Мутри и мутреси се избиват за Биг Брадър

Кандидати си измислят невероятни истории за отвличания и наркопласьори, само за да влязат в Къщата
12 юли 2006 15:35,
Мутри и мутреси се избиват за Биг Брадър
Над 1 500 човека преминаха през кастинга на Биг Брадър в Плевен. Снимка: Dnes.bg
Повече от 1 500 човека преминаха през кастинга на Биг Брадър в Плевен само за 3 дни. Освен това се оказа, че кандидатите от града с най-много шоумени на глава от населението са сред най-колоритните кандидат-съквартиранти.

По думите на главния редактор на шоуто Ники Николов, са се явили всякакви кандидати: от 20-годишни мутреси до 58-годишни моралисти, твърдо решени да подобрят нравите в предаването.

“Някои от хората не разбраха правилно посланието на рекламната кампания и решиха, че това ще е предаване за някакви извънземни.

Имаше такива, които се бяха снабдили с богат арсенал от книги и филми и бяха сглобили безумни истории”, обясни продуцентът.

“Една жена твърдеше, че на предния ден синът й паднал от табуретка и починал и иска да участва в шоуто, за да преживее по-бързо случилото се”.

“Едно момиче от Пловдив пък разказа как я били отвлекли за един ден, но когато започнахме да я разпитваме за подробностите, се обърка и стана ясно, че лъже“, разказва Николов.

“Имаше момичета, които нямаха никаква представа защо са на кастинга. По всичко личеше, че те вече са се "продали" и едва ли парите са някакъв стимул за тях. Попитах една от тях дали някое от нещата, с които е облечена, си ги е купила сама и естествено отговорът беше “не”, въпреки че ме убеждаваше, как се оправяла сама в живота".

За голямо изненада на организаторите на прослушване за шоуто в Плевен са се явили и много богати хора, с последни модели автомобили, известни на целия град с не дотам добрите си дела.

“В по-малките градове хората си живеят в собствен Биг Брадър и знаят всичко един за друг. За два дни научихме невероятни истории.

Една жена започна да ни разказва нещо за своя позната, друг от кандидатите се обади, че това не е вярно и, че въпросната дама е известна с това, че има любовник. Тя пък му отговори, че тя е съвсем наясно с произхода на парите му и изобщо се получи невероятна ситуация”.

Любопитна подробност от престоя на екипа в Плевен е, че неизвестен враг на предаването е разлепил плакати с надпис “Кастингът на Биг Брадър се отменя” из града.

След Плевен екипът на СИА Адвъртайзинг, който търси идеалните участници за третия сезон на Биг Брадър ще бъде във Варна (от 15 до 19 юли) и в Бургас - от 21 до 25 юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание