Сидеров чака фалшификации на изборите

Волен Сидеров обеща, че ако стане президент, ще разобличи тези, които са "ограбили България"
9 окт 2006 18:44,
Сидеров чака фалшификации на изборите
Сидеров обеща, че ако стане президент, ще разобличи тези, които са "ограбили България". Снимка: Булфото

Кандидатите за президент и вицепрезидент Волен Сидеров и Павел Шопов посетиха днес Берковица, където се срещнаха със симпатизанти.

Готвят се манипулации и фалшификации на изборите, заяви от трибуната Шопов. Той коментира, че социологическите агенции подготвяли общественото мнение за това с ниския процент на подкрепа, който дават на кандидатите на партия "Атака".

Вече са нагласили процентите и технологията, с която ще ни излъжат, добави Шопов. Той призова членове на "Атака" в избирателните комисии да бъдат много внимателни и да съобщават за всяко нарушение.

Шопов съобщи, че проучванията на техния щаб показват, че Сидеров и президентът и кандидат за втори мандат Георги Първанов ще се явят на балотаж с много близки резултати, като в много селища Сидеров би водил.

Самият Сидеров заяви, че ако бъде избран за президент, ще отправи искане до Турция за изплащане на компенсации от 10 милиарда долара за "заграбените" през 1913 година имоти на българите от Източна Тракия.

Сидеров обеща, че ако стане президент, ще разобличи тези, които са "ограбили България".

Той каза, че ще използва подчинените на президента служби за разкриването на истината за изнесените в чужбина български пари и за хвърляне на светлина по големите приватизационни сделки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание