Христо Кулишев поема митниците

Христо Кулишев е дългогодишен служител в системата на митниците
30 май 2008 10:55,
15
Христо Кулишев поема митниците
Снимка: Булфото

Министърът на финансите Пламен Орешарски е приел оставката на директора на Агенция "Митници" Асен Асенов, съобщиха от Министерството на финансите.

На освободената от Асенов длъжност министър Орешарски ще назначи Христо Кулишев, който има дългогодишен професионален опит в митническата администрация, се посочва в съобщението.

През периода от 1992 г. до 1997 г. Кулишев е заемал длъжността началник на Главно управление "Митници", а към настоящия момент е директор на Регионалната митническа дирекция - София.

В близките дни Кулишев ще представи своя екип на министъра на финансите.

В съответствие с изискванията на Закона за митниците, освобождаването на Асенов и назначаването на Кулишев е съгласувано с министър-председателя Сергей Станишев. Кулишев ще встъпи в длъжност на 2 юни 2008 г.

"Г-н Кулишев е дългогодишен служител в системата на митниците. Той е доказал своя професионализъм в работата си", е заявил министърът на финансите Пламен Орешарски по повод назначаването на Кулишев за директор на Агенция "Митници".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
УЖАС - БУЛГАРИСТАН С преди 15 години
Митничар : Ало мумията Кулишева!!!! Какво стана бе мъжки???? Нали щеше глави да режеш???? Какво правят тези *** и неграмотници все още в митниците????? Смени началниците ,започна да обираш парсата и готово! Е, това ли беше?!?!? Седят си среднистите връзкари с мъже , жени маики и вуичовци в управлението. Контрабандата си върви , честните митничари се гърчат от работа и деиствително са на мизерни заплати. А ти пипна парсата и сега ни гък! Жив ли си бе ????Абе явно само се изхвърли пред медииите като *** на сухо! Ама и медиите са в услуга на управниците!!!! Ужас !!! Що ли никои не те потърси и не те попита какво направи???? Явно такъв си беше и такъв ще си останеш -"Келепираджия". Явно за теб е важно само ти да си добре . С една дума *** .
13
0
 
1
 
! Отговори
Маргарит...Маргарин преди 16 години
Баси червения сайт,да ви го натаковам на миличките ви.Що триете мнения които не са в разрез с правилата,а с вашите доходи?
12
0
 
1
 
! Отговори
Chochko преди 16 години
Сега Орешарски дето го е турил.Ще разбере скоро какъв таралеж в гащите си е турил за да не му пари на дупето
11
0
 
1
 
! Отговори
stv преди 16 години
Tozi e sin na georgi kulishev, zvenar i kolaborazionist na bkp, bivsh deputat i predsedatel na narodnoto subranie do 1971 godina, ami tova e, komentarut e izlishen...
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Ей няма насищане тоя Кулишев бе, как пък не се затъкна с грабежите и алчността си!!! Знаем го какъв е, ама що Станишев назначава такива хора бе - малограмотни и користолюбиви! След някой-друг месец и тоя трябва със скандал да го уволняват, и той ще е много уморен и отвратен от свършеното в митниците! Защо назначавате само бандити бе? Шефа на Националната полиция - бандит и контрабандист, шефа на митниците - крадлив и психясал..... разумни и съвестни хора няма ли в тая България?????
9
0
 
1
 
! Отговори
Anonimen преди 16 години
Кулишев е един добър избор,но само ако му разрешат да се отърве от протежетата на Захариев и Асенов.
8
0
 
1
 
! Отговори
иван преди 16 години
Кулишев е баща на митничаря Ангел Ангелов ,съден с Пилето за контрабанда на китайски стоки.
7
0
 
1
 
! Отговори
AB преди 16 години
Тоя е не по-малък мошенник от Дебелия!!! И за него има много да се пише и говори-с факти и цифри! Така че,ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ,ПОГЛЕДНАЛ СЕ,ПАК В ТИЯ!ПРАХ В ОЧИТЕ НА НАРОДА!!!
6
0
 
1
 
! Отговори
Дядо Петър преди 16 години
почнаха да вадят зомбита.
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Христо Кулишев, известен още като "касичката на Овчаров". Той е просто един възрастен но много алчен за пари човек. В случая става дума за тежка психо-травма, той Кулишев просто се възбужда от досега с пари, независимо негови или чужди. Уникален случай!!! Тази негова мания или лудост - както искате я наречете - се използва от политиците и мутрите, за да им събира кинтите и ако нещо стане фал, да не изгорят те а лудия дядка! Е тва е истината за конкретния (клиничен) случай!
4
0
 
1
 
! Отговори
ali преди 16 години
veche sme go vijdali..., nje pomnite li? mnogo vi e kasa pametta i zatova ne se opravyat neshtata!
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
toj debel li e ?
2
0
 
1
 
! Отговори
Катил Георги преди 16 години
Още 1 стар червен измамник,10 по-голям от досегашния.
1
0
 
1
 
! Отговори
вече невярващ преди 16 години
Ще го видим и тоя!..