Питон и Азис придружаваха Устата на наградите на ММ

Наградата за български клип отиде при продуцираното от Investor.bg и Start.bg парче “Mr. Killer” на Каризма
14 мар 2005 12:26,
Питон и Азис придружаваха Устата на наградите на ММ
Устата се кланя на публиката, докато Азис не смогва да разпише автографи. Део и Д2 пък загряха публиката в залата, а Графа взе най-много награди. Снимки: Булфото
Рапърът Устата се появи като Бритни Спиърс с питон на врата на Седмите годишни награди на телевизия ММ във Велико Търново.

На церемонията на наградите на MTV през 2001 г. поп-принцесата също се появи на сцената, наметната с подобна змия.

В комплект с екзотичното влечуго Устата беше обул копие на кожено-лачените панталони на поп-фолк краля Азис, с които чалга звездата се появи на миналогодишните награди на сп. “Нов фолк” и изпя дует с Глория.

Азис не пя с Устата, но се появи с него на церемонията и събра тълпи от фенове за автографи.

Устата обясни, че носи змията, за да докаже своята любов към животните, след като природизащитни организации го нападнаха, че носи животински кожи.

Рапърът заслужено грабна статуетката за най-добър рап/хип-хоп албум за “От уста на уста”.

Най-много статуетки на бляскавата церемония в старопрестолния град отнесоха Графа и Остава. Певецът грабна наградите за най-добър изпълнител и за най-добър поп/денс албум.

Остава си тръгнаха с отличията за най-добра рок песен за “Шоколад” и за най-добър рок/алтернативен албум.

Наградата за дебют спечели тийнеджърският любимец Део. Изненадващо приза за изпълнителка на годината грабна Ава в конкуренцията на Лили Иванова, Нина Николина и Ирина Флорин.

Булгаро пък взеха наградата за клубна песен, въпреки че Светла Иванова беше номинирана с две песни в категорията. Сред изненадите бе и наградата на публиката, която отиде при никому неизвестния рапър DRS в конкуренция на най-големите хитове и изпълнители на 2004 г.

Наградата за хип-хоп парче бе присъдена на Ъпсурт за хита “Поп фолк”. Най-добър чуждестранен клип стана “I want more” на Faithless.

Скандално известните напоследък момчета от група "Каффе" взеха статуетката за поп-песен за "Вместо мен", а Gravity Co. спечелиха отличието за група на годината.

Наградата за български клип отиде при продуцираното от Investor.bg и Start.bg парче “Mr. Killer” на Каризма с режисьор Валери Милев.

Румънеца и Енчев получиха специалната награда на "GSM ревю" за най-поръчвана мелодия за GSM.

Традиционната награда за принос бе присъдена на Йорданка Христова.

Церемонията бе излъчвана директно по ММ и по БНТ. Тази година телевизията на Камен Воденичаров не покани чужд изпълнител за разлика от миналата, когато специални гости бяха The Cardigans.За сметка на това двете пробили в Италия певици Светла Желева-джуниър и майка й, също светла изпълниха парчето "Tazi vecer".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание