Нова година - нов късмет

Нова година, нов късмет си тананикат от bTV, след като новият външен вид се оказа необясним и тотално недообмислен. Този път промените са програмни. Какво ново в медията - вижте тук...
3 яну 2007 20:34,
Нова година - нов късмет
Борисов няма да е част от шоуто. Но Нейков едва ли ще престане да имитира любимия си политически образ. Снимка: Булфото.

Нова година, нов късмет, си тананикат от bTV, след като новият външен вид се оказа необясним и тотално недообмислен. В началото на 2007 промените не са козметични, а програмни. На принципа тука има, тука нема.

Няма вече Гарелов. В смисъл че напуснал телевизията, защото тя е гласувала вот на недоверие към предаването, което той водеше. 

Сега в часовия му пояс се е наместил сериалът "Модна къща", заради предварително поети ангажименти на медиата за излъчване на сериали на компанията "Май нетуърк", собственост на "Нюз корпорейшън".

 
Това е продукция, създадена за прайм тайм с много по-висок бюджет от този на стандартните сапунки, обясни програмният диектор на телевизията Апостол Пенчев.

В следващата година и половина ще бъдат показани още шест такива сериала по 60 епизода. Колкото до Гарелов, той активно ще се отдаде на собствената си ПР-агенция, която създаде наскоро.

Не че липсата му ще смаже настроението на всички, но за да няма никакъв риск, телевизията е наела трима комици, които с общи усилия да накарат тъжащите по Гарелов да се усмихват.

Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов и Любомир Нейков ще водят от края на януари ново шоу в телевизията.

"Комиците" ще се излъчва всеки петък вечер. Така, след като пообиколи с театъра си България, Нейков ще се върне със скечовете си, но не в началото, а в края на седмицата.

Предаването ще бъде в традициите на стенд-ъп комедията, изпълнено със сатирични импровизации по злободневни теми, актуални събития и изяви на известните личности от българската и световната публична сцена.

Лафазанов, Гърбов и Нейков ще изпълняват и скечове във всички познати форми на хумористичния жанр - текстови монолози, диалози между двама актьори или диалози, които изпълнява само един актьор, сатирични песни и стихчета.

Ще бъдат канени и известни гостуващи актьори и музиканти. Тъй като шоуто не е традиционен студиен тв формат, участието на публиката е не по-малко важно от участието на артистите.

Затова в "Комиците" са особено важни импровизациите с ВИП-гостите в публиката, които ще се включват по всички възможни начини - ще разговарят и ще се шегуват с тях, ще ги канят на сцената, ще използват имената им в ситуациите, които разиграват.  Междувременно камерите ще следят реакциите на гостите.

Предаването се реализира в непринудената и освободена атмосфера на нощно заведение, чиито клиенти са дошли по собствено желание, за да се забавляват. В концепцията на "Комиците" е заложено и разширяване на актьорската трупа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание