Хиляди чакаха Джош Уинк до изгрев слънце в Слънчев бряг

Най-запалените фенове на ди джея, чакаха до сутринта, за да могат да чуят любимеца си за кратко
25 юли 2005 08:02,
Хиляди чакаха Джош Уинк до изгрев слънце в Слънчев бряг
Джош Уинк пристигна едва на сутринта, като преди това Омид 16 Би пуска с поне час повече. снимки:Метрополис
Близо три хиляди души чакаха до разсъмване в съботната нощ Джош Уинк, който беше специален гост на откритото парти на Метрополис в клуб Какао бийч, Слънчев бряг.

Култовият ди джей закъсня за третото си гостуване в България, заради лошото време в София, което отложи полета му за морето. За да стигне до феновете си той трябваше да пътува още 5 часа с кола до Слънчев бряг, непосредствено след 12 часовия си полет от Щатите.

В крайна сметка Джош Уинк пристигна едва при изгрев слънце, като стоя зад пулта не повече от час, заради ограниченото време.

Американецът избра да дойде в България, отхвърляйки предложенията на хавайски клуб, както и възможността да пуска в Испания.

Плажното парти до дюните в Слънчев бряг, чието мото беше „Driven to Heaven“, започна към 23:00 часа в събота. Първи се включи Ясен Петров, който подгря публиката за сета на Омид 16 Би.

Англичанинът от ирански произход, който притежава трите музикални лейбъла Alla, Disclosure и Sexonwax излезе, към 1:00 след полунощ, като преди това демонстрира пред екипа ни йога уменията си, с които релаксира преди парти. (Очаквайте интервюто с ди джей Омид 16 Би)

Сетът на лондонския прогресив хаус ди джей продължи над три часа, доста повече от уговореното време, но Омид Нуризадех, както е истинското му име се забавляваше искрено и слезе от пулта, едва след като се изтощи напълно.

Щафетата пое ди джей Стивън, който трябваше да уплътни 2 часа преди появата на Джош Уинк.

Баровете на Какао бийч пък изненадаха феновете с ниските цени на напитките на фона на плажната действителност в Слънчев Бряг. Няколко стотици танцуваха около загражденията, а авантюристи пробваха да проникнат с плуване през морето.

Цялата вечер района около плажния клуб и партито на Метрополис, бе охраняван от полицайки на коне, като техни колеги с кучета даваха да се разбере, че притежаването на наркотици в района не е желателно.

ВИП зоната бе препълнена и там бяха забелязани да се забавляват известни личности от шоу средите, като Мис България 2004 Гергана Гунчева, сестрата на манекенката Ивайла Бакалова – Божидара и Мел от първото издание на "Биг Брадър" в компанията на гаджето си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание