Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Вижте прогноза за всяка зодия
10 авг 2020 22:00, Ивета Иванова
4
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен
Огледайте най-близкото си обкръжение. Любовта ще ви изненада от там, от където най-малко я очаквате. Съвсем близо до вас е човекът, който ще ви мотивира, ще ви накара да видите света в нова светлина и ще ви подскаже какво трябва да промените, за да се чувствате добре. Представителите на вашия знак, които вече са приели някого в сърцето си трябва да помислят как да освежат и задълбочат отношенията.


Телец
Любовта ще ви изпълни в момента, в който постигнете хармония със собственото си Аз. Не е нужно да жертвате себе си за някой друг, нито да изисквате от когото и да било да го прави за вас. В основата на отношенията ви трябва да има взаимност и синхрон в желанията и стремежите. С малко повече въображение ще стигнете до крайната цел.
 
Близнаци
Запознанства да, ще има, но на страстна и продължителна любовна връзка не се надявайте. Всичко ще започне с безобидни закачки и ще свърши на ниво „свалка“ и обещание за чат и телефон. Не се разстройвайте, обаче. Лятото предразполага към такива краткотрайни романтични емоции. Ако пък вече имате любим човек, не започвайте успоредна връзка и избягвайте острите спорове по незначителни теми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Кирчо преди 3 години
Очаква ме поредна седмица самозaдовoляване!
3
0
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Кво въображение беей, та она не ми даде номера си, новия де. Кво да въображавам, как си говорим сам!? Аре у лево, че хорускопот ви нестеува.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
нищо