Ужас! Махнаха 15 кърлежа от дете след разходка в Южния парк

От столичната община твърдят, че са пръскали в края на март
Обновена: 2 май 2024 09:21 | 2 май 2024 09:15, Петър Бойчев
123
Ужас! Махнаха 15 кърлежа от дете след разходка в Южния парк
Снимка БГНЕС

Над 15 кърлежа са били махнати от тялото и дрехите на 2-годишно момченце след разходка в Южния парк в София. За това сигнализира майката, която предупреди по Нова ТВ родителите да бъдат бдителни.

Петя Лозанова била на разходка в парка с двете си деца - момченце на 2 години и момиченце на 6.

"Децата си играеха. След като си тръгнахме видяхме, че цялата буза и ръцете на сина ми бяха покрити с кърлежи. Бяха много малки. За щастие, все още никой от тях не се беше забил, само пълзяха по тялото му. Топката, с която играеха децата, беше покрита с десетки кърлежи”, разказва още ужасената майка.

Кърлежи имало и по дъщеря ѝ. От Столичната община заявиха, че тази година тревните площи са обработени за кърлежи по-рано от обичайното - в края на март. Имало и частично пръскане.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още по темата: детекърлежиюжния парк
Още от Общество
Как по нова схема "ало" измамници взеха пари от 93-годишна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
5
 
! Отговори
Възможно е преди 4 седмици
Принципно от това са краде най-много, кажете, колко точно слагат при пръскането на тревните площи, какъв е конетрола и кой знае количеството препарат, което се слага?Може и само с вода пръскат.
31
0
 
5
 
! Отговори
хехе преди 4 седмици
тя може и да лъже че са 15 кърлежите но кърлежи има наистина защото тази хгодина по рано дойде топлината и сега валежи и влага която е идеална среда за кърлежите и насекомите ...а мн от тревните пложи в София не са обработени и това ви го гаранирам .
30
5
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 седмици
И ВЕДНАГА ТИЧА ДА АЛАРМИРА МЕДИИТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ :D БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА БЕЗ ДА Е ПОДАЛА ЖАЛБА В СТОЛИЧНА ОБЩИНА :D ПОНЕ 1 КЪРЛЕЖ ДА БЕШЕ ПОКАЗАЛА В ЕДНО БУРКАНЧЕ НО НЯМА! ЛЪЖКИНЯ НАГЛА И ПРОКЛЕТА!
29
1
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 седмици
15 КЪРЛЕЖА ША НАМЕРИ ТАЯ КОГА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ! А ОНИЯ , ЧЕ НЕ СА ПРОСКАЛИ ТОВА Е ЯСНО ! МОЖЕ И ДА Е НАМЕРИЛА НЯКАКВИ БУБОЛЕЧКИ ПЪЛНО Е АМА ТЕ НАДАЛИ СА БИЛИ КЪРЛЕЖИ :D
28
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Абсолютна фалшивка, личи отделече! И беше ли необходимо да стряскате читателите, вероятно и зрителите, за да припомните евентуална опасност при разходки на открито, защото видите ли ... общината /столична или провинциална/ може !?! да не си е свършила работата. Вие проверихте ли вашата община?/ха-ха/. Много извратено разбиране за оформяне на гражданско общество /дето всеее не им се получава/. А ся ни запознайте със сумата, платена от "бдителното маме" да почисти детето от 15 кърлежа /да видиш ти
27
6
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 седмици
ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!! ПОРЕДНАТА АТАКА ПО ПП-ДБ! ДА ГИ БЕШЕ СЛОЖИЛА В ЕДНО БУРКАНЧЕ ДА ГИ ПОКАЖЕ АМА НЯМА :D 15 АМА НИТО ЕДИН НЕ СЕ ЗАБИЛ! ЛЪЖЕ ТА СЕ КЪСА!
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Путин е изпратил кърлежите, за да дискредитира управлението на столична община.
25
3
 
2
 
! Отговори
Лена ПП ПараПеткова преди 4 седмици
вече се чуди на кви да Плаща, за да се Генерират Фалшиви Новини за Отвличане на Вниманието от Престъпленията им - обаче тоя път ПараПеткова - няма да се измъкне и ще Завърши в Мъжкият Затвор, след Уточняване на Биологичният й пол!
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Столичанци пак за гласуват за Терзиев. За кмет се гласува за този, който ще свърши работа, а не че бил от определена партия или симпатичен. По тази формула Бургас работи.
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Абе пръскали са. Държавни пари в казиното са пръскали.
22
0
 
2
 
! Отговори
666 Илюминат 666 преди 4 седмици
Муахаха!
21
2
 
4
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 4 седмици
някой изобщо съмнява ли се у БГ се върши някаква работа и че изобщо има държава ?!?!!? защото от години няма такова нещо . нищо не са пръскали а и дори да са пръскали с някъв раздреден разтвор , който няма да хване нищо ...абе българска работа !
20
1
 
5
 
! Отговори
И Защо на Вярваме преди 4 седмици
на тази Женица?! дето, разбираш ли и 1 кърлеж не бил се "забил", а си "лазели" и тя ей така ги "почистила" от децата си!!
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Терзиев, изтерза София.
18
2
 
5
 
! Отговори
проформа преди 4 седмици
пръскат и косят. общинските служители им подписват протоколите срещя някой плик. контрол никакъв
17
1
 
3
 
! Отговори
ПДПБ преди 4 седмици
АЙДЕ И ТЕРЗИЕВ ПОЧНА ДА ПРАВИ СХЕМИТЕ И ДАЛАВЕРИТЕ НА ГЕРБ.
16
0
 
4
 
! Отговори
КърлежГейт!! преди 4 седмици
Верваме Ви! Ша Знаете!!
15
0
 
4
 
! Отговори
Вече е май преди 4 седмици
Пръскахте ли. - "Пръска ли сме май"
14
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
ПП-ДБ са пръскали с чешмяна вода, вместо с препарат против кърлажи. Това ако беше Фъндъкова, щеше лично да иде на полянката и да сложи белезници на всеки един кърлеж и после да ги закара в затвора в Кърджели
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
пп-дб, май ще излязат на доста милиарди лична печалба от "управлението" на България.