Фестивален любимец

Българският филм „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде” бе сред фаворитите на фестивалите в Палич и Мотовун
14 авг 2008 15:20,
4
Фестивален любимец
Снимка: София Филм Фест

След като се отличи на фестивалите в Москва и Карлови Вари, българският Светът е голям и спасение дебне отвсякъде” на Стефан Командарев стана любим филм на публиката и на фестивалите в Палич и Мотовун.

На 10-ия юбилеен кинофестивал в Мотовун, Хърватия, той бе приет много топло от над 500-тната публика и бе изпреварен само от хърватския филм „Зад стъклото” на Зринко Огреста.

В Палич (завършил на 25 юли) се класира на второ място в класацията на зрителите и единствено дъждовното време, принудило организаторите да сложат филма в 4 пъти по-малка зала от предвидената, намали шанса за спечелване на заслужената награда, грабната от „Русалка” на Анна Меликян (победител на изминалия София Филм Фест).

Филмът на Командарев продължава своя фестивален маратон.

Следващите спирки са престижните кинофоруми в Сараево и Монреал в края на август, където филмът се очаква отново да бъде сред зрителските фаворити.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
5=G> преди 16 години
и аз искам същото да попитам. страхува се жената, че ще я нарочат за платен драскач, като чета зализаните и нереални преценки за партийните протежета
2
0
 
0
 
! Отговори
Хубав Елен преди 16 години
Г-це Хубава Елено,Поради що не давате възможност за коментар под собствените си конгениални творения? Боите се някой да ви каже, че сте ***?
1
0
 
0
 
! Отговори
t преди 16 години
на кой ли му пука. никой от кинаджиите нищо не прави за хората, всеки гъдка само собствената си суета, а това е безинтересно. ще потъне в забрава като всичките уж стойностни български бози от няколко огдини, които стават само за ***.