Венера в Телец - какво очаква зодиите?

Прогноза за периода
1 май 2024 07:00, Ивета Иванова
0
Венера в Телец - какво очаква зодиите?
Снимка: iStock/NDStock

Планетата на любовта, романтиката и красотата влезе в знака на Телец на 29-и април и ще остане там до 23-и май. Телците са земни знаци - стабилни, сериозни, лоялни, но и доста чувствени, романтични. Енергията през периода е идеална за прекарване на повече време с любимия човек, правене на жестове и изненади, романтика, задълбочаване на връзката, а за необвързаните - намиране на нова любов, сродна душа. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Hindustan Times".

Овен
 
Венера беше в техния знак до момента, което значи, че любовният им живот бе доста активен. Имаше много страст и химия между тях и партньора. А някои Овни пък бяха безгрижни в любовната сфера и действаха импулсивно. Сега тези зодии са подтикнати да забавят темпото. Нека се насладят на всеки момент с половинката, да бъдат по-внимателни, чувствени, да обмислят действията си и да мислят за връзката.
 
Телец
 
Планетата е в техния знак и Телците са готови да покажат опасния си чар, както и колко неустоими са. Увереността им в себе си се повишава и стават по-харизматични. Сега на фокус са също ценностите, вижданията. Трябва да помислят кое наистина е важно и ценно за тях. Нека оставят в миналото хора и ситуации, които не си струват, които не споделят принципите им. Така ще направят място за значими връзки.
 
Близнаци
 
Въображението е на фокус. Близнаците ще се отдадат на романтични фантазии и ще бъдат поразени от страст. Но да запомнят, че не всичко е така приказно, трябва да запазят някакви граници. Връзките и флиртовете може да са вълнуващи, но нека са предпазливи. Може да бъдат съблазнени от човек, който няма сериозни намерения. Ако искат само лек флирт, нещата са добре. Но ако им трябва нещо повече, да внимават и да направят значимите връзки приоритет. Важното е, че периодът им носи вълнение, незабравими спомени и страст.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Ако щете - вярвайте
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари