5 цвята за портфейл за повече пари през 2020-a

Според фъншуй има някои цветове, които са късметлийски
1
5 цвята за портфейл за повече пари през 2020-a
Снимка: istock

Портфейлът е незаменим аксесоар. Избираме го според любимия си цвят, декорациите, дизайна, бранда. Всичко това през новата 2020-а година ще е от значение, ако искаме да привлечем повече пари, да стабилизираме финансите си.

Първото, на което трябва да обърнете внимание, е дизайнът. За предпочитане е портфейлът да е по-дълъг, голям, за да могат парите да бъдат добре подредени.

В кои цветове да го изберем за 2020-а година? Според фъншуй, има някои цветове, които са късметлийски и подходящи за портфейл.

Червен портфейл

Когато става въпрос за успех, престиж, цветът, който се асоциира с напредъка е червеният. Червеното има енергията на огъня и слънцето. Знаете ли, че в Китай и Индия то е цветът на щастието. Фъншуй приема червеното за цвета на признанието, славата, издигането и материалните притежания на успеха. Ако искате да заредите живота си с щастлива енергия, парични доходи, изберете червен портфейл.

Черен портфейл

Много хора предпочитат да имат портфейл в този цвят. През 2020-а година този цвят може да ви донесе богатство и просперитет. Ако искате да напреднете в кариерата или развитието на бизнеса си, трябва да изберете черен портфейл.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: богатствокъсметпари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари