Пол Маккартни младоженец. Отново.

Бившият бийтълс се жени за трети път
17 сеп 2008 11:56,
14
Пол Маккартни младоженец. Отново.
Снимка: БГНЕС

Легендата сър Пол Маккартни обяви решението си да се ожени за 47-годишната си прятелка Нанси Шевел, съобщава в. Telegraph.

Независимо че бракоразводният процес на 66-годишния певец с втората му съпруга Хедър Милс приключи неотдавна (през март т.г.), Маккартни отново е пожелал да се окове с веригите на брака.

След като Нанси наскоро се развела, двамата влюбени започнали активна подготовка за сватбата си.

Този път бийтълсът може да не се притеснява за благосъстоянието си, тъй като бъдещата му съпруга е богата наследница и вицепрезидент на голяма транспортна компания.

Първата съпруга на Пол Маккартни - Линда, почина от рак през 1998. Техният брак продължи почти 30 години.

Четири години след смъртта й Пол се ожени за бившата манекенка Хедър Милс. Съюзът им продължи до май 2006г. и приключи с шумен развод, след който Хедър натежа с 24,3 млн. лири стерлинги. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
kati преди 15 години
ДО ОБЕКТА С *** 3И4--НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ ЧЕ СИ СМЕШЕН!!!
12
0
 
1
 
! Отговори
kati преди 15 години
какво толкова е станало?Човека си има пари и талант и си прави каквото иска,
11
0
 
1
 
! Отговори
ERIC CLAPTON преди 15 години
НЕ СЕ ЛИ ОПАРИ ВЕДНЪЖ,БЕ КОЛЕГА ПОЛ?! ГЛЕДАЙ СИ КЕФА И СЕ РАДВАЙ НА ЖИВОТА! РАДВАЙ ХОРАТА С ХУБАВАТА МУЗИКА,КОЯТО ТВОРИШ.А ЖЕНИ-БОЛ....
10
0
 
1
 
! Отговори
ягодка преди 15 години
почнаха със Пол Макартни и стигнахте до Путин....да живеят хората,живота си е техен,а ние да имаме малко уважение
9
0
 
1
 
! Отговори
Недостъпна преди 15 години
В България всяко 2-ро семейство се развежда и има повторно бракове,а какво остава за известните личности. Относно Пол Маккартни първия му брак е приключил след 30 год. съжителство и любов за съжаление поради смърт на съпругата му. Това трябва да ви говори много.Относно намирането на подходящ партньор това е трудно при обикновените хора,а камоли при известните личности,особено когато става въпрос за мн. пари.Да са живи и здрави младоженците и дълъг и щастлив семеен живот !!! :))))))
8
0
 
1
 
! Отговори
toto преди 15 години
"paul is dead"
7
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Клоака, клоака, амааа... като има криза там - целият свят се тресе, мръсни завистници !Идете да си живеете при Путин, гадове мръсни.
6
0
 
1
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
ЧЕ СТЕ УМСТВЕНИ И ХОРМОНАЛНИ СБЪРКАНЯЦИ Е ВИДНО ОТ ПОРЕДНОТО ВИ ОНАНИРАНЕ ВЪРХУ КЛАВИАТУРАТА !ЕЙ ДА НЕ ЛЕПНАТ,ЧЕ ТАКА КРЪСТОСВАТЕ ОПИТИТЕ СИ ЗА ПИСМОВНА ДЕЙНОСТ!ЗАБЪРСВАЙТЕ ГИ ОТ ВРЕМА НА ВРЕМЕ-МОЖЕ И ДА ГИ ЛИЖЕТЕ,ЛОШО НЯМА!
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Великите личности са и велики развратници. На обикновенните хора им се удава само второто.
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Извинявайте, но какво общо има Великобритания със САЩ :)
3
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Долнопробно порно си ти, както и всичко в пропадналия ***.Пък онази държава, която се осмеляваш да цитираш в смехотворния си пошъл коментар е съвсем реална, хората там като цяло живеят добре и им е през г ъ з Ъ за *** като теб.
2
0
 
1
 
! Отговори
кадесето преди 15 години
АБЕ ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ РАЗДУХАХА СЛУЧАЯ С ХЕДЪР И СЪР ПОЛ СЕ РАЗВЕДЕ!БИЛА СЕ СНИМАЛА В ПОРНО!ЧЕ ТО ВСИЧКО В ТАЗИ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА-КЛОАКА/САЩ/ Е ЕДНО ДОЛНОПРОБНО ПОРНО!ИНТЕРЕСНО КАК ЛИ БИ РЕАГИРАЛ ПОЛ АКО МЕДИЙНИТЕ *** ГО СВЕТНАТ,ЧЕ ТАТЕТО НА НАНСИ Е НАТРУПАЛ МИЛИОНЧЕТАТА ВЪРХУ НЕЩАСТИЕТО И" КОСТИТЕ"НА ХИЛЯДИ ХОРА?ТИЯ МЕДИЙНИ ПРОВОКАТОРИ ТРЯБВА ДА ПОБЪРЗАТ,ЧЕ ЧИЧКО ПОЛ НЕ Е ПЪРВА МЛАДОСТ!
1
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя пък не се спря!