Главен прокурор ще води съдебно шоу по Нова телевизия

Нова Телевизия тотално сменя програмата си и влиза в решаваща битка с bTV, която е на път да отбележи нова ера в тв бизнеса у нас
14 сеп 2005 13:23,
Главен прокурор ще води съдебно шоу по Нова телевизия
Съдебно шоу, публика в сутрешния блок, нови игри, български сериал и хитови поредици променят програмата на Нова телевизия. Снимка: Корбис

Бившият главен прокурор Иван Татарчев става водещ в "Нова телевизия". В шоуто "Извънсъдебен спор" той ще изслушва две спорещи страни в студиото и ще дава становище, кой има шанс да спечели в съда.

"Нова телевизия" ще поиска одит на пийпълметричната агенция "Тв план ТНС", обяви изпълнителният директор на медиата Павел Станчев при представянето на новостите в програмата на телевизията.

Ще настояваме за одит, защото такъв не е правен от четири години, добави Станчев. Той обяви, че "Нова тв" няма да инвестира директно в пийпълметрия, тъй като това би нарушило нейната обективност. Скандал между „Нова телевизия“ и пийпълметричната агенция избухна тази пролет, когато се оказа, че Шоуто на Слави Трифонов „Файв Старс“ се оказа в пъти по-гледано от „Стар академи“.

Заря, концерт на група "Те" и парти имаше снощи по повод представянето на новото лице на "Нова телевизия". Беше показано новото лого на медиата и новият сигнал, които по думите на председателя на борда на директорите на "Нова тв" имат по-модерно европейско звучене.

Публика ще има в студиото на сутрешния блок "Здравей, България", който ще бъде с продължителност два часа и ще бъде воден от Георги Коритаров и Лора Крумова. Публиката ще може да коментира събитията от деня заедно с водещите и да отправя своите въпроси директно в ефир към гостите.

Три са новите рубрики в сутрешния блок. "Спирката на "Нова" ще се излъчва от сергия за вестници в центъра на София.

Събитията от къщата на "Big brother 2" също ще са част от програмата на "Здравей, България". Вторият сезон на риалити-шоуто ще се излъчва всяка вечер без неделя от 20,00 часа, а в събота от 20,30 часа. Късната нецензурирана версия ще бъде от вторник до петък от 23,00 часа.

Николай Дойнов ще води централната емисия "Календар" от понеделник до четвъртък. Според новата си концепция "Темата на "Нова" ще се излъчва всяка събота и неделя веднага след
централната емисия "Календар". За отговорен редактор е назначен репортерът Васил Иванов, който е един от топ-репортерите на медиата, разплели редица политически и обществени скандали.
Предаването "Спортен свят" ще се увеличи с 30 минути и ще започва от 14,30 часа всяка неделя. Нова телевизия ще продуцира и собствен сериал с участието на Юлиян Вергов.

Руслан Мъйнов и Георги Мамалев ще са новите водещи в "Господари на ефира", ще има и две нови Адреналинки, както Dnes.bg съобщи.

Гала ще продължи да води "Имаш поща" всеки петък вечер, а "Ало, Къщата" ще върви в обичайното време - всяка делнична вечер преди полунощ. "Стани Богат" ще се излъчва през уикенда.

Най-новата игра в ефира ще се казва "Сделка или не". Тя е по лиценз на "Ендемол", Холандия - фирмата, която държи правата и за "Big brother".

България е 22-та страна, в която се излъчва играта, а след началото на шоуто у нас, то ще се излъчва в още 14 държави по света, сред които е и Великобритания. Водещ на състезанието, с голяма награда от 75 000 лева, е Румен Луканов, познат от "Сблъсък" по Би Ти Ви като
господин Луканов.


Новите сериали са "Клъцни-срежи" (Nip-tuck), посветен на пластичната хирургия и удостоен със "Златен глобус" и "Еми", "Забравени досиета", шести сезон на "Сексът и градът". "Нова
тв" ще излъчи и култовия сериал "Туин пийкс", познат от ефира на БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание