Станишев: Долу ръцете от ДПС

"Етническият мир е идеалът на Левски и ние трябва да го развиваме", обясни Сергей Станишев
28 окт 2008 19:15, Красимир Ангелов
128
Станишев: Долу ръцете от ДПС
Снимка: БГНЕС

“БСП е най-демократичната партия в България. Ето защо всеки може да си изкаже мнението, както виждате и понякога напълно безотговорно”, обяви министър – председателят Сегрей Станишев в отговор на вчерашното мнение на Татяна Дончева, че е време ДПС да си почине от властта.

“Не е работа на БСП да коментира вътрешните процеси в ДПС. Никоя партия не е по презумция във властта – колкото хора гласуват за нея, толково по-силна е тежестта й”, допълни премиерът.

Той обяви, че ще се противопостави на всеки, който се опитва да си играе с етническия мир в страната.

“Тези, които се опитват да демонизират ДПС, вредят на страната ни”, допълни още премиерът.

“Етническият мир е идеалът на Левски и ние трябва да го развиваме”, завърши Сергей Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
0
 
! Отговори
О С Т А В К А преди 15 години
STANI6EV-O-STAV-KA!!!
126
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Мале колко много е гнусен тоя Сергеи да употребява Левски и да го цапа с мръсника Доган,които е предател спрямо българи и най вече спрямо бълг. турци, върховен мошеник и червен дерибей.
125
0
 
0
 
! Отговори
obektiven преди 15 години
Този, който говори таквиз скверни слова - да го *** анадолските и всички турци голокурци !!!!!
124
0
 
0
 
! Отговори
deer58 преди 15 години
Г-н Станишев, какво ви обеща дпс за тези изавления.може би да изселите и останалите малко българи в чужбина или да създадете нови еничери да доубият БЪЛГАРСКИЯ НАРОД? КАКВО ВИ ОБЕЩА ДОГАН.....
123
0
 
