Заложна къща олекна с 14 кг злато и 67 хил. лева

Апашите влезли в заложната къща през прозорец на съседно помещение, собственост на ЕТ "Каскадьори"
30 юни 2008 11:27,
17
Заложна къща олекна с 14 кг злато и 67 хил. лева
Снимка: БГНЕС

14.5 килограма златни накити и 67 000 лева в брой са откраднати от заложна къща "София комерс" в Нова Загора, съобщиха от МВР.

Откраднатото е на обща стойност 347 000 лева.

Според полицията кражбата е извършена между 7.00 ч. и 9.30 ч. в неделя.
   
Извършителите са влезли през незатворен прозорец в съседно на заложната къща складово помещение, собственост на ЕТ "Каскадьори".

Те успели да изключат сигнално-охранителната техника и да направят отвор в  тухлена стена, откъдето проникнали в заложната къща.

Откраднатите накити и пари са били съхранявани в три метални каси, които са разбити.

Полицията издирва извършителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
ne se utsudvam tova sme bulgarite zlobari i kradsite sa si nashi
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
ОТ КЪДЕ СЪБРАХТЕ ТАЯ ЗЛОБА БЕ ХОРА.
14
0
 
1
 
! Отговори
Никакъв преди 16 години
Абе то хубаво приказваш простотии *** това бизнес ли му викаш да печелиш от нещастието на хората щото точно това са заложните къщиКво ми пишеш идиотщини знаем защо и как се обират такива институции и най-вече от кого (не съм виждал досега собственик на такъв бизнес да се тръшка ;) ) Ама сме свидетели на измамите който вършат с купуване на крадени вещи (видно и за слепец)Такаче кво ми се жалваш ! Аре успешен бизнес :)
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
стига сте се драли по нета заслужава ли си изобщо.освен това защо са държали толкова много пари и злато толкова безхабернопри такива условия.доколкото зная има си правила в подобни фирми.за да не спазват правилата за сигурноста има няколко теории една от които е че те са се пеоценили като местна мафия и това е отговорът на конкуренцията.втората че загубите са симулирани за да прикрият нещо друго.трето може би да касират застраховка.четвърто застраховката им е изтекла и те не са я подновили естественно стаджиите са се възползвали веднага тъй като разполагат с информация от първа ръка.така изгърмяха магазини за хранителни стоки в нашият блок.и т.н.
12
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
...ако това бе ваш бизнес, ако бяхте акционер в тази верига заложни къщи, друго щяхте да пеете... ама тая държава затова е на тоя хал - защото всеки завижда на по-успелият и се радва като оберат някой по-богат от него.Дано хванат крадците.
11
0
 
1
 
! Отговори
bug преди 16 години
bravo .. nai nakraq edna zalojna kushta da e na zaguba .. :)
10
0
 
1
 
! Отговори
iLcho преди 16 години
ei hora ne si mislite che taka se dupchi stena za da se iznesat teq pari i towa zlato .. ima neshto motka koqto e s zastrahovki ala bala..daje i alarmata izkluchili ..
9
0
 
1
 
! Отговори
Ghost Dog преди 16 години
Бандата на Оушън да не е отседнала някъде в София? ахахахах филма. Само остана златото да е застраховано и е ясно к'во е станало. Както каза 5 :-"По инсценирано от това не може да бъде"
8
0
 
1
 
! Отговори
Крали Марко преди 16 години
Тази работа ще да я свършил някой от крадците,дето им е продавал крадено злато и стока......така е,обаче те сигурно купуват поне от 20-30 човека.....тъй че хак им е!
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
ot kudeto do6lo tam i oti6lo (otkradnato kupeno i pak otkradnato)
6
0
 
1
 
! Отговори
пенсионер преди 16 години
Имали бол взели. Лихваря да го духа. От дека са му кинтите?Тези неща се държат в трезор ,ама нали се прави икономия сега духай дуду.
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
По инсценирано от това не може да бъде. Случайно отворен прозорец, изключили алармата... пробили дупка в стената... айде айде...
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Да, през 90-те хубавите неща бяха повече.С идилична радост си спомням периода 1992-2001.Всичко беше толкова... идеално.Като изключи 1996 може би.
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Как пък са изключили СОТ много ми е интересно
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
за гепачите няма почивен ден ;)
1
0
 
1
 
! Отговори
laynovoz преди 16 години
късмет да ги хванете