Покривът на "Билла" в "Хаджи Димитър" падна, има пострадали хора

Момиче и дете са ранени след срутването; всички посетители и продавачи са евакуирани
23 юни 2006 14:41,
Покривът на "Билла" в "Хаджи Димитър" падна, има пострадали хора
Покривът се е срутил в сектора, където се продават плодове и зеленчуци. Снимка: Булфото

Вижте снимки на удавена София и падналия покрив тук

След проливния дъжд, изсипал се в София, покривът на магазин "Билла" в кв. "Хаджи Димитър" е паднал в сектора, където се продават плодове и зеленчуци.

Има затиснати хора, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ "Пирогов". Има пострадало момиче с порезни рани и едно дете, което е откарано в болницата, съобщи Инфо радио. Продавачите и посетителите са евакуирани от магазина.

На мястото на инцидента бяха изпратени 5-6 линейки с медицински екипи.

В София е паднало и дърво върху 22-ро училище. Има наводнения в кварталите "Красна поляна" и на улица "Брегалница". Много места са непроходими заради високото ниво на водата по улиците и тротоарите.

Току-що откритият Мол ъф София пък прокапа.

Два трамвая в столицата се подпалиха. Светкавица удари и прекъсна контактната мрежа на трамваи с номера 5 и 19 в района на Руски паметник, заради което и там движението беше спряло, съобщи дарик радио. 

Трамваите по линии 20 и 22 също не се движат заради спиране на тока по контактната мрежа. Прекъсването на електрозахранването е станало заради удар от гръм и късо съединение, предизвикало пожар в мотриса на булевард „Дондуков” и „Кракра”. Пожарът е потушен.

Превантивно е изключено захранването на други трамваи. Многобройни са сигналите и за отводняване вече в Столичната пожарна.

Вижте снимки на удавена София и падналия покрив тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание