Кембъла загина в тежка катастрофа на Цариградско шосе

Инцидентът е станал в 4.30 часa; в района на хотел "Плиска" водачът не могъл да овладее управлението на автомобила и се врязал в стълб
17 мар 2007 10:01,
Кембъла загина в тежка катастрофа на Цариградско шосе
Известният шоумен Кембъла загина при тежка катастрофа тази сутрин. Снимка: Булфото
Известният шоумен Емил Трифонов-Кембъла загина при тежка катастрофа тази сутрин на бул. "Цариградско шосе" в столицата. Инцидентът е станал в 4.30 часа.

Кембъла пътувал в лек автомобил Мердецес, който се движел с несъобразена скорост по булеварда в посока центъра. В района на хотел "Плиска" водачът не могъл да овладее управлението на автомобила и се врязал в стълб, съобщиха от "Пътна полиция".

32-годишният шофьор на колата е ранен и е настанен в "Пирогов", без опасност за живота. При отцепването на района на катастрофата, таксиметрова кола е блъснала полицейска патрулка, но при инцидента пострадали няма. Движението на автомобили в посока центъра по "Цариградско шосе" бе ограничено в локалното платно.

Емил Трифонов, по-известен като Кембъла, е роден на 9 юни 1964 г. в град Бяла Слатина. Занимава се с музика, пише книги, води радио и телевизионни предавания. Последният му работен пристан е в телевизия Би Би Ти като водещ на предаването "55 минути".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание