Две племена - още един оцеляващ по-малко

Втората серия на Survivor даде начало на същинската битка - вече се знаят имената на двете племена - Барбадос и Тортуга. Една от участничките, Галина Иванова, вече е вън от надпреварата за 250 000 лв
26 сеп 2007 11:56,
21
Две племена - още един оцеляващ по-малко
Галина е вторият участник, напуснал риалити шоуто. Снимка: Survivor
Survivor Експедиция Робинзон отбеляза ударно и драматично начало – само за 48 часа съставът на оцеляващите намаля с двама човека и в момента от 22-ма в първоначалната група, останаха само 20.

Във вчерашния епизод стана ясно и кой напусна състезанието втори – след 54-годишния Петър Недялков, който си тръгна само след два часа престой на острова.

Новата отлъчена е Галина Иванова от Димитровград, която остана неизбрана, след като на участниците беше поставена задача да се разпределят по отбори или както в Survivor e прието да се наричат – племена.

Разделението започнаха близначките Мартинови, които застанаха начело на двата лагера, кръстени на най-известните пиратски острови.

Условието беше всеки избран мъж на свой ред да избере жена и обратно.

При Биляна в племето Барбадос попаднаха: Меги Дерм, Христина Димитрова, Саша Воскресенска, Цветелина Разложка, Антон Агонцев, Георги Дренски, Георги Кръстев, Александър Киров, Станислав Илиев – Финдо.

Габриела е в племето Тортуга заедно с: Джина Стоева, Диана Първанова, Светла Димитрова – Пищикова, Станка Никлева, Георги Костадинов, Дилян Бъчваров – Бъч, Лъчезар Борисов, Мирослав Джоканов и Иван Кристоф.

Отпадналата Галина загуби на финала на избора, когато последната дума се падна на Александър, който предпочете пред нея сексапилната Меги Дерм, която макар и на пуст остров, беше взела със себе си ослепителна рокля.

Алекс обаче отрече да е запленен именно от вида на Дерм, а отсече само: „Интуиция“. Само следващите епизоди ще могат да дадат отговор на въпроса дали изборът му е бил правилен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
k1K! преди 16 години
mN qKo FuK nA VsI4Ki _!_
19
0
 
0
 
! Отговори
opasno sladka преди 16 години
moga da kaja 4e survivor e mnoo po qko ot big brother,i to4no tui e smis1la da ima manekenki da ima pevitsi i da vidi tsqla b1lgariq kakvi sa ligli!a i dori da spat na hubavi legla da gi htanqt ne im li stigat izpitanietata 6totu sigurno vie ako otidete tam 6te otpadnete o6ti p1rviqt den
18
0
 
0
 
! Отговори
sikle преди 16 години
Survivor e nepovtorim!Mnogo me kefi tva predavane super e gotino gledam go seki den sus zasilen interes!Lubimite mi u4astnici sa Dilqn Bu4varov,Georgi striptiizora i Gabriela!Barbados sa supeer tupi za razlika ot tqh Tortuga sa the best!!!Vode6tiqt e mnogo ama mnogo mnogo gotin i izob6to cqloto survivor e unikalno!!!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Всичко е нагласено, хранят ги добре зад кадър, къпят ги всеки ден, спят си в легла с чаршафи! Телевизионен театър и пълна фалшификация - няма нищо за оцеляване! Накрая остава само Джина Стоева и тя взема кинтите.
16
0
 
0
 
! Отговори
luk4o преди 16 години
mnogo rqdka boza!!gledah samo u4astnicite i sprqh do tuk!!!divotii kato na izbori za kmet.
15
0
 
0
 
! Отговори
Maria-Magdalena Sime преди 16 години
Survivor 2 e xybavo predavane koeto predizvikva emocii v xorata koito go gledat
14
0
 
0
 
! Отговори
az преди 16 години
А бе как са ги подбирали тия - пак *** чалгаджийки и манекенки. Нали не е Сървайвър вип, да му е.. мамата. Изгониха обикновените хора и оставиха тия. В първия Сървайвър поне хората си бяха от народа, а сега какво - човеци паяци, Меги дермовци и Джина Стоевци. Я да вземат да се гръмнат.
13
0
 
