Мъртвата Ана уволни министър

Ана Никол Смит стана причината министърът по имиграционните въпроси на Бахамите да подаде оставка
19 фев 2007 10:45,
Мъртвата Ана уволни министър
Действието на Ана Никол продължава и след смъртта й. Снимка: БГНЕС

Покойната вече Ана Никол Смит свали от поста му министъра по имиграционните въпроси на Бахамите заради слухове, че Плейбой звездата е била третирана по специален начин от него, когато е кандидатствала за постоянно жителство на острова, съобщи Асошиейтед прес.

В местен вестник наскоро се появиха снимки, на които министърът Шейн Гибсън е в едно легло с Ана Никол. 

„Искам да се извиня на всички, които по някакъв начин може би са били засегнати от нещо, казано или направено от мен“, заяви Гибсън. „Искам да се извиня на всички жители на Бахамите“, добави той в телевизионно обръщение. 

Въпреки че Гибсън е придвижил доста бързо молбата на Ана Никол, той отрече да е направил нещо незаконно и добави, че не е имал сексуална връзка с нея.

Ана Никол почина на 8 февруари във Флорида. Молбата й за жителство на Бахамите е била базирана на твърдението й, че притежава имение на брега на острова, но собствеността й все още се оспорва.

Премиерът на Бахамите Пери Кристи прие оставката на министъра. „Колкото и да е тъжно решението му да напусне, аз вярвам, както и той, че това е правилното решение предвид обстоятелствата“, заяви министър-председателят.

Вестник The Tribune of Nassau публикува на 12 февруари две снимки на първата си страница, на които Гибсън и Смит са полегнали прегърнати върху легло, украсено с розови цветя и бяла панделка. Според вестника, снимките са правени в спалнята на Ана Никол.
 
Дж. Бен Томпсън – предприемач от Южна Каролина, който някога ходеше с Плейбой иконата, заяви, че не й е подарявал имението в Бахамите, въпреки че адвокатите на мъртвата звезда твърдят точно обратното. Сега Томпсън се опитва да си върне имуществото на стойност 900 000 долара.

В момента обаче там живее Хауърд К. Стърн – партньорът на Ана Никол, и дъщеря й Даниелин, родена през септември 2006 година в болница на Бахамите.

Дни, след като бебето се появи на бял свят, 20-годишният син на Ана Никол – Даниел Смит, почина при доста мистериозни обстоятелства в хотелска стая, отново на Бахамите. Според патологът, нает от семейството му, Даниел е починал вследствие на смъртоносна комбинация от дрога, включително и метадон.

В момента се води дело за бащинството на малката Даниелин, която евентуално може да наследи имуществото на майка си, въпреки че, според завещанието й, единственият наследник е мъртвият й вече син

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание