Украйна: Русия изнудва с ядрените учения

Това се превърнало в практика на путинския режим
Обновена: 6 май 2024 16:00 | 6 май 2024 16:00, Александър Попов
90
Украйна: Русия изнудва с ядрените учения
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Украйна разкритикува плановете на Русия да проведе учения за използване на тактически ядрени оръжия, наричайки това "изнудване", предаде Ройтерс.

По-рано днес руското министерство на отбраната съобщи, че ще има такива маневри в близко бъдеще. Обявените тактически ядрени учения ще бъдат в отговор на западните изявления за изпращане на войски в Украйна, обясни след това говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Още по темата
Говорителят на украинското военно разузнаване Андрий Юсов разкритикува руските планове като чисто и просто продължаване на изнудването с ядрени оръжия.

"Тук не виждаме нищо ново, освен информационния ефект и изявления... Ядреното изнудване е постоянна практика на режима на (руския президент Владимир) Путин", каза говорителят на украинското военно разузнаване пред националната телевизия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още по темата: войната в Украйна
Още от Свят
Русия превзела още две села в Източна Украйна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Фют 43. Даже по царско време не е имало електричество навсякъде. Моо си про3 бе.
43
15
 
3
 
! Отговори
Аноним преди 3 седмици
*** руснаци отново бият на кухо.
42
20
 
6
 
! Отговори
До здравко преди 3 седмици
Абе, какво ни препечатваш алкохолните изпребия на този, дето Берлускони го крепеше по срещите. Заплахи, заплахи и заплахи. Едно и също от блатнаяя от кубилайска Монголия насам. Отравяния на противници вътре и плячкосвания на съседите. Това е природата им. А като им кажеш: иване, така не може, започват да заплашват, и че някой искал да ги унищожи. Как пък 7 века не еволюираха на кота? Само талибаните им са конкурент в това отношение.
41
14
 
7
 
! Отговори
Фют преди 3 седмици
До 39. Да, на Правец 8 и Правец 16 имаше български интернет, на стационарния телефон провеждахме видеоразговори:))))))))
40
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?
39
5
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 3 седмици
Дрън дрън дрън,това казват руснаците и пак дрън
38
6
 
3
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 седмици
С шенген следното: Европейските органи са наясно за бруталната корупция от Г а н ч о в ц и на митниците,та отговора ми е много кратък" Цанов-напред и нагоре!
37
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
До Фют 33. Пак дрънкаш огромни глупости. По онова време произвеждахме компютри .
36
6
 
21
 
! Отговори
Здравец преди 3 седмици
Ето какво каза днес Медведев: Никой от тях не може да се скрие нито на Капитолийския хълм, нито в Елисейския дворец, нито на Даунинг стрийт 10. Ще дойде световна катастрофа. Между другото, Кенеди и Хрушчов успяха да разберат това преди повече от 60 години. Но сегашните инфантилни чешити, които завзеха властта на Запад, просто не искат да осъзнаят. Така че за хората в България изборът е очевиден, но окопалите се на власт национални предатели подвеждат страната към трета национална катастрофа.
35
10
 
4
 
! Отговори
Фют преди 3 седмици
До 35. Излез от село, *** на магистрала Струма и ще видиш несвободното пътуване на 1 милион българи, завръщащи се от Гърция.
34
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Русия да провежда учения за използване на тактически ядрени оръжия 3-4 пъти в година. Сега просто го обяви официално.
33
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А какво става с Шенген, приеха ли България най-после в Шенген? Българите защо не могат да пътуват свободно в ЕС? Българите не могат да пътуват свободно в Гърция, България защо не може да търгува свободно с Гърция! Нали ЕС е съюз на свободно придвижване на хора и на стоки. Ама за българите не може?
32
20
 
5
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 седмици
Като виждаш,че русия се дави,най-логичното е да и натиснеш главата под водата! Слава на Украйна!
31
15
 
4
 
! Отговори
Фют преди 3 седмици
До 28. По правилата на Русия сега трябваше да си седиш в панелката и да си мечтаеш да имаш достъп до това "зло" изобретение на запада:))))) Народите се развиват и искат да бъдат свободни.
30
4
 
20
 
! Отговори
Дедо преди 3 седмици
Ако преди няколко години руснаците бяха ударили бункера на зеленото джудже с няколко килотона тактически заряд, сега нямаше да имаме над милион убити млади мъже.
29
10
 
6
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 седмици
САЩ и ЕС предопреждаваха ли русия!? Предопредиха я! Сега русия кани на танго,е нежелаем...да разговаряме с русия! Нека русия говори с Ким,той ще я ислуша;)))
28
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Проблемът не е да му осигурят коридор до Майами или Флорида или където там си е купил имения. Това не е никакъв проблем за САЩ, но в днешния глобален свят хората които го мразят ще го намерят където и да е и ще го убият, но това вече не е проблем за САЩ. Проблемът за САЩ е друг - Зеленски знае твърде много, а САЩ не могат да си позволят други да се доберат до тези знания. Така че, съдбата на Зеленски е предрешена.
27
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Живеем в свят на правила и Украйна трябва да ги спазва - Украйна не може да бъде в НАТО - това е правило! При това Москва многократно предупреди, че Украйна в НАТО е неприемливо за Русия. Русия многократно им обясни правилата - не може да сте в НАТО, такива са правилата! Не искат да ги спазват? Ами тогава моля - имат право на избор, така са избрали, да си носят последствията. Не само, че никакво НАТО няма да видят, но ще загубят и държавата си.
26
4
 
5
 
! Отговори
На Украйна преди 3 седмици
Просто така й е иска! Но, ще си захапят палците!
25
3
 
1
 
! Отговори
Чичо Гошо преди 3 седмици
До 20 ФютНИЩО няма да постигне пич.