Как разваляме секси визията си на плажа?

Лятната почивка е любимият период от годината ни
15 юни 2018 17:07, Eкип на Teenproblem
13
Как разваляме секси визията си на плажа?
Снимка: Pexels

Лятната почивка е любимият период от годината на много хора, но приготовленията за нея могат да са малко сложни, особено за жените. Ето и кои са най-често допусканите грешки на плажа и как могат да бъдат преодолени.   

Слънчево изгаряне
 
Не само, че стои грозно и ще боли, но и е вредно за здравето. Плажното масло е задължителен продукт за плажа и всички го знаят, но не всички го нанасят правилно. Трябва то да е равномерно разпределено върху тялото и да не забравите да мажете гърба и рамената. В часовете, в които слънцето е най-силно - от 10 ч. до 16 ч. не е препоръчително да се печете, хубаво е да стоите на сянка. Не се съмнявайте, че дори през чадъра ще хванете тен, ако държите на това. Но ако сте под чадъра ще успеете да си спестите слънчевите изгаряния, които биха развалили бронзовия загар на кожата. Проучете кой фактор плажно масло е най-подходящ за вашата кожа и четете инструкциите на шишето. 
 
Прическата
 
Ако сте с плътна и чуплива или къдрава коса, солената морска вода вероятно ще я направи да изглежда по-скоро смешно бухнала и рошава. Шапките обаче ще ви свършат страхотна работа, особено тези с голяма периферия. Под плажната шапка ще се подават секси къдрици и ще събирате погледите. Ако искате да запазите прическата си, преди плажа използвайте серуми, гелове или лакове за коса. Плитката е най-удобният вариант за лятната почивка.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: плажвизия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
дамбулова преди 6 години
До Анонимени ас така
10
1
 
0
 
! Отговори
не от суета преди 6 години
всички се поддържаме с правилна визия и винаги изглеждаме добре и секси
9
1
 
1
 
! Отговори
добре преди 6 години
не развалям нищо
8
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Секси визията е за жените. За мъжете няма значение. Дебела жена е едно, докато дебел мъж е съвсем друго.
7
0
 
17
 
! Отговори
:))) преди 6 години
До Анонимен 1Ако си имаш влюбена и вярна съпруга или стабилно гадже, което държи на теб, бъди сигурен, че те харесва и така. Яж рибка и си пий биричката и хич да не ти пука!
6
4
 
11
 
! Отговори
Мадам Грицацуева преди 6 години
Аз си мислех, че излишните килограми най-много вредят на секси визията, но щом като не е така, значи да не се моря да свалям 20-ина килца, а?
5
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Визията ... в положителния смисъл е нещо, което не се разваля лесно...Дебелаците развалят пейзажа,но пък те са си такива навсякъде.
4
5
 
20
 
! Отговори
3 преди 6 години
Защо денонощно трябва да се подържа "секси" визия ? М? Проститутките са длъжни да го правят, защото с това си изкарват хляба, другите хора, ако са нормални могат да се държат естествено. Но лошото е, че не са нормални, всяка втора снимка на жена във фб е с уста готова за *** , сигурно и в морето не трябва да се плува, щото плуването не е секси, не е истина колко сте прости
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как се разваляла секси визията на плажа ли?! Ами просто - с дрехи. Има дрехи, няма секси визия, няма дрехи, има секси визия.
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно пък за шапка и прическа ще да мисля на плажа,мажа маслото и други снобарски истории не ме вълнуват,който не ме харесва,да не ме гледа! Да не сме отишли на модно ревю?
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз моята я развалям с биричка и рибка