Бритни Спиърс бясна на списание, пуснало снимки от медения й месец

US Weekly публикува фотоси, направени от персонала на хотел, в който младоженците били отседнали
18 фев 2005 15:52,
Бритни Спиърс бясна на списание, пуснало снимки от медения й месец
Корицата на US Weekly

Певицата Бритни Спиърс е ядосана на американското списание US Weekly, което е публикувало снимки от медения й месец.

Изданието показва в последния си брой фотоси, направени от персонала на хотела, в който Бритни и съпругът й, Кевин Федерлин, са били отседнали по време на медения си месец на островите Фиджи.

В специално изявление звездата казва: “Притеснена съм от снимките и статиите, излезли в US Weekly, наречени “Личен албум”.

Младоженците са били на почивка на един от островите Фиджи, където са платили 1 975 долара на нощ. Това райско място е достъпно само по вода или по въздуха и двамата са се спрели на него именно заради изолираността му и интимността на събитието.

Когато от персонала на хотела помолили да се снимат за спомен с известната двойка, двамата се съгласили, без да подозират, че после тези снимки ще бъдат продадени на пресата.

В своето изказване Бритни благодари на другите издания, че са отказали да публикуват снимките. “Кевин и аз държим да благодарим на другите списания, които са уважили правото ни на личен живот”.

На миналите преди няколко дни 47-и музикални награди Грами, Бритни спечели първато си грамофонче - за най-добро денс парче за Toxic.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание