Меркурий влиза в Телец - какво да очаквате според зодията си

Открийте как този транзит между 15 май и 3 юни ще се отрази на вашия знак
15 май 2024 08:38, Теодора Драгоева
2
Меркурий влиза в Телец - какво да очаквате според зодията си
Снимка: iStock

Ако се чувствате така, сякаш взаимодействието ви с приятели, колеги и любими хора е било по-неприятно, директно и дори натоварено с конфликти от обикновено, не сте сами. Благодарение на своята ретроградност, Меркурий, планетата на комуникацията - която влияе не само на това как се свързваме с другите и изразяваме себе си, но и на това как мислим - се движи през кардиналния огнен знак Овен, известен с това, че е динамичен, конкурентен, до точка, настоятелна, независима и на моменти аргументирана, за повече от два месеца.

Това е изключително продължително посещение, като се има предвид, че Меркурий понякога прекарва само 15 дни в един знак! Но в сряда, 15 май, планетата на комуникацията най-накрая се придвижва към Телец, надеждният, търсещ удоволствия неподвижен земен знак. На свой ред общуването и връзките ще придобият по-бавен, обичащ красотата, практичен, ориентиран към взаимоотношенията и понякога упорит тон.

А ето и всичко, което трябва да знаете, за да се възползвате максимално от транзита на Меркурий в Телец
Какво означава Меркурий в Телец?
Меркурий, планетата, която контролира комуникацията, транспорта и технологиите, посещава Телец, вторият знак на зодиака, символизиран от Бика, всяка година, обикновено през април и/или май. За да добиете представа за природата на Телец, добре е да вземете предвид факта, че той се управлява от Венера, планетата на взаимоотношенията, ценностите, красотата, печеленето на пари и преживяването на удоволствието. В резултат, природата на Телеца е артистична, обичаща лукса, внимателна, чувствена и по-бавна.

Всъщност една от най-очевидните черти на Телеца е желанието му да прекарва времето си със своя собствена скорост. Ако някой го кара да действа по-бързо от това, което би предпочел, Телецът може да се възпротиви, като се има предвид неговата склонност към негъвкавост. В същото време той е известен със своето търпение и способност да представя идеи по дипломатичен и прагматичен начин.

Въпреки това, когато Меркурий е в Телец, ние сме по-склонни да бъдем преднамерени, решителни и да не бързаме да вземаме решения. Бихте могли да се сблъскате по-лесно с другите просто в резултат на по-упоритата комуникация. И може да бъде по-трудно да се потопите в експериментите, тъй като Телецът предпочита да се придържа към изпитани подходи. Когато Меркурий е във фиксиран знак, може да откриете, че е по-лесно да следвате плановете си и по-лесно да постигате целите си.

Също така трябва да се отбележи, че Телецът е свързан с втория дом на доходите, така че този период ще е идеален за работа в мрежа и проучване на нови начини за увеличаване на паричния ви поток.

Какво можете да очаквате по време на пътуването на Меркурий през Телец през 2024 г.?
През 2024 г., скоро след като премине в знака на Телец, в петък, 17 май, Меркурий ще се сблъска с Плутон, планетата на регенерацията, подхранвайки търкания, ако сте твърде непреклонни да имате надмощие в комуникацията си.

На 27 май пък Меркурий формира хармонизиращ секстил към ръководителя на задачите Сатурн, планетата на границите и ангажираността, което поставя началото на здравия разум и практическите разговори и изследвания.

А в петък, 31 май, бихте могли да преживеете пробив, светлинни моменти и шокиращи неочаквани новини, благодарение на това, че Меркурий обединява силите си с променящия правилата Уран.
 

А как Меркурий в Телец 2024 ще ви повлияе на слънчев знак разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Меркурий в Телец
Още от Свободно време.
10 отличителни черти на прекрасния съпруг
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ще продължат да ни заливат с неправилни ударения неграмоттниците по телевизията в реклами за "раздразнЕни" очи и покъртителното "ястиЕ" на неграмоттните готвачи и водещите по битиви от малцинствата. Като са негграмотни да си седят дОма, а не да заразяват ефира с глуппостта си.