Застреляха мъж на „Петте кьошета“

Убитият Мартин Хасан Дойчев е управлявал автомобил „Мерцедес“
7 сеп 2005 11:29,
Застреляха мъж на „Петте кьошета“
Снимка: Булфото
Мъж е застрелян в лек автомобил в района на "Петте кьошета" в столицата, съобщи МВР. Името на убитият е Мартин Хасан Дойчев (39 г.), съобщи БТА по информация от МВР.

Убийството е станало, докато мъжът от сирийски произход е управлявал черен "Мерцедес" със софийска регистрация, който, според справка в МВР, е собственост на Александър Киров. Последният е регистриран в полицията за икономически престъпления.

Очевидци разказаха, че убийците на мъжа били двама. Единият бил с качулка. Те се движели по тротоара в посока от Петте кьошета към Руски паметник, а колата е пътувала срещу тях в посока към НДК. Убийството е станало около 11,10.

Твърде възможно е, докато е шофирал, мъжът да е разговарял по мобилния си телефон, тъй като устройството му за свободни ръце е била поставено на ухото му, смятат криминалисти.

Движението по бул."Скобелев", в района на убийството, бе спряно и се допускаха само превозни средства на масовия градски транспорт. След 13 часа движението по булеварда бе възстановено.Полицията извърши оглед на района.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание