Застреляха жена при масов бой в пловдивския квартал "Столипиново"

Жена на 55 жена почина, след като бе простреляна в крака, а други осем лица пострадаха при масов бой със стрелба снощи в пловдивския квартал "Столипиново"
10 юни 2006 12:22,
Жена на 55 жена почина, след като бе простреляна в крака, а други осем лица пострадаха при масов бой със стрелба снощи в пловдивския квартал "Столипиново", съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция "Полиция".

Около 22.30 часа на ул. "Ландос" при битов скандал между два рода е възникнал побой с последвала престрелка. На мястото на инцидента са пристигнали незабавно автопатрули на Шесто РПУ и екип на специализираното охранително подразделение на полицията.

Служителите на реда са прекратили побоя. По първоначални данни от остра кръвозагуба в резултат на огнестрелна рана в крака на път за болницата е починала 55-годишната В.Р.

В болница е настанен и 31-годишният Н.П., който е бил прострелян в гърдите. Има опасност за живота му. С по-леки наранявания са още 7 лица. В Шесто РПУ са арестувани осем мъже.

Работата по случая продължава, като процесуално-следствените действия се извършват под ръководството на Районната прокуратура.

При друг инцидент мъж бе прострелян с въздушна пушка в Пловдив, добавиха от полицейския пресцентър. Няма опасност за живота му.

Вчера около 9.30 часа при ремонти работи на пътна настилка до блок 204 в жилищен район "Тракия" в слепоочието е бил улучен при стрелба с въздушна пушка 45-годишен пловдивчанин.

След бързи оперативни действия служители от Пето РПУ са установили, че 17-годишен младеж е стрелял от четвъртия етаж на близката жилищна сграда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание