Бориславова: Бях обвинена в документно престъпление, ще се откажа от имунитета си

Никой не е над закона, отбеляза тя
30 апр 2024 11:16, Нели Христова
397
Бориславова: Бях обвинена в документно престъпление, ще се откажа от имунитета си
Снимка: БГНЕС

В момента, в който бъда пречка за разследване, ще се откажа от имунитета си. Това съобщи Лена Бориславова в профила си във Facebook.

"През последните дни името ми стана повод за поредна политическа атака в навечерието на предсрочни парламентарни избори. Бях обвинена в извършването на документно престъпление.

Още по темата
Първо, искам да благодаря на всички свои близки и съмишленици за подкрепата.

По този казус, оказа се, прокуратурата ще работи. Прекрасно.

Предстои истината за случилото се и за сигналоподателите на ДАНС да стане явна в съдебната зала.

Второ, отсега заявявам, че ще се откажа от своя имунитет в момента, в който бъде пречка за разследване.

Никой не е над закона.

П.С. Уважавам разследващата журналистика и сдруженията с каузи - само е тъжно, когато всичко е с предизборни цели.

Корал вече е защитен със закон!

Поздравления за Антикорупционния фонд, които вчера публикуваха информация за най-дълбоко пазената и публично отричана тайна - че Нотариусът е бил сътрудник на МВР. Такъв е бил и през 2022, след като срещу него е имало разследване.

За да може никой да не е над закона, дори в неудобни случаи като този на Нотариуса, има още много работа да се върши. А колко силни ще сме, за да я свършим, ще зависи от изборните резултати", пише още Бориславова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


397
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
253
10
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 1 месец
За подправяне на подписче, от което не е произтекла финансона или имотна облага, има някаква глобичка! Защо ни занимавате с глупости?! Това не е от значение на българския народ! Той не е ощетен от това! По-ощетен е от Турски погак, който Бописов изсипа 3 милиарда от Нашите пари без да знаем и децата ни ще ги плащат! По-ощетен е българския народ от страшно неизгодния договор "Боташ", при който България губи по 1 милион на Ден!!!!!
252
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
A oт napaneтa?
251
6
 
2
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 1 месец
Руската мафия ДПС-ГЕРБ пак прави предизборно шоу. Кажете нещо за флашките на машините, или тоя път фалшиви подписчета измундрихте, защото нямате за какво да се хванете, за да очерните ПП-ДБ! Делю и Тиквата са царе на фалшивите компромати, то не бяха пудели с пачки, то не бяха фалшиви контрабандни канали, то не бяха подписчета за някакво измислено дружество с нестопанска цел, то не бяха декларациики, а 12-годишния грабеж на бългаските граждани от ГЕРБ не е важо. Подписчето им е важно.
250
9
 
2
 
! Отговори
Ирония преди 1 месец
Лееелеее какъв скандал за някакво подписче за излизане от за излизане от дружество с НЕстопанска цел. Хахаха. Нали ГЕРБ лъгаха като разпрани, че уж Кирил Петков и Асен Василев "откраднали" милиарди докато бяха на власт, пък единственото за което успяха да се хванат са някакво мижаво подписче, което е от никакво значение, от него нито пари са откраднати, нито е свързано с корупция, нито има някаква материална ири финансова облага, просто фиктивна административна извишльотина. ДПС-ГЕРБ са жалки!!
249
11
 
3
 
! Отговори
Право на мнение! преди 1 месец
До 266 Подсказвам. Това с някакво си подписче е жалък компромат, понеже нямат нищо по-голямо, това е политическата борба на ДПС-ГЕРБ с непозволени средства с цел да бъде омаскарен противникът Продължаваме Промяната! Какво е съдържанието? Няма откраднати пари, няма корупция, няма имотти дялове, няма Нищо съществено!!!
248
3
 
18
 
! Отговори
Подсказвам преди 1 месец
До Я по-сериозно! Защото с тези "дребни" според теб нарушения Киро се е сдобил с министерски пост, където вече е направил големите удари!
247
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ленче миличка, как ще я караш у сливен на нископротеинова диета и без парапет на който да се подпираш... направете си онлифенс със про100куро за можем да ви подкрепим. да спасим честноста и прозрачноста в политиката.
246
3
 
18
 
! Отговори
Ленче преди 1 месец
и дипломата по право ли си взела на парапета?
245
3
 
17
 
! Отговори
Дрънканиците преди 1 месец
на Ленчето са кухи. Не се мори, моме! Просто няма да влезеш и да добиеш имунитет!
244
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ква.невинна снимка саи намерили ,съда веднага да я насочи посока Сливен за 5 г.
243
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Каква е тая наглост- Лена е невинна щото не разследват случая с нотариуса?! Нотариуса ви е по як от фалшификацията на подписите ми! Лена се има за естесвено защитена с имунитет и преди някой нея да разследва трябва всички други бандити да са в затвора! Ех бре тоз Харвард каква логика извади!
242
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нероден Петко. Наглост! Чакай първо да гласуват за теб, после се отказвай от имунитет. Явно е сигурна, че ще влезе в НС! Изглежда, че нещата са опечени и от сега се знае какви ще са изборните резултати. Каква държава сме, след като престъпниците са в НС!?
241
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Миро на Лена и Киро каква дейност извършва освен да натиска копчета и да прикрива тандемът Киро и Лена возят се само двамата с държавният самолет на романтична вечеря в Гърция поръчват си био плодове всяка сутрин Всичко се разруши съзнателно от тези облачни ИМА ли пари от Европа НЕ къде са строежите къде са инфраструктурите къде са парите теглени от Асен
240
2
 
8
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 1 месец
До Я по-сериозно! (253): Защото продължават да съществуват, получавайки огромните си възнаграждения, а след това и огромните си пенсии, благодарение на една съществена част от нашите данъци, която трябва да им се спре. Затова.
239
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защото тези се представят за честни красиви умни единствени неповторими защото това което сториха на държавата с лека ръка е за сметка на работещите тук плащащи данъци тук а тези ще са по островите сами се хвалят с това 3 год саботажи 3 год същите тези честните работят против България
238
2
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Ленче,ама защо в бъдеще време? Вече трябваше да си се отказала от имунитета и да чакаш тежката дума на правосъдието.
237
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щом с лека ръка са фалшифицирали тези документи има ли гаранция че не са фалшифицирали други важни документи и как го правят след като се величаят за честни Това се нарича шмекерия на ниски душици самозабравили се опиянени от безкрайната власт която имаха
236
1
 
1
 
! Отговори
Муш муш преди 1 месец
Ше ви хендря всичките заедно с тази курабия.
235
15
 
6
 
! Отговори
Я по-сериозно! преди 1 месец
Защо ни занимавате с такъв маловажен казус, като този с фалшифициране на подписче, който се наказва с "Глобичка", когато не е настъпила имотна или финансова облага? Защо не разследвате огромните престъплиния , кражби на милиони, корупционни скандали, злоупотреба с власт, от която са настъпили щети за целия български народ?! Защо не са осъдени тези, които са санкционирани по Магнитски? Защо Прокуратурата се прави на заспала и все не намира доказателства, а се занимава с маловажни глупости?!
234
7
 
5
 
! Отговори
до247 преди 1 месец
А защо си потресен само от шайката шарлатани, от не по малко алчните чекмеджани и намагнитени, че и от костовците, мадридския крадец защо не се потресе.