0
 
! Отговори
Smeshko преди 15 години
Тоя гол охлюфф не можа на мадамата си да се противопостави да не участва в т'ва денсинг шоу......... кога плаши не знам, гаргите освен....
122
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 15 години
Някой тук беше казал, че само военен преврат може да ни отърве от всичката политеческа ***. Да, ама, сутеньорите на колониалната администрация в София се потрижиха навреме да разтурят армията, и да я сведат до едно бутафорно обрзувание. Е, тази оперетна армия няма да направи преврат. Нейните функции са други -- да пази полит-*** от народния гняв (дето, прочее, никакъв го няма) докато дойдат ония от НАТО, ако нещо все пак случайно стане.Жалка история, сънародници...
121
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 15 години
""Етническият мир е идеалът на Левски и ние трябва да го развиваме, завърши Сергей Станишев". -- Кои сте вие, дето ще го развивате?! Що за кощунство е хора като Сергейчо, Гошо и пр. да цитират Васил Левски. И вие, и Ахмед ага, и всичката ви "политическа класа" (нито е политическа, нито е класа, ама, нейсе...) сте за затвора, бе. Разкарвайте се по-скоро!! Анадън мъ?"
120
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 15 години
*** на лекар бе момче. колко пъти да ти се казва. може и да си помогнеш. млад си все още.
119
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Понеже съм изпуснал да цитирам важен текст от конституцията, моля да ме извините,че ще се повторя...Станишев казва:- Етническият мир е идеалът на Левски и ние трябва да го развиваме..."Г-н Станишев,Вашите думи са КОЩУНСТВО с най-великия Български идеал! За да развива някой идеала на Левски, трядва да има ореола на Левски в сърцата на НАШАТА НАЦИЯ!!! Вие нямате право, дори да произнасяте името Му, защото подкрепата за вас, се свежда най-много до 1/3 от партийните функционери на БСП!!! Някога, Левски се е борил срещу ДИВАЩИНАТА НА ТОГАВАШНАТА ВЛАСТ, която в еднаква степен е грабила И ТУРЦИ И БЪЛГАРИ И *** И ЕВРЕЙ И АРМЕНЦИ...- ДНЕС, ЗАРАДИ ДИВАЩИНАТА НА БАЩИТЕ ВИ ОТ1985Г И ДИВАШКОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ ДНЕС, ОТНОВО СА ПРОПИЩЕЛИ ВСИЧКИ ЕТНОСИ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!Вашето управление е не просто престъпление против етносите в България, срещу всички Български граждани, То е престъпление против човечеството...ЗАЩОТО:Управляващата ви "Триада", води политика на геноцид срещу Българските граждани с НАРАСТВАЩА ЖЕСТОКОСТ!!!- Синдикатите обявиха и аз им вярвам, че;- "Жизненият минимум" е 180лв.(за концлагерист)Всеки, който получава доход под този минимум, вие го ОБРИЧАТЕ НА ГЛАДНА СМЪРТ!!!- "Социалния минимум" е 471лв. (за нормален гражданин)Всеки, който получава по-малко за труда си, вие го ОБРИЧАТЕ НА НАСИЛСТВЕНА ОБЩЕСТВЕНА ИЗОЛАЦИЯ!!!- "Издръжката на едно дете" е 290лв.Дете, което не е осигурена с тази минимална издръжка, ВИЕ ГО ЛИШАВАТЕ ОТ ОБРАЗОВАНИЕ И ГО ПРИНУЖДАВАТЕ НАСИЛСТВЕНО ДА ПРОСИ И ПРОСТИТУИРА!!!!!!Управляващата Ви "Триада", Г-н Станишев, вместо да раздава милостиня - НЕЗАБАВНО ДА НАПРАВИ;1. Минималната пенсия за труд - 471лв. и от там нагоре според личните коефициенти...2. Минимална работна заплата от 760лв. и от там нагоре, според образованието и квалификацията...Тогава няма да имаме нужда от подаянията ви, защото ще се издържаме от собствения си, справедливо заплатен труд...НАПОМНЯМ ВИ КАКВО ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА;Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация. Чл.31(7) Не се погасяват по давност наказателното преследване и изпълнението на наказанието за престъпления против мира И ЧОВЕЧЕСТВОТО.!!! ИЗБОРИТЕ ИДВАТ!!! !!!СЪДА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО СЪЩО!!!(За ваше етническо успокоение, съдебния състав ще състои от един турчин, един българин, един арменец, един *** и един евреин...)
118
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Понеже съм изпуснал да цитирав важен текст от конституцията, моля да ме измвините,че ще се повторя...Станишев казва:- Етническият мир е идеалът на Левски и ние трябва да го развиваме..."Г-н Станишев,Вашите думи са КОЩУНСТВО с най-великия Български идеал! За да развива някой идеала на Левски, трядва да има ореола на Левски в сърцата на НАШАТА НАЦИЯ!!! Вие нямате право, дори да произнасяте името Му, защото подкрепата за вас, се свежда най-много до 1/3 от партийните функционери на БСП!!! Някога, Левски се е борил срещу ДИВАЩИНАТА НА ТОГАВАШНАТА ВЛАСТ, която в еднаква степен е грабила И ТУРЦИ И БЪЛГАРИ И *** И ЕВРЕЙ И АРМЕНЦИ...- ДНЕС, ЗАРАДИ ДИВАЩИНАТА НА БАЩИТЕ ВИ ОТ1985Г И ДИВАШКОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ ДНЕС, ОТНОВО СА ПРОПИЩЕЛИ ВСИЧКИ ЕТНОСИ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!Вашето управление е не просто престъпление против етносите в България, срещу всички Български граждани, То е престъпление против човечеството...ЗАЩОТО:Управляващата ви "Триада", води политика на геноцид срещу Българските граждани с НАРАСТВАЩА ЖЕСТОКОСТ!!!- Синдикатите обявиха и аз им вярвам, че;- "Жизненият минимум" е 180лв.(за концлагерист)Всеки, който получава доход под този минимум, вие го ОБРИЧАТЕ НА ГЛАДНА СМЪРТ!!!- "Социалния минимум" е 471лв. (за нормален гражданин)Всеки, който получава по-малко за труда си, вие го ОБРИЧАТЕ НА НАСИЛСТВЕНА ОБЩЕСТВЕНА ИЗОЛАЦИЯ!!!- "Издръжката на едно дете" е 290лв.Дете, което не е осигурена с тази минимална издръжка, ВИЕ ГО ЛИШАВАТЕ ОТ ОБРАЗОВАНИЕ И ГО ПРИНУЖДАВАТЕ НАСИЛСТВЕНО ДА ПРОСИ И ПРОСТИТУИРА!!!!!!Управляващата Ви "Триада", Г-н Станишев, вместо да раздава милостиня - НЕЗАБАВНО ДА НАПРАВИ;1. Минималната пенсия за труд - 471лв. и от там нагоре според личните коефициенти...2. Минимална работна заплата от 760лв. и от там нагоре, според образованието и квалификацията...Тогава няма да имаме нужда от подаянията ви, защото ще се издържаме от собствения си, справедливо заплатен труд...НАПОМНЯМ ВИ КАКВО ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА;Чл.31(7) Не се погасяват по давност наказателното преследване и изпълнението на наказанието за престъпления против мира И ЧОВЕЧЕСТВОТО.!!! ИЗБОРИТЕ ИДВАТ!!! !!!СЪДА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО СЪЩО!!!(За ваше етническо успокоение, съдебния състав ще състои от един турчин, един българин, един арменец, един *** и един евреин...)
117
0
 
0
 
! Отговори
nemi преди 15 години
vsi4ki sa kradci bokluci ... naroda ( nie ) pak sme gladni trudni vremena ni 4akat o6te
116
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
АТАКА ..ВМРО..ЛИДЕР..СА СЪЩИЯТ ДОЛ ДРЕНКИИЗНАСЯТ СЕ МИЛИАРДИ ..ИНВЕСТИРА СЕ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ..НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ СЕ ПРОДАВАТ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ОТ ДНЕШНИТЕ ПОЛИТИЦИ......СВЕТОВНАТА КРИЗА ДНЕС Е ПРОДИКТУВАНА ОТ ТОВА ЧЕ РУСИЯ ..КИТАЙ..САУДИТСКА АРАБИЯ И МНОГО ДРУГИ СТРАНИ ОСЪЗНАХА ЧЕ Е ПО ДОБРЕ ДА СЕ ИНВЕСТИРА В СОБСТВЕНИТЕ ИМ ДЪРЖАВИ ОТКОЛКОТО В АМЕРИКАНСКАТА МЕЧТА..ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА ДА ИМА МНОГО ПОЛЮСИ НА ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОСПЕРИТЕТ И СТАБИЛИТЕТНЕВИЖДАМ ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИНВЕСТИРАМЕ ТАМ...?НИМА В БЪЛГАРИЯ ДА НЯМА УСЛОВИЯ..ЕВТИНА РАБОТНА РЪКА..ДОБРИ УСЛОВИЯ..МИ ДА ИДВАТ И ДА РАБОТЯТ ТУК..КАКВО НИ ПРЕЧИ ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ КОЛИ..САМОЛЕТИ..КОМПЮТРИ..ПРОГРАМИ..ПАРАХОДИ.... ..ДА ИМА ОБМЕН НА СТУДЕНТИ......ДА СЕ СЪЗДАДЕ ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ЕЛИТ....ДА СЕ ВДИГНЕ СТАНДАРТА..КЪДЕ Е НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИЯТ КАПИТАЛ?КЪДЕ САБЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ С НОВА ВИЗИЯ ЗА СВЕТА?
115
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
ми така е. Те евреите си имат виц, с който описват своята тотална наглост. Та евреин убива майка си и баща си, залавят го, съдят го, а той моли съда за снисхождение, защото е кръгъл сирак. Освен това той е не само евреин, но и дългогодишен съветки гражданин, след това руски, а е роден в сегашна Украйна... И този рекордьор по национално лутане с цел келепир заедно с един татароциганин Доган и един неясен *** Сакскубурготски не само продължават съсипването на България, ами и ни учат на толерантност, т.е. робско покорство, на етнически мир, т.е. обезбългаряването на България, на ... и какво ли не, че от време на време проявяват свръхнахалство и се позовават за лъжите си и на Левски, и на Ботев, и ... и си четат Евангелието както дявола. Но нещата не им се уреждат до край пред новите им задокеански господари и много им се иска да провокират един миниетнически сблъсък и у нас, който да обслужи и техните порочни долни амбиции, и подобните на господарите им. Да, ама не - те и понятие си нямат от нашата същност.Така че спокойно - нека си джавкат и вият, това все повече отваря очите и на българите, и на турците у нас и ускорява времетоу когато ще им видим сметката по начин, който не са и предполагали.
114
0
 
0
 
! Отговори
emigranta преди 15 години
Ne spomenavai imeto na tozi sviat idol na balgar6tinata. Toi se e boril za edinna i sviata balgaria ,a va6ata 6ibana partia dokara balgaria do prose6ka toiaga kato opojari izse4e i isnese vsi4ko ot BALGARIA .Razbi i pazdeli semeistvata cato gi natiri po sveta nemili nedragi cato HA6OVE isega se kefi na sobstvenite deiania zaedno sas fesovete i dori i *** na turski im razre6i.V BALGARIA *** dolen se govori BALGARSKI,BALGARIA e za balgarite turcia za turcite vsiaka jaba da si znae giola.Svaliam 6apka na tova mom4e za clip4eto coeto be6e namerilo,ako niakoi ot vas socialisti s fesove 6tiahte da razberete kolko ste vinovni za smarta na tolkova deca 149,a na vsi4koto tova napravihte dugan tozi mrasen fes nacionalen geroi -nai golemia teroris.Kraino vreme e niakoi da vi potarsi smetka za tezi vi deiania,i da vi obivi za NACIONALNI prestapnici vci6ki zaedno sas caria ako, moga da go nareka car, za6toto se varna v BALGARIA za sobstveni oblagi.
113
0
 
0
 
! Отговори
cska преди 15 години
Na myastoto na Dogan nyama da doyde svetets--islyamistka sekta si plete kostnitsata-s Boyko,s Volen,s Kostov taya rabota nyama da stane,zasthoto sa mujitsi.Nyakoy tika Bulgarskite turtsi v obyatiata na sektata na Fetullah-sabudete se-Dogan e kato Levski za Bulgaria-zasthoto istinskite Bulgari ili umryaha ili sa na zapad-tuk ostanaha samo predatelite i svodnitsite.Dane mislite ce Dogan ne obica Bulgaria
112
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
"Доллу ръцете от българския народ!"Станишев казва: - Етническият мир е идеалът на Левски и ние трябва да го развиваме..."Г-н Станишев,Вашите думи са КОЩУНСТВО с най-великия Български идеал! За да развива някой идеала на Левски, трядва да има ореола на Левски в сърцата на НАШАТА НАЦИЯ!!! Вие нямате право, дори да произнасяте името Му, защото подкрепата за вас, се свежда най-много до 1/3 от партийните функционери на БСП!!! Някога, Левски се е борил срещу ДИВАЩИНАТА НА ТОГАВАШНАТА ВЛАСТ, която в еднаква степен е грабила И ТУРЦИ И БЪЛГАРИ И *** И ЕВРЕЙ И АРМЕНЦИ...- ДНЕС, ЗАРАДИ ДИВАЩИНАТА НА БАЩИТЕ ВИ ОТ1985Г И ДИВАШКОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ ДНЕС, ОТНОВО СА ПРОПИЩЕЛИ ВСИЧКИ ЕТНОСИ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!Вашето управление е не просто престъпление против етносите в България, срещу всички Български граждани, То е престъпление против човечеството...ЗАЩОТО:Управляващата ви "Триада", води политика на геноцид срещу Българските граждани с НАРАСТВАЩА ЖЕСТОКОСТ!!!- Синдикатите обявиха и аз им вярвам, че;- "Жизненият минимум" е 180лв.(за концлагерист)Всеки, който получава доход под този минимум, вие го ОБРИЧАТЕ НА ГЛАДНА СМЪРТ!!!- "Социалния минимум" е 471лв. (за нормален гражданин)Всеки, който получава по-малко за труда си, вие го ОБРИЧАТЕ НА НАСИЛСТВЕНА ОБЩЕСТВЕНА ИЗОЛАЦИЯ!!!- "Издръжката на едно дете" е 290лв.Дете, което не е осигурена с тази минимална издръжка, ВИЕ ГО ЛИШАВАТЕ ОТ ОБРАЗОВАНИЕ И ГО ПРИНУЖДАВАТЕ НАСИЛСТВЕНО ДА ПРОСИ И ПРОСТИТУИРА!!!!!!Управляващата Ви "Триада", Г-н Станишев, вместо да раздава милостиня - НЕЗАБАВНО ДА НАПРАВИ;1. Минималната пенсия за труд - 471лв. и от там нагоре според личните коефициенти...2. Минимална работна заплата от 760лв. и от там нагоре, според образованието и квалификацията...Тогава няма да имаме нужда от подаянията ви, защото ще се издържаме от собствения си, справедливо заплатен труд...НАПОМНЯМ ВИ КАКВО ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА;Чл.31(7) Не се погасяват по давност наказателното преследване и изпълнението на наказанието за престъпления против мира И ЧОВЕЧЕСТВОТО.!!! ИЗБОРИТЕ ИДВАТ!!! !!!СЪДА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО СЪЩО!!!(За ваше етническо успокоение, съдебния състав ще състои от един турчин, един българин, един арменец, един *** и един евреин...)
111
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
нареди се на опашката
110
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тези крадливи *** не бива да споменават името на Левски.
109
0
 
0
 
! Отговори
spass преди 15 години
Долу ръцете от Станишев!Изкам аз да го пребия сам!
108
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не спонавай името на Левски - Предател мръсен.