0
 
! Отговори
jelezen преди 16 години
И това, и предното предаване много ми напомняше на бригадирското движение в края на 80-те. Много работа, никво заплащане, баните бяха проблем навсякъде, събираха ни вечер, щото сме комсомолци и да отчитаме кво сме работили, кво сме мислили, кво ще се критикуваме или самокритикуваме.Яденето не беше кой знае какво, отядох си на ориз.И никой не можеше да мръдне сам дето на него му се искаше, все някой имаше около теб. Дето се вика - не можеш да пръднеш, и всички те разбрали.Е на това ми прилича Сървайвър - на комсомолско поръчение с нахъсани комсомолци, дето се оказва че не са искали да са там
12
0
 
0
 
! Отговори
ТТ преди 16 години
Идеята за Сървайвър и това къде и как се снима е кофти сапоред мен нито този, нито предния ме кефеше. Някак си не ми допада да гледам как се морят от глад и изтощение някакви озверели човеци, които се връщат към животинските си инстинкти. Иначе ми е доста интересно да слушам историите на онези, които са го правили. Да разказват как изглжда животът на хората от островите, на които се снима Сървайвър, какво са преживели нашите докато са били там. С 2 думи не го гледаям това ми ти шоу, защото е много неинтересно
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
*** *** шоу, въобще не искам да го гледам, фуцк офф суржижор ..... хахахаахха....тая година и БТВ и Нова се изложиха с реалитата си....
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
"ралити" отпреди 2 месеца е "втора преснота"
9
0
 
0
 
! Отговори
- преди 16 години
Mного глупаво.Въобще не им дадоха шанс за изява...*** турска телевизия и селски сценарии...Водещия - киек...И това ако са учанстници - само 2-*** не са ползвали услугите на лекар по време на престоя си...Ама иначе са като живи.
8
0
 
0
 
! Отговори
gothic преди 16 години
и сървайвъра ще завърши като биг брадъра...вместо с нормални хора, се напълни с чалгари, манекенки, мутри и прочие плява...обикновения светски парад на суетата...идеята, априори, не е такава, затова няма да изкара дълго...
7
0
 
0
 
! Отговори
ina преди 16 години
А бе, хубав си е водещия и си върши работата...Той е един чудесен български млад актьор.Вие на театър не ходите ли?Но, че шоуто е тъпо, и че сценаристите му са некадърни-това си личи от пръв поглед.Прави сте, че тези двамата "изгонени" са се явявали на кастинги, толкова път са били, при това бяха според мен едни от най-атрактивните и успешни кандидати за наградата...А сега какво-захарен шекер...някакви манекенки и фолкаджийки ще страдат и ще ни късат нервите със словоизлияния...Е, няма да стане.Има и други телевизии.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
тоя са го объркали.къвто е младичък и неизвестен ми прилича на някой от племената.просто не става за водещ.да бяха взели Иван Гарелов щеше да е по-добре.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
водещия верно е голем ***
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
какво им се възхищавате и ги пишете тия от тоя сървайвър?голяма новина, няма що.те ако бяха решили можеха да изгонят и 10 човека за 15-тина минути.това са глупости и много скапано започва.ама то си е същото като в България.бориш се, мъчиш се и някой все те бута надолу.и тия хора двамата са спечелили конкурса и са отишли там,но организаторите ги пуснаха само да си нацапат краката със пясък и ареееее обратно откъдето сте дошли и двамата.
3
0
 
0
 
! Отговори
. преди 16 години
както каза Светльо от Хиподил: нека най-хубавия победи
2
0
 
0
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 16 години
Ами прав си, доста е *** и ми се струва, че са ги избирали за дефиле на модния подиум, а не за шоу, няма ги тия, интересните хора, тук са само шемети от всякъде, с 1-2 изкл. !!! Май Слави си е шоумен, аааа !!???
1
0
 
0
 
! Отговори
Хохо преди 16 години
Тоя Сървайвър2 ми е много ***. Миналият Сървайвър също ме нервеше на моменти, но тоя го бие по тъпота отвсякъде. Тъпо място, *** кастинг, *** ситуации, тъпо прадставени от *** водещ. Не се кефя! Мое мнение....