Автомобилен салон София 2005 представя 91 участника и 46 премиери

Традиция е на посетителите на софийския автофорум да се раздават и много награди
10 юни 2005 09:02,
Автомобилен салон София 2005 представя 91 участника и 46 премиери
Opel Astra GTC е един от новите модели, който ще бъде представен на изложението

На 15-тото автомобилно изложение в София, което ще се проведе от 10 до 19 юни, ще участват 91 изложители, от които 31 автомобилни компании и 60 фирми за резервни части, автоаксесоари и всичко за автомобила, съобщиха организаторите.

На салона ще бъдат направени 46 премиери на нови модели автомобили и четири модификации, както и на три модела камиони.

Изложението за четвърти път е включено в календара на OICA (Международната организация на автомобилните конструктори), изложбените площи – над 13 000 кв.м. Повечето от изложбените щандове са на фирмите производители – те са оригинални и идентични с представяните на другите световни форуми в бранша – Париж, Франкфурт, Детройт, Женева и други.

Традиция е на посетителите на софийския автофорум да се раздават и много награди, като най-големите винаги са автомобили. Така ще бъде и през тази година. Над 10 са щастливците, които са спечели през последните години различни марки леки коли.

Съюзът на вносителите на автомобили в България, съвместно с утвърдените си партньори - Експо Тим” ООД и Агенция "Булгарреклама" ЕООД, са организатори на проявата.

Изложението се провежда в Интер Експо Център на бул. Цариградско шосе 147, който вече разполага с три зали и със съвременни експозиционни възможности.

Снимки от автомобилното изложение

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание