Счупенa кост не спря Мадона да дойде на филмовата премиера на мъжа си

Строшените кости и куп контузии не спряха поп-дивата да се подложи на изморително пътуване, за да придружи съпруга си Гай Ричи на премиерата на новия му филм в Торонто
13 сеп 2005 17:35,
Счупенa кост не спря Мадона да дойде на филмовата премиера на мъжа си
Счупената ръка и останалите контузии не възпряха Мадона да изглежда в чудесно настроение заедно с Гай Ричи на премиерата на новия му филм в Торонто, Канада. Снимка: Ройтерс
Строшените кости и куп контузии не спряха поп-дивата Мадона да се подложи на изморително пътуване, за да придружи съпруга си Гай Ричи на премиерата на новия му филм в Торонто.

„Жена ми е много добре, благодаря. Осемте й счупени кокала не я спряха да пътува до Торонто с мъжа си“, заяви шеговито Ричи пред репортерите на премиерата на филма си „Револвер“, в присъствието на самата Мадона.

Певицата и актрисата падна от кон навръх рождения си ден през август в английското си имение. На всичкото отгоре чифтокопитното беше подарък от съпруга й за рождената й дата.

Мадона, която същия ден стана на 47 години, си счупи три ребра, ключицата и ръката. Звездата още е с шина на ръката, но изглежда в перфектно здраве, вероятно благодарение на упражненията по йога и на добре тренираното си тяло.

Специалистите обаче очакват певицата да се възстанови напълно едва след три месеца, тъй като контузиите никак не са леки. Мадона обаче прави всичко възможно за да стъпи на крака за премиерата на новия си албум Confessions on a Dancefloor, който трябва да се появи на пазара в края на октомври.

Новият филм на Ричи напомня за неговите тотални хитове „Две димящи дула“ от 1998 г. и „Гепи“ от 2001 г. Очаква се „Револвер“ да постигне дори още по-голям успех.

Звезди в него са Рей Лиота и Винсент Пасторе. Премиерата на лентата на Международния филмов фестивал в Торонто и появата на Мадона и Ричи се превърне в най-голямото събитие на феста, коментират световните медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание