БСП зове: Да се сложи край на агонията и да има нова власт

По-лошо е не, ако правителството си отиде, а ако то остане
85
БСП зове: Да се сложи край на агонията и да има нова власт
Снимка: БГНЕС

Провалите на правителство следват един след друг и ви призоваваме да сложим край на агонията и да дадете шанс на ново управление, което да реши проблемите, защото за България е далеч по-лошо не, ако правителството си отиде, а ако то остане. Това заяви депутатът от БСП Кристиан Вигенин по време на дебата за вота на недоверие към правителството, внесен от опозиция за провал в националната сигурност и отбрана.

Вигенин припомни, че в последните години нараства политическата нестабилност, тероризма, нелегалната миграция, хибридните заплахи.

Още по темата
"Всички тези фактори значително се засилиха след войната в Украйна, сега са допълнени от новата война близо до нашия регион. В тези условия българското правителство и мнозинството зад него избраха линия на действие и поведение, които вместо да ограничават въздействието върху България на засилващата се нестабилност и конфликти, оставят страната под нарастващи рискове за сигурността", посочи той.

Според него отбраната се лишава от способности в услуга на чужди интереси.

"Това се извършва на фона на нарастващи проблеми в армията от гледна точка на липсата на кадри. Създава се усещане, че решенията в сферата на сигурността и отбраната се взимат не на базата на реалните нужди, а в услуга на чужди интереси. За краткото си съществуване правителството се ангажира с предоставянето на значително количество боеприпаси на Украйна без никакви анализи за такова решение", каза Вигенин.

"Министърът на отбраната е неадекватен на политическата и военна обстановка с изказванията и поведението си и и сам по себе си е риск за сигурността“, скочи още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: БСПвот на недоверие
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
61- ЛЪЖИШ- БЪЛГАРИЯ Е ПРИЕТА В НАТО НА 29 МАРТ 2004- ПРАВИТЕЛСТВО НА САКСКОБУРГОТСКИ- НДСВ, ДПС, НОВОТО ВРЕМЕ.
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
При БСП служебни -инфлация 21%при сглобката инфлацията намалява и за месец октомври е 5.8%- справка НСИ калкулатор инфлация.
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
сКоро ще усетите либерализма чрез либерализацията на свободния пазар на тока...
55
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ПРИ БСП ВЛЯЗОХМЕ ОТ РАЗ В НАТО И ЕС ПРИ ДЕСНИТЕ ВЪПРЕКИ НАПОИТЕЛНИТЕ ИМ УПРАВЛЕНИЯ НИКЪДЕ НЕ НИ ВЗЕМАТ...
54
1
 
4
 
! Отговори
червени кърлежи преди 6 месеца
*** как я вижда тази нова власт? - "Вся власт советом" вероятно? Или вся власт Краднелию, или вся власт Митрофанову?
53
1
 
2
 
! Отговори
= преди 6 месеца
Много му се иска борка бонев да стане премиер, ама надали. Кокорчо ке ревнува
52
3
 
5
 
! Отговори
хахахаххахаха преди 6 месеца
бързат за нови избори, докато има ниска избирателна активност, защото ако гласуват хората, БСП няма да мине 4-те процента, прозрачни са!
51
3
 
6
 
! Отговори
леля Пена преди 6 месеца
БСП=ЖАЛКИ ЛЪЖЦИ,ПАДНАЛИ ОТ МАРС.СЯКАШ 30 ГОДИНИ ГИ Е НЯМАЛО.НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО НИ.ПРОБЛЕМЪТ ИМ Е,ЧЕ НЕ СА ВЪВ ВЛАСТТА.
50
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До АМИ," НОВА ВЛАС,к.52 Струва ми се, че е по-сигурно ако остане този кабинет на власт, то професорът по кибернетика и информатика в БАН, специалистът по поддръжка на МИГ 29 и СУ 25; 6 години съветникът на украинското МО мин.Т.Тагарев да започне да наема доброволци за ВСУ. Така че не обръщайте нещата за кофискация на руските имоти и столичната Руска черква, а внимавайте Тагарев, Киро Петков и др. да не ни вкарат във война. Защото с двете дивизии армия ние не сме сила, но имаме доста военни бази
49
3
 
13
 
! Отговори
ИСКАМЕ : преди 6 месеца
"ТОТАЛНА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ" НА ВСИЧКИ РУСКИ ЗЕМИ И ИМОТИ, КОИТО СА СОБСТВЕНОСТ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД---ПРИЗНАТ ЗА " ВРАГ НА РУСИЯ"!!!!
48
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
РУСКИТЕ ЗЕМИ И ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ СА БЪЛГАРСКИ И СА СОБСТВЕНОСТ НА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД-----РУСИЯ СЕ ПРИЗНА ЗА "ВРАГ НА НАРОДА" НА БЪЛГАРИЯ!!!!!
47
6
 
8
 
! Отговори
АМИ," НОВА ВЛАС преди 6 месеца
...С БКП/ БСП, ЗА ДА НИ ПРАТЯТ НА РУСКИЯ ФРОНТ В УКРАЙНА.../..по братски/
46
2
 
10
 
! Отговори
без име преди 6 месеца
дайте на бсп-то да оправят нещата хихи
45
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нека си агонизират копейките.
44
6
 
12
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 6 месеца
Навярно книнова сънува нова коалиция между бсп,възраждане и итн,която, не дай Боже,при едни нови избори може и да се случи благодарение на "мъдрият"ни народ. Сега сме я втасали,но тогава втасването ще е трудно обратимо и България за много дълго време ще трябва да се явява на поправителни избори и служебни правителства в полза на русия.
43
5
 
6
 
! Отговори
Да допълня... преди 6 месеца
До Анонимен 43 Няма такава вероятност БСП да се докопат до властта.
42
8
 
8
 
! Отговори
Така е .. преди 6 месеца
Не може само да вземаме от ЕС. Трябва и да даваме.Путин трябва да бъде наказан .
41
6
 
13
 
! Отговори
Ivek преди 6 месеца
Както в техен стил на всеки 4-5 месеца от кабинета почват да реват за сваляне на кабинета. Вместо да дават едно адекватно решение. Сякаш на др избори ще бъдат 1 сила. Аман от тоя червен блян.
40
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Борбата между групите - партиите, разделящи печалбите на групите търговци на наркотици след разделянето на БКП на търговски партии за наркотици е всяка партия плачи и се бори срещу другата наркодилър партия!
39
7
 
4
 
! Отговори
АЙДЕ ДРУГАРА, преди 6 месеца
И АЗ ДА ИНФОРМИРАМ ЗА ВОЙНАТА- СПОРЕД РУСКИЯ РИБАР В ТЕЛЕГРАМ СТАДО ГЛИГАНИ СА ОБЕЗВРЕДИЛИ РУСКИ КОМАНДОСИ В РАЙОНА НА ЧЕРНОБИЛСКАТА АЕЦ! УБИТ Е 1 РУСКИ КОМАНДОС ОТ ГЛИГАН И РУСНАЦИТЕ СА ПОБЯГНАЛИ! ТАКИВА СТЕ НЕ КАДЪРНИЦИ!