Защо козунаците й са скъпи? Обяснението на Линда

Жената на Петков обясни защо ги продава по 60 лв. килото
402
Защо козунаците й са скъпи? Обяснението на Линда
Снимка: БГНЕС/Фейсбук

Линда Петкова, съпруга на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, влезе в обяснителен режим защо са й скъпи козунаците. Както е известно, килограмът в нейната пекарна върви по 60 лв. килото.

Ето какво сподели тя в социалните мрежи:

"За поредна година, всяка домакиня, пекарна или хлебозавод, предлагат на своите приятели и клиенти вкусни козунаци! Това прави и екипът на Амели, но не само вкусни, а и уникални! Защо уникални? Защото са единствените 100% безглутенови козунаци в България!

Защо нашите козунаци са, може би, по-скъпи от другите?

Не е защото искаме да забогатеем от пенсионери или хора с глутенова непоносимост, а просто, защото искаме да предложим това, което бихме поднесли и на децата ни! В нашата кухня се работи единствено и САМО без глутен!

Като всяка една сладкарница или пекарна и ние от Амели имаме сметки за разплащане или така наречните разходи!

Разходи за ток, за вода, парно, наем, за ПОС терминал, банка, WiFi, заплати, данъци, застраховки, входна такса, счетоводител ….. и т.н!

Освен математическите сметки, всяка година правим експерименти, които отнемат прекалено много време, за да могат безглутеновите козунаци да станат, както трябва. Защото всяка партида брашно е различна, и защото всяка година излизат нови и интересни хранителни продукти на пазара!

Да нашите козунаци не са на конци, не са така пухкави и така меки, но за сметка на това са без глутен и много по-вкусни!

Задайте си въпроса, ако направите козунак по традиционна рецепта, с всичките тънки моменти и изхабени продукти, които са нужни за направата му, с часовете прекарани в кухнята,за колко лева бихте го продали ? За 2,50 лв. за 5 лв. За 10 лв."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Още по темата: козунациЛинда Петкова
Още от Звезди
Рита Ора и Никол Шерцингер връщат на мода молива за устни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Начи ако има кузунак без глутен той трябва да е и с глазура вазелин , за да мое по лесно да си го наувре у газо !
290
1
 
12
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 4 седмици
Това е ръчно смляно брашно, с яйца от щастливи кокошки и най-важното поръсени са с пърхот от розови еднорози.Омесени са от истински демократи русофоби с перфектен английски език и дифузни полове.
289
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Купуват ги лелки, защото чели по фейса как безглутен е мантра небесна, обаче иначе дори до втория етаж с асаньор а и в козунака има захар, която също е много вредна освен брашното.
288
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
са захър , утре диабед а в други ден тва инсолин ще ни продава
287
1
 
10
 
! Отговори
Линдихоп преди 4 седмици
това не е пудра захар уважаеми пелтечковци, това е от вълшебния прах на моя простю. а бизнес стратегията, маркетинга, всичко е от Арвард.
286
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
....защото са приготвяни с "Кирови "яйца......
285
2
 
10
 
! Отговори
Лена Аналена преди 4 седмици
Линда с козунак не е като Лена с кристали!
284
4
 
27
 
! Отговори
махнете тази глупост преди 4 седмици
Тази дама ни говори глупости. И тя. Пълен игнор.
283
1
 
17
 
! Отговори
Царя е гол преди 4 седмици
Кой ще каже накрая в тази държава, "Царя е гол"? Аман от кривене и лъжи, преструвки и безпардонност...
282
1
 
22
 
! Отговори
Сладко и глупаво преди 4 седмици
Както мартениците, така и тези козунаци се превърнаха във финансова глупост за един ден. Забравяме за смисъла на разника и се вълнуваме от Линда. Шмендли капели, пълни глупости, да се вълнуваш от козунаци, и то скъпи е вече прекалено.
281
1
 
23
 
! Отговори
Снимка бездушие преди 4 седмици
Колкота пъти излязох на пазар тия дни, все виждах по фурни и магазини бедни и възрастни, притеснени да плащат иброят дребни пари. Парад на бездушието, парад на глупостта са тези изхвърляния.
280
1
 
18
 
! Отговори
Глупаво е преди 4 седмици
Да ви кажа, и 15 лева козунак е глупаво. Важен е е момента, важен е празника и идеята, не да изпадаш в транс. Набиваш 7000 калории и плащаш, че и се надпреварваш. Глупави са тия козунаци.
279
3
 
13
 
! Отговори
Някой преди 4 седмици
Защото има кой да ги купува. Търсенето, пазарът определя цената.
278
8
 
31
 
! Отговори
123 преди 4 седмици
Решението е просто и елементарно, не купувайте от Линда нито козунаци нито нещо друго! Да си ги ядат с Киро и компанията му от шарлатани! Само че съм сигурен, че и шарлатаните ще предпочетат други козунаци пред тези на Линдата !
277
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Обитаци .. ще кажеш има сладкарница във Виема
276
8
 
35
 
! Отговори
Смех преди 4 седмици
Козунак за 60 лв. от жената на политик в най-бедната държава от ЕС е проста проява на лош вкус! Какъвто ще да е този козунак, той трябва да е съобразен с възможностите на хората. А това, че тя е жена на политик, трябваше да я накара малко да помисли преди да го забърка. Самозабравили се хора...
275
1
 
9
 
! Отговори
мустаката джоконда преди 4 седмици
аз съм ленчиту. иии мали... ако не ми бяха зели държавната картичка на простюто щех да накупя за целия парлямент.
274
3
 
4
 
! Отговори
гацо преди 4 седмици
демократични козунаци, свободни, либерални, англосакски... и плащат за тестовете за венеричски болести на про100то и по 0.5 стинки на козунак за сирачетата в украйна и африка. вервайте им. кой я тъпче тази булка. срещу 10% от печалбите бих и го слагал по 3 пъти на ден.
273
7
 
33
 
! Отговори
да ама не преди 4 седмици
По-голяма невежествена глупост не бях чел.Глутенът е белтък в ечемика.Някои малко на брой хора са алергични към този белтък , други са алергични към ягоди-.Да продаваш козунак скъпо защото е без глутен е *** аргумент тогава трябва да още по-скъп защщото е без ягоди -те също са алерген за някои хора.И какво от това хранителната стойност на такъв козунак е по-ниска.Глутен няма в оризовото и царевично брашно -това не значи че изделията от тях са по-качествени и по-гранителни .
272
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да си ги завре отдаде ,чеби нагли