Гергов тъжи по соца: Нямаше корупция, най-много пуйка за Коледа

"Защо аз да не съм в политиката, като 30 години съм член на БСП", попита риторично бизнесменът
24 ное 2008 14:04,
74
Гергов тъжи по соца: Нямаше корупция, най-много пуйка за Коледа
Снимка: БГНЕС

"Моето участие в БСП като член на Висшия съвет на партията има амбицията и насоката да подобри бизнеса в Пловдив, и региона", обяви бизнесменът Георги Гергов.

"Всичко друго, казано и написано до момента, е плод и спекулация на някои медии", категоричен бе той.

По думите му основна цел на БСП е да бъде водеща политическа сила в региона, а това се доказвало и от новосъздаденото бюро в местната структура, където участие вземат четирима бизнесмени.

Според Гергов това ще даде нов облик на политическия елит в града.

"Такива хора като мен, които открито стоят зад бизнеса си, не са опасни, по-опасни са тези, които имат парите, но се спотайват и си мълчат, и прехвърлят имотите си на други фирми.

Категорично заявявам, че ще поема отговорност, ако по някакъв начин накърня интересите на БСП", заяви Гергов.

Според него много помия се е изляла върху бизнеса, но никой не говорел за големия проблем - корупцията.

Бизнесменът обяви, че по време на социализма не е имало корупция, "най-много по някоя пуйка за Коледа".

"Защо аз да не съм в политиката, като 30 години съм член на БСП, попита риторично Гергов и призова: "Ако някой има да каже нещо, да го каже ясно и открито".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
0
 
! Отговори
georgi преди 15 години
А защо каве те ми вие тази партия , която е наследник на БКП , продълва да печели избори и т.н. . Време е ние - младите хора да вземем нещата в свой ръце , не БАБА Х и ДЯДО Ъ да решават какво щте става в тази държава . Призовяавам ви на следващите избори да излезете и да гласувате , за да знаем че сами сме си избрали някое зло , а не бабата , която ще умре след няколко дни , а аз ще живея в терор заради нейния избор . Благодаря :)
72
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
е тогава значи тъжи и по национализацията и като всеки добър социалист би се отказал от бизнеса си в полза на държавата...да видим дали ще го направи. Прави впечатление че БСП започват да привличат все богаташите, които до преди няколко години бяха "врагове на народа". Може би им трябват средства за да пазаруват ;)
71
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
смешната партия. Появяват се разни мазници-парашутисти и хом стават членове на ВС. Така ще стане и на парламентарните избори. Ще си нацвъкате листите с най-големите смешници, мързеливи и крадливи и после ще се биете по канчетата що сте изгубили изборите. Еми ще ги губите и още как. Бутайте всички некадърници и старчоци напред. Може ли членовете на ПГ на КБ да не са членове на ВС - ама до един, смях, жалка подигравка. Да ми турят някви ***, а хора народни-представители да останат отвън. Вие луди ли сте, кви сте?! Така ще е, чакайте хората да гласуват за наредените листи, ще има да чакате... да мине пак трамвая...
70
0
 
0
 
! Отговори
132 преди 15 години
Тоя изобщо не е в час!Къде пуйки по социалистическо време бе???При социализма първо изобщо нямаше Коледа а само Нова Година.Второ - на Нова Година се ядяха прасета. Пуйките са американска традиция, а тогава американците бяха врагове на народа.
69
0
 
0
 
! Отговори
а та ка преди 15 години
гергов-много ти е къса памета-кажи всяка вечер как носеше пекани прасенца на ХРИСТО АЛЕКСАНДРОВ-И ЗА КАКВО?-нали си много честен ***!
68
0
 
0
 
! Отговори
анти преди 15 години
още един МАФИОЗ в столетната *** партийка на бившите *** и тяхните наследници БСП - Държавна сигурност = МАФИЯТА с угоените мафиози - приятелите и съвеетниците на Гоце Първанов и сер-ГЕЯ!
67
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
на пловдивския панаир- дето тази година плащахме билетите за вход по 6 лв. на касата , а на самия билет пише -4 лв. ???
66
0
 
0
 
! Отговори
pop преди 15 години
Все пак трябва да сме малко почтени пред себе си. Няма нужда Гергов да се отъждествява с идеите на лявата партия. Нагло е да се говори за пуйка за Коледа,защото този човек не мустигат и три пернати. Извинете но наглостта трябва да спре.
65
0
 
