли на НСО. Да карат както искат след това. Една такава катастрофа и ще му събират чарковете на 100м по- нататък.
318
5
 
6
 
! Отговори
референдум преди 2 седмици
А аз, предлагам референдум за премахване на този тип кръстовище с един тунел под него. Да преброяят колко има такива и сметнат и референдум
317
3
 
15
 
! Отговори
ПП-ДБ преди 2 седмици
Аз например може и да не съм прав, но кюфтетата без лук и предизборната кампания с подкрепата на НСО, не ги одобрявам ..
316
5
 
36
 
! Отговори
Без доказателства преди 2 седмици
Полицая от къде знае , че 60 годишния трагично загинал шофьор не е спрял на стопа?