Олеле. 5 накуп. Отново

Всичките 5 моми от Спайс гърлс се събират, ще има турне и разни пиперливи работи
28 юни 2007 18:08,
23
Олеле. 5 накуп. Отново
След години раздяла Спайс гърлс отново са заедно. Всичките 5. Снимка: БГНЕС

Spice upppppppp your lifeeeeeee ще звучи отново. На живо. Защо? Защото най-успешната момичешка група в света обяви, че се събира отново.

Всичките пет спайски от оригиналния състав на групата обявиха в четвъртък, че се събират отново за 11 концерта в световно турне през декември и януари.

Наш приоритет е да бъдем със семействата си. Искаме и да се забавляваме, заяви Виктория Бекъм, която има трима сина от футболната звезда Дейвид Бекъм.

„Това е една от многото причини да се съберем, искаме нашите деца да видят на какво сме способни“, добави още Вики.

Мел Би също е майка и наскоро роди дъщеричка, чийто баща след куп скандали бе доказано, че е Еди Мърфи.

„Ясно е, че ще има носталгия. Но, ако дойдат нови фенове, ще е страхотно“, заяви Гери Халиуел. „Харесва ми мисълта, че нашите песни са универсални и вечно актуални“, допълни Гери.

Една от причините за забавяне на турнето е, че Ема Бънтън, Бейби спайс, очаква първото си дете през лятото и ще й трябва време да се възстанови след раждането.

Това ще е първата публична поява, на която ще присъстват всичките 5 звезди заедно, след като Гери Халиуел напусна групата през май 1998 г. В този върхов момент от кариерата им, те бяха направили световно турне с 102 концерта, както и 6 сингъла, разбили всички музикални чартове в родната им Великобритания и по света.

Ема Бънтън, Мел Браун, Виктория Адамс, Гери Халиуел и Мел Чисхолм станаха известни със своята серия от хитове в края на 90-те. Те бяха по-известни като Бейби, Скери, Пош, Джинджер и Спорти спайс. Имат повече от 55 милиона продадени албума и дори учстваха във филм “Spice World”.

Гери Халиуел напусна през май 1998, по средата на световно турне, като обяви причина за постъпката й – различия в групата, които тя не може да превъзмогне. По-късно през 2000 година Спай Гърлс издадоха и своя трети студиен албум “Forever", но той претърпя провал.

След разпадането на групата, всяка от тях се пое по стъпките на соловата кариера, а Пош спайс стана по-известна като модната икона Виктория Бекъм.

Групата предвижда да издаде албум с най-добрите си хитове към края на годината, като той ше бъде усърдно промотиран на двумесечното турне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
и преди 16 години
Браво! Много са готини.
21
0
 
0
 
! Отговори
bayyy преди 16 години
lele mnoo losho......tiq vqrno nqmat li si dostatychno parichki che se da pravqt pak takiva neshta ne znam...
20
0
 
0
 
! Отговори
```pInK```__fenka преди 16 години
A ti "Spice Girls" za kakva se misli6 ???Za edna ot tqh ili kvo ??? Samo da te svetna-balgarskiqt ti e dosta dobar za angli4anka !Az sa6to haresvam Spice girls,np ne sam tragnala da se predstavqm za edna ot tqh ili ne6to takova !A koito zlobee,neka da si prodaljava i bez tva ni6to nqma da izlezne ot nego/neq !!!
19
0
 
0
 
! Отговори
Spice Girls преди 16 години
OOOOOOOOOO,*** зависливи селяни от българия! Знаете ли как ни пука, че някои от вас не ни се кефят! А? Ние ще се съберем на пук на вас и пак на пук на вас, ще ни пускат по всички радиостанции. Сори за разваления български.
18
0
 
0
 
! Отговори
mrIvo преди 16 години
Не можах да се стърпя да не пусна този коментар- лелки не се събирайте отново, МОЛЯ ВИ СЕЕЕЕЕЕЕЕ
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
GOLQM PRAZ!
16
0
 
0
 
! Отговори
Katerina преди 17 години
mnogo se radvam.
15
0
 
0
 
! Отговори
svir4o преди 17 години
Momi4etata imat nuzda ot pari.Tolkova e prosto
14
1
 
0
 
! Отговори
sexy преди 17 години
Ооооо Becks e страхотна
13
0
 
0
 
! Отговори
мони преди 17 години
само не ми е ясно защо злобеете всички.готини и талантливи.аз също съм израснала с тях и бих се радвала ако наистина се съберат.и направят хубава музика.АЗ ИМ ЖЕЛАЯ УСПЕХ И ДАНО НЕ СЕ ПРОВАЛЯТ
12
0
 
0
 
! Отговори
малко_дЕте преди 17 години
пак ли?! съзнанието ми си почиваше през всички тези години.... а, ето ги сега пак... щом са решили- лошо няма! само се надявам да не ги видя и като спайс бабърс!!!
11
0
 
0
 
! Отговори
we преди 17 години
не й е простило особено-тя е най-изкуствената между тях-то в горката нещо естествено остана ли ,че гравитацията и годинките да се занимават с него.........................
10
0
 
0
 
! Отговори
evgeni преди 17 години
vremeto ne pro6tava na nikogo, e samo na Viktoriq de
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 17 години
да живее бонбонения парфюм- сладникавите текстове-плейбека-пъстрите дрешки-философското отношение към живота породено от покупката на поредния ***- да живее бляна на младот опоколение придобил облика на 5 позалинели лели които лъхат на бебешко ако и не могат да забравят старата слава и обгръщащото ги скучно ежедневие
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 17 години
Страхотна новина!Толкова се радвам.Наистина са най-добрата "розова" формация създавана някога.Всяка тяхна песен е хит.Дано и за в бъдеще да е така!
7
0
 
0
 
! Отговори
Iliqn преди 17 години
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=21398 е тва е адското :D :D
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 17 години
Това за Спайс Мадърс ми хареса. хахахаха определено вече не са girls, но са страхотни! Поздравления за начинанието
5
0
 
0
 
! Отговори
danny преди 17 години
Съгласна съм, че като тях няма! Супер визия, песни, въздействие върху феновете... Абе тея мацки съм ги слушала като 5-6 годишна и все още мога да запея повечето им песни! Правете си изводи! :)
4
0
 
0
 
! Отговори
E преди 17 години
Изглеждат убийствено! Браво на мацките!Това е най-добрата гърл банда, създавана някога!
3
0
 
0
 
! Отговори
v преди 17 години
sled godini de4icata im moge i te da si napravqt grupa...