0
 
! Отговори
Бай Грую преди 15 години
как не се намери един тук да каже две хубави думи за теб, пък си и почетен консул на България в Русия и те возят в чисто нов мерцедес с дипломатически номер...Каза ли благодаря на Гоце? А другите свинар, та свинар...Дипломат вече, бих казал шегувайки се!
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Защо аз да не съм в политиката, като 30 години съм член на БСП, попита риторично Гергов и призова: "Ако някой има да каже нещо, да го каже ясно и открито".ОТКРИТО И ЯСНО: НЯМА 30 ГОДИШНА ПАРТИЯ НАРЕЧЕНА БСП! ИМА ОБАЧЕ ПАРТИЯ БКП, КОЯТО ДО 90-А ГОДИНА СЪЩЕСТВУВАШЕ, И В КОЯТО ЧЛЕНУВАХА ДИМИТЪР СТАНИШЕВ, АЛЕКСАНДЪР ЛИЛОВ И ВСИЧКИ СЕГАШНИ СОЦИАЛИСТИ НА ВЪЗРАСТ НАД 40 ГОДИНИ!ОТКРИТО И ЯСНО: БСП НЕ НИКАКВА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ, А НАЙ-ОБИКНОВЕНО БСП: ДОКАЗАТЕЛСТВА: ПРАЗНУВА СЕ 117 ГОДИНИ ОТ ОСНОВАВАНЕТО НА БКП НА БУЗЛУДЖА. НА КОРИЦАТА НА КНИЖКАТА "ЗАЩОТО СМЕ СОЦИАЛИСТИ Е ИЗОГРАФИСАН ЛИКА НА МАКРКС /НЕ ЗНАМ ЗАЩО ГО НЯМА ЕНГЕЛС/ А ЗА МЕЗЕ И ЗАБРАНЕНИЯ ПО ВРЕМЕТО НА БКП ПРЕДИ 69-А ГОДИНА ДЖОН ЛЕНЪН - И ТОЙ БИЛ СОЦИАЛИСТ! ЛИПСВАТ САМО ЛЕНИН, СТАЛИН И Г. ДИМИТРОВ, НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - И ТЕ СА СОЦИАЛИСТИ, ЩОМ МАРКС Е СОЦИАЛИСТ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТЕ СА КОМУНИСТИ, ЗАЩОТО ЛЕНИН, СТАЛИН И ДИМИТРОВ СА БИЛИ КОМУНИСТИ! Т.Е. - ИЗЛИЗА ЧЕ ДЖОН ЛЕНЪН СЪЩО Е КОМУНИСТ!ОТКРИТО И ЯСНО: ТОЗИ УХИЛЕН БИЗНЕСМЕН ГЕРГОВ СИ Е НАЙ ОБИКНОВЕН КОМУНИСТ, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ И НЕОБИКНОВЕН, ТЪЙ КАТО КОМУНИЗМА ОТРИЧА ЧАСТНАТА ИНИЦИАТИВА, КАПИТАЛА И ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА! И ТЪЙ КАТО ГИ ОТРИЧА, В КРАЙНА СМЕТКА ИЗЛИЗА ЧЕ ГЕРГОВ СИ Е ЕДНА ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА, КОЯТО КОГАТО МУ Е ИЗГОДНО Е КОМУНИСТ И ХУЛИ КАПИТАЛА, А КОГАТО МУ Е ИЗГОДНО - Е СОЦИАЛИСТ И ГОВОРИ ЗА МОДЕРНА ЛЯВА ПАРТИЯ! НАКРАТКО - СОЦИАЛСИТИТЕ/ КОМУНИСТИ СА ХОРА-ХАМЕЛЕОНИ - СМЕНЯТ СИ ИДЕИТЕ И ИДЕЙНАТА ПЛАТФОРМА КАКТО ИМ Е УДОБНО, ЗА ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ НЯКОЙ И ДРУГ МАНДАТ, ТА ДА ПОДХРАНЯТ БИЗНЕСА СИ! А ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БАБА Х И ДЯДО Ъ И ИСЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ЩЕ ОТИДАТ И ЩЕ ПУСНАТ ЧЕРВЕНАТА БЮТЕИНА,КАКТО СА ГО ПРАВИЛИ ОТ 47 ГОДИНА НАСАМ С НАДЕЖАТА ДА СЕ ВЪРНЕ КОРУПЦИЯТА ОТ ПРЕДИ 89-А, ТА НЯКОЙ ДА ИМ ДАДЕ ПУЙКА ЗА КОЛЕДА! тОГАВА КОРУПЦИЯ НЯМАШЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ ПЛАЩАШЕ В НАТУРА: ПУЙКИ, ШАРАНИ, ПАЛАМУДИ, АГНЕТА, ЯЙЦА, КОКОШКИ! НАРОДА ПРОСТО НЯМАШЕ С КАКВО ДРУГО ДА ПЛАЩА, ЗАРАЗЛИКА ОТ ФАНТАСТИЧНИТЕ ЗАПЛАТИ НА ДИМИТЪР СТАНИШЕВ И КОМПАНИЯ,КАКТО И ОБЛАГИТЕ, ПРЕДОСТАВЕНИ МУ ОТ ПАРТИЯТА ЗА НЕГО И СЕМЕЙСТВОТО МУ! АМАН ОТ СМЕШНИЦИ! ТОЯ ДА НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ САМО ?
63
0
 
