Борисов взе скалпа на главния архитект на район "Студентски"

500 младежи тръгнаха на протестно шествие до парламента, предаде репортер на Dnes.bg, който на място следи обстановката със студентите
19 дек 2008 11:44,
69
Борисов взе скалпа на главния архитект на район "Студентски"
Снимка: Булфото

Главният архитект на район "Студентски" Теодор Коларски е освободен заради допуснати нарушения, обяви кметът на София Бойко Борисов.

Две работни групи, съставени от различни специалисти от други районни администрации, проверяват увеселителните заведения, нощните клубове, дискотеките и преместваемите обекти в район "Студентски", допълни Борисов.

"След като освободих главния архитект на район "Студентски", чакам да видя кой ще понесе отговорността си в ДАМС и в Министерството на финансите за направени нарушения в Студентския град", каза Борисов.

Решението на Борисов идва ден след като главният архитект на столицата Петър Диков обяви, че започват повсеместни проверки на заведенията в Студентския град.

В четвъртък Диков обяви, че дискотека "Амнезия", пред която стана убийството на студента Стоян Балтов, е одобренa като "временен преместваем обект, модулни павилиони и търговска дейност".

Договорът за наем предвижда за 200-те квадратни метра, на които е трябвало да се помещават павилиони, а не клуб, да се заплащат по 240 лева месечно.

Междувременно 500 младежи тръгнаха на протестно шествие до парламента, предаде репортер на Dnes.bg, който на място следи обстановката със студентите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
priatel.borisov ne pokazva kak triabva da se deystva s koruptsiata,a sam krade.
67
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Борисов единствен показва как трябва да се действа с корупцията у нас,а който гласува за БСП нека да му изсъхнат ръцете.....
66
0
 
0
 
! Отговори
Dobar den преди 15 години
Ами Бойко уволнява, ама след дъжд качулка! Както винаги показва мускули и яха недоволството, с други думи позира!Смях
65
0
 
0
 
! Отговори
fox преди 15 години
kakvo pravi6 pri tezi slepi hora tuka be 4ovekne im kazvai kakvo e bilo predi 4e pak da gi izberat i da razberat za kakvo stava duma ina4e si prav za vsi4ko 100%.
64
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добре че са го уволнили, а няма ли да го осъдят? Инъче браво на Бойко Борисов - по този начин трябваше да действа и премиерът и да уволни Р. Овчаров - нйедното му овчарче.
63
0
 
0
 
! Отговори
БОБИ БОРИСОВ FOREVER преди 15 години
Боби изгони некадърните от общината! Докато на крадците-комунисти им спряха парите на Боби му дават за да строи метрото. София е единственият град в Бг с метро. Всички искат да живеят в София, защото Боби я управлява добре. Боби изгони вълка и вкара честни фирми да чистят. Така ще бъде с цялата държава когато Боби вземе властта!!!!!!
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Bravo Borisov, taka se deistva- sus zamah.vun cherveni bokluci mrusni!
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Б.Борисов веднага уволнява а какво правят комунистите в парламента и правителството .Всички виновни посочени от ес те ги изкарват невинни че дори оня смотан лекар за ин вивото и него крият и защитават. Ясно беше че освен комунист друг не може да е или *** от ндсв.
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
стига демагогии и лъжи. При Т.Живков не можеше да си купиш панелка чакаше се по 18 години не можеше да си купиш лада -чакаше се по 15 г. Ако искаш да ги продадеш обяваваше се в общината Не можеше да се купятцветен руски телевизор който всеки месец носиш на ремонт нямаше автоматични перални-те още на третия ден се повреждаха без връзки не можеха да се купят секция за хола диван и фотьоли не можеше да купиш на децата си луканка шпеков салам и кучешка радост портокали и банани само по нова година-по 1 кг. след блъскане на опашка 3-4 часа месо много рядко дори за бира се чакаше на опашка и то ако си насиш празни бутилки и най-жалко от всичко беше че не можеш да купиш за бебето в къщи кисело мляко -в седмицата носеха само 3 пъти и се свършваше бързо.Забранено беше да работиш в друг окръг забранено беше да си купиш касетофон ако някой те изпее на народната милиция конфискуваха го и в службата те порицаваха задължително даваш кръв и ходиш на неплатени бригади и т.н.....Преди да напишеш нещо помисли че не всички са с къса памет като теб.Т.Живков призна че социалима е недоносча а ти плачеш за мизерията в която живеехме..
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
бАТ БОЙКО СУПЕР СИ И ЗАТОВА СЕ ИЗЯЖДАТ *** ЗАЩОТО НЕ ГИ БРЪСНЕШ ЗА НИЩО САМО КАТО ТЕ ВИДЯТ И НАСТРЪХВАТ
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
240 лв. наем на заведение над 200 квадрата от което на вечер се изкарват по 10 бона. Поредното доказателство че у наща *** всичко може.
57
0
 
0
 
! Отговори
PPG преди 15 години
Neka da vi dam malko vatreshna informacia. Vaprosnia arhitect beshe izbran po vreme na mandata na kmeta na St. grad koito e ot BSP!!! Minalata godina mu izteche mandata no arhitecta ostana. Smiataita kakvo chudo e bilo prez tezi 4 g. mandat.
56
0
 
0
 
! Отговори
СДС преди 15 години
Който не скача е ........Кой назначи архитекта? 20 години София има дясно управление - ми някой от тях! Едвали е оня КУКУ!
55
0
 
0
 
! Отговори
Varnalis преди 15 години
Sofia samo neutronna bomba moje da q opravi vsi4ki zlini idvat ot tam.Boklucite ot cqla Bulgaria sa tam. Ne plyuite Bat Boyko mrysnicite ot BSP insinuirat kleveti sre6tu nego.
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе 52, не знаеш ли къде седят ч,ш,в, и т.н. букви на клавиатурата бе, смешно е, пиши си на шльокавица тогава, поне не разваляй кирилицата или вземи отвори един notepad пък се учи коя буква къде е..неграмотници
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** заглавието! Браво!
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бравo на редактoрът-тoзи пъ на Бoбo сте слoжили една нoрмална снимка. тo преди все на *** или 4у4oлo гo правехте. Най- oтвратителната снимка оба4е беше когато биахте снимали бат Бойоко да гожори по мобилен телефон, а на съседна статиа в състат страница имахне лекциа как жълните убижали сперматозоиди. По този нацин на една и съста страница публикувайки це мобилите убижат мъжките семена и в състото врем показвайки Бобо с мобил на ухото-вие по най-инсуитивен на4ин казвахте с тези материяли 4е кметът Б Борисов се 4ука в ушите и 4е с мобила трепа спермите захлътнали му в средното ухо.Неможе по такъв безпардонен на4ин да боравите с никой политик
51
0
 
0
 
! Отговори
Stefan преди 15 години
Boiko niama da ni opravi shte opravliava s DPS ili s koito i da e i shte se nalapa samo nie mojem da se opravim kato viarvame v slovoto bojie i v gospod i go prilojim v darjavata i v obshtestvoto.
50
0
 
0
 
! Отговори
Коджак преди 15 години
Ало, я всички бързо на интервю на Бат Бойковия микрофон. Бързо казах вашта...........!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
46 доказва какви са подръжниците на Б. Борисов . Те нямат никакви аргументи а знаят единствено да заплашват и обвиняват . Тия хора се готвят да управляват.