Зеленски се похвали, че е свален руски изтребител-бомбардировач Су-25

Руското зло не признава Великден, заяви президентът
5 май 2024 06:01, Петър Бойчев
210
Зеленски се похвали, че е свален руски изтребител-бомбардировач Су-25
Снимка БГНЕС

Украинската противовъздушна отбрана е свалила руски изтребител-бомбардировач Су-25 над Донецка област, Източна Украйна, съобщи в традиционното си видеообръщение президентът на Украйна Володимир Зеленски:

"През изминалото денонощие руските терористи са използвали 8 ракети от различни типове и почти 70 управляеми авиационни бомби срещу пограничните ни селища и позиции на фронта. Дори навръх Великден не намалява желанието на руското зло да руши. Искам специално да поздравя 110-а механизирана бригада за това, че свали още един руски Су-25 над Донецка област".

Ройтерс уточнява, че в изнесената информация липсват повече подробности, а информацията не е потвърдена от друг източник.

Агенцията припомня, че Донецка област е една от четирите части на Украйна, които Русия обяви, че е анексирала, като отбелязва, че по-рано руският министър на отбраната Сергей Шойгу е казал, че руската армия тази година е установила контрол върху 547 квадратни километра от анексираните територии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още по темата: Великденсу-25зеленски
Още от Русия
Руска ракета падна... върху руски град
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
37
 
5
 
! Отговори
ЦРУ преди 4 седмици
Всичко за Русия свършва някъде към 15-ти май. Някъде около тази дата ще бъде дръпнат шалтера на поддържаната в изкуствена кома руска федерация. Оттам нататък на Русия й предстои един кратък полет с носа надолу след което ще се чуе трясък и от Русия нищо няма да има.
7
4
 
39
 
! Отговори
Добро утро преди 4 седмици
Зеленски. Цяла нощ си мислех за теб дали нещо не ти трябва, че да ти дадем на Великтен. И се сетих. Трябва ти един куршум между очите, че се отвращавам като ти виждам наглата физиономия по няколко пъти на ден
6
21
 
4
 
! Отговори
Казанлък преди 4 седмици
Жена ми ме *** с пeниc колан и ми каза че ако не гласувам за Копeйката другия път ще играе двойния размер!
5
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И с какво е свален? С прашка? Зеленски се хвали с измислени успехи, за да стимулира западните си"партньори" да му дават долари и оръжия. То оръжията не го вълнуват особено, но доларите за вилички, яхтички и прочие благини не са му излишни.
4
6
 
44
 
! Отговори
Христо преди 4 седмици
На фронт с широчина повече от 1000 км ,свалянето на руски самолет да е събитие не говори добре за контранастъплението на Украйна към Москва......
3
3
 
13
 
! Отговори
Унуфри преди 4 седмици
С баба след малко ще ходим да сменяме спойлерите на бавареца. Тя знае как се свалят и ще ми ги монтира и ми е поръчала от интернет много хубави лайсни и брони
2
1
 
13
 
! Отговори
Олигофpeн преди 4 седмици
Ония ден возих баба си в бмвето с 200. Тя много се изкефи и ми даде пари да си направя и татуировки каза ми че имам шанс да си намеря приятели и че съм май готиния
1
29
 
8
 
! Отговори
Москва потъна преди 4 седмици
Те сами падат като круши.