Разград не следва модата – намалява данъка за автомобили

Без изменение остава такса смет
19 дек 2019 10:40,
10
Разград не следва модата – намалява данъка за автомобили
Снимка: Pixabay

Общинският съвет в Разград намали данъка за леките и товарни автомобили до 3,5 тона до минималния размер за страната. Това стана снощи в края на сесията, с гласуването на извънредна докладна записка, внесена от кмета Денчо Бояджиев, пише БТА.

Още по темата


По думите на общинския съветник Иво Димитров, така се премахва една чудовищна несправедливост, приета от мнозинството в предишния Общински съвет.

Без изменение остава такса смет, стана ясно от одобрената план-сметка за разходите по третиране на битовите отпадъци и поддържане чистотата на териториите за обществено ползване в населените места на Община Разград за 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
1
 
! Отговори
помнещ преди 4 години
Браво на другаря Бояджиев! Знае той от предишния си мандат как се правят нещата. Намалява данъците, каскетите блеят от задоволство, после хазната се била изпразнила, дръпва пак едни 7млн заем за "спасението на общината" и оставя следващия кмет да му мисли как да се оправи.
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То и в София, като изберем нормален кмет, ще върне Данък МПС на минимума.
8
4
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ = Мафия преди 4 години
Миналата година имаше яко вдигане на данъците за колите на обикновените хора и за товарните автомобили до 3,5 тона и намаление на данъка за новите скъпи мощни автомобили. Явно в Разград миналата година са се престарали с този данък, както сега прави мафията в София.
7
2
 
9
 
! Отговори
софиянец до 3 преди 4 години
Да ви подарим Фандъкова щом се притесняваш от това,че не ти вдигат данъците тя ако не вдига надниците нема да може да го преживее а това,че улиците в София въобще не се мият не я тревожи важно е данъците да са големи.
6
3
 
9
 
! Отговори
д- швейка преди 4 години
Благодарение на ГЕРБ данъците на МПС бяха вдигнати двоино повече отколкото в София-пожелавам Ви такова повишение на всички герберски общини.Честито на печелившите
5
1
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Вече ТХ имат сериозна конкуренция в ceляндypcкoтo шофиране.
4
1
 
5
 
! Отговори
БАЙ преди 4 години
Ами то във Варна вече има повече коли с разградска регистрация отколкото в самия Разград !
3
7
 
4
 
! Отговори
Някой си преди 4 години
Такова животно "социална политика" в България не може да съществува по простата причина, че няма откъде да идват парите. Ние не сме Норвегия или Кувейт с петролните находища, та в края на годината емира да дава данъчна амнистия за поданиците си. Ако в Разград са имали неблагоразумието да си изберат кмет различен от централната власт в държавата, то той няма да види един лев от бюджета за нищо. След 4 години местните сами ще го изхвърлят, защото няма да е направил нищо през мандата си.
2
5
 
15
 
! Отговори
Брадвата преди 4 години
Много е модерно да се вдигат данъци, тоест с други думи, да вземем от белия работещ и да дадем на "бизнесмена", който печели поръчките. Страхотна идея е да се вдигат данъци, по-тъмните тая работа не ги хваща, а от друга страна по-светлите бягат или умират. Полит-коректно е да се вдигат данъци и така трябва, преди да закрием държавата.
1
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е много ясно нали кметО е от бсп-то, ще видиме след 2-3 год до къде ще я е добутал. Ако можеше сега щеше да вдигне и данъците на богатите, и да раздаде на бедните. После като избягат всички нормални и без друго от тоя град-село, останалите ще се вайкат колко е зле държавата и ще си сипят по една ракия....Честито Другаре!!!