Авария остави "Слънчев бряг" на тъмно

Туристи стояха с часове в блокирани асансьори, EVN обещава да отсрани повредата до часове
3 май 2008 16:33,
16
Авария остави "Слънчев бряг" на тъмно
Снимка: БГНЕС

Курортният комплекс „Слънчев бряг” е от три дни без ток и поради тази причина днес десетки туристи са останали в продължение на часове в асансьорите на хотелите.

Аварията е на строеж в зона Запад.

Пуснато е аварийно захранване и проблемът временно бил отстранен, докато техническата група се справи с аварията.

Тази сутрин обаче ел. захранването отново е прекъснато без предупреждение.

От EVN съобщиха, че аварията е възникнала по обяд от пробит проводник и е засегнала цялата южна част на комплекса. Тя е сложна и отстраняването й ще отнеме часове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
31
 
! Отговори
ivan преди 16 години
Не минава ден без да спрат тока няколко пъти в Слънчев бряг, но днес ИВИЕН направо надминаха себе си, като спряха тока за близо 8 часа без предупреждение. Слуховете носят мълвата, че и утре ще го спрат, но предупреждение няма. За какво ли да ни предупреждават то и без друго туристите разбират по хиляди други начини, че мястото им не е тук. Ние също трябва да го разберем най-накрая - и да си ходим.
14
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Да вземат да източат малко от морето, за да могат пак да строят.
13
0
 
31
 
! Отговори
we all go to hell преди 16 години
Неискаме природа,искаме бетон! :)
12
0
 
31
 
! Отговори
ani преди 16 години
umiram ot shtastie ;DANO TEZI HORA SE SABUDIAT I SPRAT TEZI SOFIISKI MUHLIOVCI DA SI PERAT MRASNITE PARI TAM dano im potanat hotelite i parite i te sas tiah karat ni da hodim v turcia garcia no ne i po nasheto chernomorie koeto beshe super.Imam dve dechica i ne moga da gi zaveda vav raiat na narkomanite i prostitutkite kato tezi ot hotel DUN
11
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
ходете в Гърция или Хърватска. там тока не спира и няма хотели по плажовете, не ви е/бат с паркинга. оставете тука да си почиват ненаситните инвеститори по морето...
10
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Между другото ЕВН доколкото ми е известно влезе във владение преди 6-7 месеца. Дотогава местната "управа" си поддържаше мрежата и събираше парите за електроенергия. Сега май нещо не влизат парички в нечии джобчета и почнаха атаките по медиите. Снощи например по кАнал 1 водещата се изцепи:" От ЕВН не си спазили обещанието да предупреждават за авария!" Това е трябва да знаят хората кога и къде ще има авария!!! Е какво е тогава авария щом знаят къде ще стане?!?!?
9
0
 
31
 
! Отговори
Proximus преди 16 години
Нe, не знаех чий е хотела и предисторията.Друг пример - на плажната ивица на к-к Дружба (св.Константин и Елена) е разположен х-л Азалия - собственост на ***. Хотела е мисля 5 или 6 етажа и прогресивно се разцепва по двете си крила (има П-образна ф-***) и лека полека пътува към морето. Само че този хотел никога мисля не е бил изкарван незаконен. Сещате се, *** са със всички властоимащи ;)
8
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
от 10 дни съм в Черномореци не е минал ден да не спрат тока поне няколко пътидобре, че имам лаптоп и ползвам интернет през мобилния телефон
7
0
 
31
 
! Отговори
atakist ot Germania преди 16 години
A hotela na Georgi Iliev she go saborim nie atakistite kato vzemem vlasta.Bravo na nr.1.
6
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Мдааа, това определено е хотел Дюн, но той НЕ Е единствения на самата плажна ивица. До колко е законен не мога да кажа, но знам, че преди години на същото място се намираше ресторант Дюни... ...който си е от бай Тошово време. А проблемите с тока те тепърва започват. Просто електропреносната мрежа, както и цялата инфраструктура е изчислена за има-няма 100-150 хотела. А те вече са досата повече. И както каза #1 май скоро наистина ще бутаме хотели.
5
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
не си ли ходила в Сънито? Това е хотел ДЮН на Георги Илиев. Това е единствения хотел на плажа в целия Слънчев Бряг и е построен в 100% нарушение но за това трябва да благодарите първо на Иван Костов ,че му издаде разрешителното и на второ и трето място правителствата след Иван Костов ,че го изкарват законен!! Или по точно незаконен ама заварено положение и отказват да го съборят.
4
0
 
31
 
! Отговори
Proximus преди 16 години
Само забележете хотела на снимката как е "излят" на самата плажна ивица :))) Самото му съществуване там е абсурдно.
3
0
 
31
 
! Отговори
plovdiv преди 16 години
prosto niamam dymi taia kompania ili tam neznamsi kvo o6te dai nareka prosto nemoje pove4e da ostane v na6ata strana i nai lo6oto e 4e 6te gybim i zanapred mnogo ot neia
2
0
 
31
 
! Отговори
ТЯ преди 16 години
и аз!!
1
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
идеално,така ще се скапе супер туризма ни и после ще ги бутаме хотелите за да си почиваме както преди.МНОГО СЪМ ДОВОЛЕН