Бутат незаконни сгради във Варна

Предвижда се да бъдат съборени три едноетажни масивни сгради, триетажен хотел, двуетажна масивна постройка и един фундамент
19 ное 2007 19:19,
4
Бутат незаконни сгради във Варна
Предвижда се да бъдат съборени три едноетажни масивни сгради, триетажен хотел, двуетажна масивна постройка и един фундамент. Снимка: Булфото

Дирекцията за национален строителен контрол е издала шест заповеди за премахване на незаконно изградени обекти в местността Липов кладенец във варненския комплекс “Чайка 2”.

Предвижда се да бъдат съборени три едноетажни масивни сгради, триетажен хотел, двуетажна масивна постройка и един фундамент.

Всички те са изградени без необходимите строителни книжа, инвестиционни проекти и без изготвен подробен устройствен план.

Направената през февруари проверка на строежите, намиращи се в района от Морската градина до курортен комплекс Ривиера, е завършила с констатацията на седем незаконни постройки.

За шест от тях са издадените заповеди за премахване.

Седмият обект е в процедура на проучване поради подадени документи за узаконяване в общинската администрация. След издаване на заповедите, има сведения и за започнало доброволно премахване на някои от незаконните строежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Kosto преди 16 години
Кирилчо все пак трябва много да внимава, чий мазол ще настъпи, да не го привикват посред нощ...Сега ще видим с липсващите гаражи как ще оправдае строителството. Щото липсващият комфорт си е за сметка на варненци..
2
0
 
0
 
! Отговори
Будала преди 16 години
..не ви ли е ясно че ще има две три такива заповеди , ще изпълнят една, някой ще даде някъде на някой 200 хил. и строежа му изведнъж ще бъде узаконен от най-високо място.БУдали- четете глупави статийки, радвайте се на глухарчетата, друго няма да има за вас, мезето е за хитреците.Пари при пара отива...народа го е казал:)
1
0
 
0
 
! Отговори
Edna преди 16 години
искам да го видя с очите си! Как събарят хотел!