Митов: Забавното е, че ПП-ДБ да плашат с оставка

Това е собственото им правителство, припомни той
23 юни 2023 19:34, Александър Попов
30
Митов: Забавното е, че ПП-ДБ да плашат с оставка
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ-СДС от самото начало обясняват на ПП-ДБ какви механизми са необходими, за да функционира едно правителство, пред което ще стоят тежки предизвикателства. Това заяви депутатът от ГЕРБ Даниел Митов по повод на декларацията на ПП-ДБ, в която искат 7 гаранции, за да продължи да съществува кабинета на акад. Николай Денков.

„Виждам, че колегите от ПП-ДБ са пуснали декларация, с която преоткриват основни принципи от културата на взаимодействие в парламентарната демокрация. По принцип е хубаво да се учиш от вече утвърден опит и традиция. От грешките на другите преди теб“, заяви Митов.

Според него обаче не е разумно да не успяваш да се научиш дори от собствените си грешки, понеже си прекалено зает да ги отричаш.

Той припомни, че от самото начало обясняват какви механизми са необходими, за да функционира едно правителство, пред което ще стоят тежки предизвикателства.

„Обяснявахме им, че не е полезно за самите тях да искат цялата власт. Че управлението е преди всичко отговорност и постоянно търсене на подкрепа. Сега гледам, стигат сами до изводи, които са направени поколения преди тях. Забавното е, че плашат с искане оставката на собственото си правителство. Поне едно е ясно - знаят къде е вратата... в логото им", заяви Даниел Митов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: Даниел Митов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
2
 
6
 
! Отговори
ГРОБ преди 11 месеца
Герб няма интерес да им отговаря и едва ли ще го направи. Христо Иванов си свърши перфектно задачките, както и ПП. Бойко си изигра перфектно картите за пореден път. Хората вече няма и да мрънкат и с ДПС до гроб. Жалко за България и българите, които се надяваха на някаква промяна. Очакват ни все по ниска покупателна способност, повече дупки по пътищата, повече луди по улиците и повече опикани пенсионери също.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Изобщо не им отговаряйте на тези смешници от ПП. Нека си носят отговорността! Христо Иванов оня ден заяви че е носи.. днеска да не би да си е променил мнението?!? Веднъж като се хванеш на хорото го играеш докрай!
23
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 11 месеца
хохо...честита кОледа бУда...митрохванала копейкин за...,водещи Българите към Ада...гарантирано от раша!буда оставя държавата без бюджет,без бъдеще хвърля България в пропаста...Света ни ще го убие и няма да се трогне от...съдбата която сами си избирате Българите!не значителни сте в Глобален...дПс-гЕрб ви превръщат във враг на САЩ,работещите за путин са мишени!успех в "забогатяването и служенето"..бУда!САЩ ще позволите ви с.ляк да ви мине с 200 в полза путин????Света гледа...
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Забавно е, че Кирчо (макар и вече, за съжаление, бил министър-председател на България) не разбира как работят Парламентите. Явно това, че не е минал през народно събрание преди да стане премиер му изиграва лоша шега! Кирчо, защо да пада правителството след като то няма отношение към народното събрание и гласуванията там?? Твоят проблем е в НС не в МС. Смешен си!
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Само да свалят собственото си правителство, като подадат оставка, няма да отстане и кьорав електорат зад тях!
20
1
 
8
 
! Отговори
В. преди 11 месеца
Явно имат неограничен ресурс. Държат се сякаш могат да купят половината Герб!
19
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ППДБ виждат че рейтингът им се топи като швейцарски ледник и бързат че белким хванат 15% на следващитв избори ...
18
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тия дето плюйкат по Възраждане още не са се усетили, че Костадинов е двоен агент. Вие да не мислите, че някой ще разреши у нас да се подвизава проруска партия? Какви наивни хорица само.
17
10
 
16
 
! Отговори
Мaртин преди 11 месеца
ГЕРБ може да са всякакви мутри, но тази секта ДБ и ПП са толкова алчни и нагли, че ГЕРБ са детската градина. Май тия ще ядат бой от народа в един момент.
16
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Този подлизурко пак се появява.
15
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 11 месеца
От смешници само цирк може да се очаква.
14
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Браво Митов. Станал си коалиция с Възраждане.
13
9
 
10
 
! Отговори
д преди 11 месеца
ГЕРБ Е МАФИЯ!!!!
12
2
 
2
 
! Отговори
роси кирилова преди 11 месеца
Прости ми, прости ми Прегрешенията и болките от другите и мен Ти хора ни направи Учителко, любима "Добър ден''
11
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тоя и Киро са ми еднакво мазни
10
7
 
8
 
! Отговори
и те така преди 11 месеца
не е забавно а трагико комично :) ппдб така се оплетоха че даже не знаят че кабинета е техен .
9
3
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 11 месеца
колко време пишем избори до дупка докато ви изчистим вие какво правитеротации тупане на топката подаваите си оставката и се махаите 40 процентаизб активност кого представлявате че ще изпращате оръжие на украина защоне говорите за преговори и мир
8
2
 
5
 
! Отговори
пришълецът преди 11 месеца
Явно парламента е особено място и ще става още по-особено:))))
7
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Къдрокосия пудел на Бойко радостно залая, чака кокалче, но едва ли ще получи. Къдравата Сю е срам за цялата демократична общност в България, или накратко из ме кяр.
6
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Един път да се съглася с този.