0
 
! Отговори
combat преди 15 години
При комунизЪма просперираха *** като тоя на снимкатаСега просперират отново *** като тоя на снимата.Изводът е, че комунизЪмът си е още тук и така, както е дошъл, само така може да си отиде, с кървав преврат и външна интервенция.
62
0
 
0
 
! Отговори
Antipolice преди 15 години
Ето го и отговорът на въпроса му: "Защото си престъпник и те знаят дори зад граница. Сега БСП има нужда от що годе чисти кадри, категория, в която ти не се вписваш по нито един от критериите. Кради си там заедно с Любко, Първанков и сие ,и остави политиката на по стойностни хора".
61
0
 
0
 
! Отговори
Antipolice преди 15 години
Аз пък познавам Красимир Гергов. За мен той е един от малкото умни бизнесмени в тая страна и ще си продължавам да гледам бТВ и GTV
60
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
59,ха-ха ... Са сетите....
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Мой познат работеше при Красимир Гергов - за него казваше, че се ядва, но за родителите му казваше, че са отврат - надменни, смятат, че всичко им е позволено. Аз лично смятам да бойкотирам винаги когато мога едрите олигарси - няма да купувам от фирми, за които се знае, че са техни, няма да почивам в хотели, за които се знае, че са техни и пр. Ако повече хора го направят - еми, не могат да пречупят цял народ...
58
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 15 години
Дрън Дрън уйомили... Имаше корупция, особено след 1985 год.! Сумите бяха по-малки, често "подаръците" бяха под формата на ходатайства, корекомски гувна и тем подобни неща, но имаше корупция! А Гергов изобщо да не ми реве, че се била изляла пумия върху бизнеса, ами да си погледне бизнес-племето и сам пред себе си да си даде сметка колко от наетите от БИЗНЕСА служители за периода от 1990 година до сега са работили БЕЗ трудови договори, без осигуровки, колко пари си е "спестил" БИЗНЕСА от ДДС та и изобщо данъци и т.н. Колко служители на Българския БИЗНЕС не са си дополучили заплатите за стари периоди или са получили значително по-малко от договореното! Дебело подчертавам - не говоря конкретно за бизнеса на Гергов - не съм запознат с него, говоря по принцип за "бизнеса" в България, чиито "адвокат" явно се явява и той (според изказването му : "Според него много помия се е изляла върху бизнеса, но никой не говорел за големия проблем - корупцията")...
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
най-голямата смешка!!!!Че то това си беше режима на корупцията - всичко ставаше, като бутнеш на "един човек". То затова сме и сега така, щото така сме научени от тогава....
56
0
 
0
 
! Отговори
ДС преди 15 години
Обществена тайна е че бивш земеделски министър му поднесе на тепсия 7 мииарда лв (по времето на Любен Беров)- бившия министър сега ръковочи частен институт,а свинара си направи империя-дано се задавят и двамата,заедно с другарите си!
55
0
 
0
 
! Отговори
друг свинар, но не м преди 15 години
такива като теб я създадоха, не се прави на света вода ненапита. Кажи колко нови коли подари в София на големците за рушвети, а сега плачеш против корупцията?
54
0
 
0
 
! Отговори
мюре преди 15 години
Ало,костовистите,къде сте бе!?Време е за спявка!:)))