Секс в асансьора

И сексуалната индустрия не стои на едно място. В Страната на неограничените възможности се е появила фирма, която осигурява на клиентите си възможност да се насладят на екстремален секс!
19 яну 2005 11:58,
Секс в асансьора

И сексуалната индустрия не стои на едно място. В Страната на неограничените възможности се е появила фирма, която осигурява на клиентите си възможност да се насладят на секс, за който по-рано са можели само тайно да мечтаят.

Род Стивънс, собственик на фирма с нежното название "Колибри", според руския сайт utro.ru, е осъзнал, че много американци смятат живота си, включително и сексуалния, за скучен. А и като неуморни консуматори са готови да си платят, за да променят нещо. И затова започнал да предлага разнообразни услуги които да вкарат тръпка в сексуалния живот на американците. Клиенти на агенцията са станали вече много млади американци и американки, както и стабилни семейни двоики, макар че услугата хич не е евтина – 2 хиляди долара.

Най-интересните услуги, които предлага фирмата са секс в заседнал асансьор, в купе, в офиса , в небето под купола на парашут или просто в тоалетната на самолета... За най -отчаяните е предвидена услугата “Мъжът – мутра се връща от командировка”, при която в разгара на страстите на прага на стаята, точно както във виц, ще се появи злобен здравеняк с беизболна бухалка в ръка!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации