Борисов удари рамо на Григорова и предупреди: Гърбът ми е голям и хлъзгав

След свалянето на шефа на НС всичко било загубено
139
Борисов удари рамо на Григорова и предупреди: Гърбът ми е голям и хлъзгав
Снимка: архив, БГНЕС

Според лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е възможно заради Ваня Григорова и участието ѝ в парламентарните избори следващият парламент да е много по-различен от настоящия.

Той отсече, че вчерашното решение за сваляне на шефа на НС Росен Желязков ден преди парламентът да излезе във ваканция, е „чупене на всякакви възможности за разговор“.

Още по темата
„Абсолютно всичко е загубено след вчера“, коментира той относно евентуален диалог с ПП-ДБ.

„Не знам Бориславова като какво длъжностно лице се изказва от името на ПП“, посочи той, след като тази сутрин пред bTV тя заяви, че ако Бойко Борисов е готов да изпълнява заложените в програмата реформи с ясен срок, би могло да има управление съвместно между ПП-ДБ и ГЕРБ.

„Аз призовавам колегите нека всеки да си гледа партията. Аз отговарям за ГЕРБ. В тяхната предизборна кампания освен провалите, които трябва да споменават, ако ще изброяват добрите неща, в тях за задължително трябва да присъстват ГЕРБ и ДПС, защото над 46 закона сме гласували заедно“, коментира още Борисов.

„Когато някой си прави предизборна кампания на моя гръб, трябва да знае, че той е много голям и хлъзгав“, предупреди той.

„Ние демонстрирахме на колегите от ПП-ДБ, че не използваме парламента за предизборна кампания и като конюктура, не гласуваме с тези, които гласуват срещу нас, и затова отхвърлихме предложението на комисията, която касаеше митниците, защото вчерашното действие срещу Росен Желязков беше насилствено, чупещо“, коментира лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от Избори 2024
Първан Симеонов: Борисов е на плюс, всички се борят за любовта му
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Естествено ще е готов да помага на Григорова. Тя ще взема гласове от неговите противници. Може и пари за кампанията и да дари.
26
3
 
14
 
! Отговори
Бай медьо дьо ганьоф преди 3 седмици
И отново говорещи тикви!
25
5
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 3 седмици
Борисов, има свобода на словото!!! Бориславова може да се изказва колкото си иска, както твоите марионетки!
24
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бибитко си подготвя нова патерица. Нищо чудно овцете пак да се вържат, те обичат нови "спасители".
23
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И как е " ударил рамо на григорова" че не разбрах? Като й е споменал името ли? Всичко, което е казал, е вярно. Да Не се подлъгва по ппдб, неадекватни са.
22
2
 
9
 
! Отговори
Бай Дрън преди 3 седмици
20, е те жените, жадни за власт, са така. Не подбират мъжете, защото само мъжете могат да ги вкарат във властта, ако са добрички.
21
7
 
20
 
! Отговори
Махайте мутрата! преди 3 седмици
Мутренски гръб!
20
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Колко бой още трябва да изяде тоя калпав народ, за да разбере, че не трябва да гласува за тоя мазен дърт бабаитин и шайката му слуги. Борисов и сие са доказаното зло за България и то във времето от 2009. Не 7 или 9 месеца, а цели 15 години на овладяване на държавата на всички нива: общини, комисии, съд, прокуратура, регулатори, МВР, МОН - навсякъде. А после, ама Киро и Асен били виновни. Абе какво ви има бе хора?
19
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Истинските коалиции лъсват яко последните дни. Григорова и Хекимянчо се гаджосаха, гледат си жълтите гащички и чакат провидението. Другарката Йончева и Шиши сега се вземат и те. Чак аха аха и замалко да ми стане жалко за Нинова и бйесипйету
18
3
 
17
 
! Отговори
Боко преди 3 седмици
Как е спал отвит. Джалма ще му топли минискуса.
17
3
 
22
 
! Отговори
Учуден преди 3 седмици
Аз започвам да се съмнямам, че Пеевски държи Борисов с компромати за кайсиите...затова Борисов не може да мръдне и да направи нищо без Пеевски. Чудя се още, да не би снимките на Борисов с пачките и кюлчетата да са изфабрикувани по нареждане на Пеевски, както сега виждаме същия сценарий с пудели и пачки, вероятно зад които пак стои поръчката на същата корпулентна фигура????!!!!!
16
1
 
11
 
! Отговори
Емигрант преди 3 седмици
"...в тях задължително трябва да присъстват ГЕРБ и ДПС..." и В.Григорова ???? Социализмът не само не си е тръгвал от България, но вече ясно и категорично настъпва ! САЩ и Великобритания дипломатично ви заявиха, че не ви харесват, скоро и Европа ще ви ИЗМЕТЕ от "софрата" си като започне да ви спира европейските пари ! С тези крадци и измамници в НС ще ви наритат при Путин където ви е местото !
15
6
 
20
 
! Отговори
Хейт преди 3 седмици
Абе само на мен ли ми се струва, че публичните лица от женски пол се оказаха нещо много шавливи преди изборите? Йончева, Бориславова, Григорова - нещо всичките са склонни на компромис, всичките подават ръка на доскорошните си противници, всичките мечтаят за голямата сцена и нови постове... Що така?
14
20
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 седмици
Тиквата е велик!
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сигурен съм, че ти е хлъзгав гърба, то школата на СИК не се забравя :)))
12
6
 
17
 
! Отговори
Член на БСП преди 3 седмици
Отцепила се от БСП Григорова няма никакви шансове! Мястото й беше в БСП, и то като лидер в евро-листата! Сама си избра грешния път, много като нея - Първанов, Манолова, Петков, Добрев, Станишев и пр. вече се опариха! От върха на вълната, слязоха в нищото! Скъсаш ли връзка с партия и народа, той те изхвърля
11
2
 
15
 
! Отговори
Бидон с мас преди 3 седмици
И джоба ми е дълбок
10
3
 
19
 
! Отговори
Баце, преди 3 седмици
Голямо пазаруване ще стане в махалите-Ти,ДПС и Ванчето.Цената ще се повиши.
9
4
 
23
 
! Отговори
Отвратен преди 3 седмици
Бойко Борисов като не станат нещата както той си гиъе представял, изпада в ярост и отмъщение с всякакви позволени и непозволени средства!
8
11
 
15
 
! Отговори
наблюдател преди 3 седмици
гледах Бориславова сутринта по бтв - няма такава жажда за власт, забравили са се, откъде го вадят това самочувствие не знам.Тези хора дори създателя им Радев ги нарече шарлатани и си призна чистосърдечно че е допуснал най-голямата грешка че е подвел българският народ! тези хорица трябва да се заличат и изчезнат от политическата сцена