5 неща, които карат мъжете да се отдръпват

Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита
30 апр 2024 23:00, Михаела Лазарова
20
5 неща, които карат мъжете да се отдръпват
Снимка: Istock

Преди да имате задълбочена връзка с някого, вие съзнателно или не следите за червени флагове, сигнали, които да ви подскажат имате ли потенциална съвместимост и бъдеще с половинката си или не. За мъжете и жените червените флагове имат различно измерение. Всичко зависи от това какво е важно за вас, какво ви плаши, кое можете да приемете и кое със сигурност не бихте могли да преглътнете.

Нека се спрем на някои червени флагове, за които мъжете следят и които в много случаи ги карат да се отдръпват, макар да имат чувства към дадена жена.

Мъжете следят дали жената има твърде много емоционален багаж

Болката и незатворените рани от любовните разочарования и предишните връзки могат да са определящи за бъдещите отношения. Мъжете следят дали една жена носи прекалено много емоционален багаж със себе си, дали говори с омраза за бившия си и за мъжете въобще.

Мъжете следят дали ще поискате да се преместите заедно прекалено рано

Един от червените флагове, за които мъжете следят е дали ще ги притиснете да заживеете заедно твърде бързо. Повечето мъже приемат това като отчаяност от страна на жените, които на всяка цена искат да се обвържат, да имат семейство или да родят дете независимо от кого. Това е мисълта, която ги плаши и са склонни да се отдръпнат, ако усетят натиск твърде рано.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от За да се разбираме
Как да декорирате яйцата за Великден с яйчени черупки
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 10 Не знам кде си виждал такива жени. Всяко момиче може да прецени, че са много малко мъжете, които биха могли да осигурят на съпругата си такъв живот, какъвто според теб жените уж били търсили. Почти всяка е наясно, че за да не живее семейството в оскъдица, и тя ще трябва не само да работи, но и да внася пари в семейния бюджет.
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Имам само 12 санта в гащите и се оказа че не стигат за задълбочаване на връзката.
8
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Че на кой му трябва мъж , като не искаш деца! Повечето жени се примиряват с някой само да родят...по някаква причина си мислят ,че да имат деца е задължително - а те мъжете не стават за нищо друго освен да мъкнат тежки предмети!! Жените им готвят, гледат децата , бачкат и ги обслужват! Защо ?! Нямат много акъл повечето, явно! Живейте си спокойно и си карайте кефа, не ви трябват *** в живота, скъпи дами!
7
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Също това, че жената разчита изцяло финансово да и се осигурява всичко - апартамент, кола, скъпи ресторантчета, екскурзийки, а тя ако въобще работи, нейните пари да са си само и единствено за нея. Такава е за директен червен картон, дори човек с възможности няма да търпи да бъде използван за банкомат, рано или късно ще,я шкартира.
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Докато има пробен период през който може да се обичат за какво отдръпване става въпрос и при положение че поне 80% от жените имат хиляди червени флагове и след шест месеца всичко приключва така или иначе. Вярно е че жени колкото искате, но изборът не е толкова голям ако се вглеждат чак толкова. Предполагам че в крайна сметка и мъжът и жената се примиряват че по-добро няма да намерят, иначе остават на сухо.
5
7
 
11
 
! Отговори
Експерт преди 2 седмици
Едно е сигурно. Ако може да избира между жена, която има навика да драматизира и друга, която е по-спокойна и по-естествена в държанието си, ще избере втората. За прекалено драматизиращи жени шопът е измислил едно много смешно, но точно определение - "примри-п...." (като пиша "п...", имам предвид една неприлична дума със значение женски гениталии).
4
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Той може да проявява интерес спрямо евентуален твой емоционален багаж от минали връзки и дали злословиш по адрес на предишното си гадже, но го прави не защото изследва психиката ти, а защото иска да разбере колко връзки си имала преди него и докъде са стигали те по отношение на интимното ви сближаване във физически смисъл. Мъжете са много ревниви, макар че не винаги го признават. Те ревнуват дори и от окончателно приключили предишни твои любовни истории.
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кyкyвeйкo пак не може да заспи и е седнал тук да пише гадости като си представя някаква отблъскваща жена. Сигурно никоя не му връзва, затова предпочита да си представя, че жените са мъpлu.
2
2
 
8
 
! Отговори
Моите наблюдения преди 2 седмици
По-често се случва мъжете да са инициатори на съвместно съжителство. Но моите наблюдения са относно хора от София. Допускам, че неомъжени девойки и млади жени от провинцията са може би по-напористата страна, когато дойдат в София и си намерят приятел, независимо дали е софиянец или и той е дошъл тук отнякъде. Пък и наемът не е малък проблем. Защо да не му намекне да я приюти в дома си, ако той е от София или ако и двамата не са от тук, да се съберат заедно и да си делят наема.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Приятни сънища!