Ягодовата луна носи огромни промени за 4 зодии

Вижте кои са те
20 юни 2024 17:45, Ивета Иванова
3
Ягодовата луна носи огромни промени за 4 зодии
Снимка: iStock/Chayanan

 На 22-и юни, събота, ни очаква пълнолуние в знака на Козирог. Събитието се нарича още Ягодова луна и е наистина вълшебно. То ни носи успехи, признания, похвали. Сега е времето да пуснем онова, което отдавна трябва да си отиде. И да се подготвим за ново начало, сбъдване на мечти и посторяване на такова бъдеще, каквото искаме. Ето кои зодии са най-повлияни от пълнолунието, според "Parade".

Овен
 
По време на събитието тези зодии ще трябва да помислят защо са поставили някои определени свои цели на пиедестал. Те са хора, които обичат да изпълняват целите си, да постигат мечтите си и бързо започват работа по това, отдават се на страстта си. Но сега на фокус са публичният имидж, успехите, наследството. И Овните ще трябва да отстъпят крачка назад, да погледнат голямата картина, да поразсъждават над случващото се. Нека помислят как да вземат по-стратегически решения в следващите седмици, за да успеят да стигнат на правилното място в правилното време, а и да са с правилните хора. Да оставят интуицията да ги води.

Рак
 
Пълнолунието в Козирог поставя на фокус връзките, романтичните отношения, партньорствата. Раците са грижовни, показват своята любов и привързаност, като отдават енергия, време и усилия, за да работят върху отношенията с околните. Но сега е шансът им да помислят за себе си и да върнат силата си. Емоциите ги владеят сега. Нека не им позволяват да вземат най-доброто от тях и да ги объркат. Да не си наумяват, че всяка ситуация ще завърши със спорт или конфликт.  Да си припомнят, че чувствата и думите им са от значение, ценни са. Нека кажат какво наистина искат, да обяснят какво чувстват, за да станат по-сигурни във връзката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от Ако щете - вярвайте
Модни тенденции за лятото
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ягодите преминаха сега сме на Черешова луна :)))
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
А само ако знаете динената Луна какви промени ни носи, направо са климатични промени. То не са приливи и отливи, то не са земетресения и порои, абе каквото се сетите.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Носи таратанци :)))