В празничните дни през май магазините на А1 ще обслужват клиенти с променено работно време

Спонсорирано съдържание | 30 апр 2024 11:08, Красимир Ангелов
В празничните дни през май магазините на А1 ще обслужват клиенти с променено работно време

 С празнично работно време ще обслужват клиенти магазините на А1 през дните около Деня на труда, Великден, Гергьовден и 24 май. Единственият почивен ден, в който всички търговски обекти в страната ще останат затворени, е Великден (5 май). През всички празнични дни клиентите на компанията ще могат да разчитат на онлайн магазина на A1.bg, дигиталното приложение за самообслужване Моят А1 и сайта А1 Помощник. Те ще могат да отправят въпросите си към чат бота на А1 АВА, който може да им съдейства за секунди по над 200 теми, свързани с услугите на компанията.

Магазините на компанията в цялата страна са два типа според локацията си – в търговски центрове или в супермаркети „Кауфланд“ и такива извън търговски центрове. Планирани са известни различия в работното време на двата типа магазини по време на празничните дни през май.

При стандартно работно време ще бъдат отворени за клиенти обектите в търговски центрове или супермаркети „Кауфланд“ от 1 до 4 май, както и на 6 и 24 май. Те ще останат затворени само на Великден (5 май).

На 3 май (Разпети петък) и 24 май за по-голямо удобство на клиентите половината от магазините извън търговски обекти ще работят от 10:00-17:00 часа, а на 1 май (Ден на труда) и 6 май (втория ден на Великден) в същия часови интервал ще бъдат отворени останалите магазини на А1. Всички магазини извън търговските обекти ще бъдат затворени само на 3 май (Разпети петък), 4 май (Велика събота) и 5 май (Великден).

Видео магазинът на А1 също ще работи с променено работно време през празничните дни. Той ще остане затворен само на Великден (5 май), а от 1 до 4 и на 6 и 24 май ще бъде на разположение от 10:00 до 18:00 часа за клиентите, които искат да се свържат с търговски консултант с видео връзка.


 


Спонсорирани публикации