„Атака“: Докладът е с подтекст, че кабинетът трябва да се смени

В Европейската комисия са стигнали до нашия извод от миналата година при формирането на правителството, когато казах от парламентарната трибуна, че "това е кабинет на далаверата", заяви Сидеров
16 май 2006 18:22,
Според лидера на "Атака" Волен Сидеров докладът на ЕК е оценка, че коалиционният кабинет не може да работи. Подтекстът на доклада е, че трябва да се подмени правителството, заяви Сидеров в коментар на доклада.

В Европейската комисия са стигнали до нашия извод от миналата година при формирането на правителството, когато казах от парламентарната трибуна, че "това е кабинет на далаверата", добави той.

По думите му няма как да има друга оценка на еврокомисарите и няма как да се очаква министърът на вътрешните работи да се справи с престъпността, когато срещу него има дела, не може да се очаква контрол на средствата по еврофондовете, когато те са окрадени от Нихат Кабил и Емел Етем.

Сидеров допълни, че само предсрочни избори са гаранция, че в нов кабинет няма да влезе мнозинство, което е участвало в грабежа на страната през последните 15 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание