Хитове в прическите за пролетта

Ето с кое ще бъдете модерни
27 мар 2024 21:40, Ивета Иванова
5
Хитове в прическите за пролетта
Снимка: iStock/ekomasova

 Пролетта вече е тук и ни очакват все повече слънчеви и топли дни с приятелите и любимите хора навън. Много дами решават да направят промяна във визията си именно за новия сезон. Кои прически ще са най-модерни през този сезон? Вижте отговорите на американския "Cosmopolitan".

Прически с аксесоари
 
Добра новина за момичетата! Не е нужно да правят драстични промени или да ходят да си правят скъпи прически. През тази пролет ще е хит просто, ако редовно слагате различни аксесоари на косата. Говорим за големи ластици за коса - скрънчита, големи фиби с надписи и цветя, шноли, диадеми, ленти за коса, панделки и т.н. Аксесоарите са огромен хит сега, важен елемент са и най-хубавото е, че може да експериментирате - да залагате на различни за различните поводи и дрехи. Така влагате креативност и има разнообразие. А и такава прическа става доста бързо и лесно.

Боб
 
Това сигурно не е изненада за никого. Бобът е най-популярната прическа вече от 4-5 години насам. И звездите продължават да доказват, че е така. Скоро с боб се показаха Зендая, Дженифър Лав Хюит, Сидни Суийни, Джиджи Хадид, Пенелопе Крус, Рита Ора и др. Подходящо е сега да скъсите косата - късите прически са идеални за топлите месеци, за да ви е по-прохладно и леко. А и с боб ще бъдете истинска модна икона.

Дълъг бретон
 
Ще е модерно сега да пуснете бретон, да го оставите по-дълъг, но да не го разделяте. Нека той стига до клепачите. Бретоните се превърнаха в голям хит през 2024 г., но това е особеното - трябва да са малко по-дълги. С такава прическа определено се забелязвате, излъчвате увереност, сексапил. Може да оформите бретона с кръгла четка, леко да го извиете, да има обем.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Боб сас зейе !
1
1
 
2
 
! Отговори
Мода, дръжки преди 4 седмици
До Анонимен Нищо ново . Притоплена манджа от преди 40 години .